Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 eee me tzamaki...den yparxei...kai etsi prepei na agoraseis 3exwristo...enw px alles etaireies vgazoun apo thn arxh 2 version...mia me para8yro kai mia klasikh... Ωραιο ακουγεται...Και που το βρισκουμε αυτο ???? Ευχαριστω. :-o :-o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Έχω το tsunami της thermaltake σε μαύρο και είναι και μουράτο και ευρύχωρο και λειτουργικό. Η τιμή του έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ. Προτείνω επίσης και το Shark. Φοβερά κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Παντως αν θέλετε γενικώς ένα καλό μαγαζάκι για κουτιά, δείτε και αυτό. Είναι καλό. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 protino chieftec poli kales epiloges ola ta koutia tis chieftec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε έτσι? dimitris_dim & Challenger Διαβάζετε καθόλου το thread? Το παιδί αγόρασε ήδη κουτί. Μου φαίνεται πως ο κανόνας για τα post περί της πρόσβασης στις αγγελίες δημιουργεί spam users Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Giannh dystyxws den vrhka pou8ena...h prepei na to paraggeilw mesw net h prepei na apeu8un8w se eisagwgea ths Antec... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Giannh dystyxws den vrhka pou8ena...h prepei na to paraggeilw mesw net h prepei na apeu8un8w se eisagwgea ths Antec... :( Στο site της antec υπαρχει φωτο του ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Ορίστε Γιάννη. http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=77315 Αν θέλετε για το παράθυρο πείτε μου, να ρωτήσω τον Sales Man. της Antec την Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 sorry που συνεχίζω να προτείνω κουτιά Φαίνεται ότι με έχει θαμπώσει ο έρωτάς μου με το tsunam-άκι μου. Καλορίζικο Γιάννη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Ορίστε Γιάννη.http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=77315 Αν θέλετε για το παράθυρο πείτε μου' date=' να ρωτήσω τον Sales Man. της Antec την Δευτέρα.[/quote'] Ευχαριστω πολυ.....Που ωραιο φαινεται !!!! Θα το ηθελα να το παρω αν το ευρισκα.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.Για on line αγορα δεν ειδα κατι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Θα ρωτήσω την Δευτέρα. Για περαιτέρω νέα θα ποστάρω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.