avisinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μου εμφανίζετε ένα μύνημα από τον ΙΕ ότι οι ρυθμίσεις ασφαλείας που έχω δεν αφήνουν τα active x να τρέχουν χωρίς εγώ να έχω πειράξει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις.Δεν μπορώ να κάνω update.Εμφανίζετε ακόμα ένα μύνημα που λέει οτι δεν μπορούν να τρέξουν κάτι scripts στην σελίδα που προσπαθώ να ανοίξω. ΞΕρει κανείς πως έγινε αυτό και πως διορθώνετε?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Με το McAfee είναι καλύτερο να γίνεται το update αυτόματα. Τώρα για τα scripts,μάλλον δειχνει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση. Ξαναεγκατεστησέ το αν δεν βαριέσε.
nimik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Αυτο μου το βγαζει και μενα οταν ανoιγω το ICQ, δεν εχει να κανει με τον McAfee νομιζω... Πατα εκει ενα <yes> και προχωρα,σε ποιο προγραμμα στο κανει?
kleidokratwr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 xm mou ekane ta idia h free ekdosh tou mcafee apo gnwsto periodiko tou prohgoumenou mhna.. 2 wres prospa8eia den katafera na kanw update.. ti active x energopoihsa, ti firewall ekleisa, ti popup epetrepsa (ola ayta ta zhtage) xwris apotelesma omws...ki etsi to peta3a. kalo kouragio file..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.