Προς το περιεχόμενο

HDTV TV tuner cards????

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iparxoun kanalia pou na ekpenpoun HDtv stin ellada? ti to thes?

btw...den ksero...alla de nomizo...me mia matia sta e-shops den leei pouthena tpt tetoio kai kata ti gnomi mou an ipostirize mia tv-tuner sigoura tha to eixan me megala kai paxoula gramata...

Δημοσ.

Πράγματι το ευρωπαϊκό στανταρ hdtv δεν έχει ακομα αποφασιστεί οπότε και καμιά κάρτα που κυκλοφορεί τώρα στην Αμερική δεν είναι σιγουρο ότι θα κάνει. Για να γελάσουμε ομως σας λέω ότι προ 10 ημερών ανακοινώθηκε από τις ειδήσεις της ΝΕΤ πως στην ομάδα για την ανάπτυξη και προώθηση του προτύπου HDTV στην ευρώπη μπήκε και ο ελληνικός στρατός! Τέτοια χλιδή ο στρατός....

Εδώ καλά καλά δεν έχουν όλα τα κανάλια στερεοφωνικό σήμα, το HDTV μας έλειπε :)

Πάντως η πιο γνωστή κάρτα είναι η ATI HDTV Wonder.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

mporei na min iparhei HDTV sima stin ellada alla kai stin europi alla to ps3 pou tha vgei tha ipostirizei !! kai afou idi exoume othones pou ipostirizoun tin analisi tha itan krima na valoume to ps3 pano stin tv !! :???:

Δημοσ.

Υπαρχουν ηδη δορυφορικα/καλωδιακα ευρωπαικα καναλια που εκπεμπουν σε HDTV. Απο εκει και περα υπαρχουν απο οσο γνωριζω HDTV tuners... αλλα... θα πρεπει να ψαξεις εξωτερικο.

Σε καθε περιπτωση θα σε διαφωτισουν καλυτερα εδω: http://www.avsite.gr/

Δημοσ.

πΑΙΔΙΑ SORRY ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΑΛΛΑ ΘΈΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ... θΈΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ 50ΑΡΑ tV (PLASMA Η LCD) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.... μΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ HDTV ME HDMI (KATA ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ). ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ....

THNX

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...