Προς το περιεχόμενο

Validate Windows and obtain the download

nmamag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχισε η microsoft to

Validate Windows and obtain the download

Yes, please validate Windows and take me to the download. (If an ActiveX dialog box appears, please click Yes.)

No, do not validate Windows at this time, but take me to the download.

???????????????????????/

Δημοσ.

Καντε ρε παιδια μια πιστοποιηση του λειτουργικου να τελειωνετε εκτος και εαν δεν εισαστε νομιμοι κατοχοι,Μην αρχιζουμε να συζηταμε για παρανομα λειτουργικα και την κακια Microsoft.

Δημοσ.

Ακομα κι αν δεν ειναι νομιμο δεν σου κανει τιποτα απολυτως,εγκαθιστα το activex και συνεχιζει κανονικα την διαδικασια του download....ακ σε ευχαριστει κιολας για την καλοσυνη σου να υποστεις τον ελεγχο.....!?

Δημοσ.
Γιατι τώρα κάτι μου λέει εμένα οτι η microsoft σε εύλογο χρονικό διάστημα θα το απαιτεί το validate?

Γιατί το έχει αναφέρει και η ίδια η Microsoft εδώ και μήνες στο site της...

Δημοσ.

Αν και τα έχω νόμιμα κάτι τέτοια μου τη δίνουν. Αρχισα να τα βαριέμαι αυτά τα κόλπα συνέχεια.

Γιαυτό και ήδη έχω διαθέσει ένα παρτίσιον μου στο linux. Μπορεί να μην ξέρω που πάνε τα τέσσερα αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω κάποια στιγμή θα πάρει την κανονική του θέση την πρώτη δηλαδή.

Μπορεί τα windows να είναι απλά και να τα ανοίγει και ένα παιδάκι 10 χρονών αλλά αν δεν αρχίσουμε να τα τρομάζουμε σε λίγο θα ζητήσουν και τίποτα άλλο.

Εγώ πάντος το πρώτο βήμα το έχω κάνει. :confused:

Και αν δεν κάνουμε έτσι σε λίγα χρόνια βλέπω να πληρώνουμε και για αυτοκόλητο σηματάκι όπως στα αυτοκίνητα για την χρήση των windows.

Bέβαια οι λύσεις για τα windows υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν.

Αλλά

Πρέπει να τα τρομάξουμε και λίγο. :D

Δημοσ.

μήπως είμαι σε site που το χρήμα ρέει άφθονο ή εγώ είμαι ο μπατίρης?

300€ για λειτουργικό? 500€ για το office? και για λίγα χρόνια? και μετά ξανά 150 για λειτουργικό και 250 για office?

μπράβο ρε παιδιά οκ... πάσο...ό,τι και να πω μάλλον δεν υπάρχει κοινό πεδίο αναφοράς... τα μεγέθη του πολύ και του λίγο μάλλον διαφέρουν και είναι σχετικά... καταλαβαίνω πολύ καλά ότι το χρήμα είναι απαραίτητο για την εξέλιξη όχι μόνο στο χώρο των Η/Υ αλλά παντού.Ένα από τα άπειρα παραδείγματά εκτός του χώρου τα εκατοντάδες χιλιάδες € που έδωσε αυτοκινητοβιομηχανία για να εξελίξει μόνο και μόνο τις κλειδαριές και χειρολαβές για τις πόρτες. αλλά εδώ στο μέσο χρήστη στο όριο του 1000€ για hardware είναι τρελό να ζητάς 700 - 800 για το βασικό πακέτο software που έχει λίγο παραπάνω χρόνο ζωής. ευτυχώς που για τα υπόλοιπα προγράμματα υπάρχει και το freeware και το opensource ... αλλιώς .... άστα μπορεί και να μας ντουφεκίζαν επί τόπου...αυστηρά προσωπική γνώμη..νομιμοποιείται η αισχροκέρδια των εταιρειών...

Δημοσ.
Γιατι τώρα κάτι μου λέει εμένα οτι η microsoft σε εύλογο χρονικό διάστημα θα το απαιτεί το validate?

isws epeidh exoume polla akoma 8emata me idio 8ema, isws epeidh sto lene se ka8e update pou kaneis, isws epeidh se opoio forum kai na mpeis 8a yparxoun 3-4 alla 8emata me ayto to 8ema

nai mia xara akougetai.. aytoi pou exoun ay8entiko as kanoun update. oi ypoloipoi no original no party.

Δημοσ.

Εχω 2 παρτισιονς,το ενα win xp home gr απτα καλα και το αλλο win xp pro en απτα αλλα,λοιπον εκανα validate και στα 2 με το ιδιο αποτελεσμα,εγινε εγκατασταση του activex και προχωρησα κανονικα,ουτε γατα ουτε ζημια,για να μην ανησυχειτε δηλ,τωρα τι θα προκυψει στο μελλον.......θα δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...