Isis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ένα άρθρο σύγκρισης των Linux, MAC και Windows browsers μας δίνει μια άποψη για το πως έχουν τα πράγματα. Συνοπτικά ο Opera δείχνει ο πιο γρήγορος για τα Windows.Ο firefox δεν είναι πιο γρήγορος από τον Internet Explorer αλλα είναι καλύτερη επιλογή όσον αφορά ασφάλεια και αλλα χαρακτηριστικά. Παρολαυτά εξακολουθεί να μην είναι τόσο γρήγορος όσο ο Opera και ο οποιος προσφέρει ένα πολύ υψηλό επίπεδο όσον αφορά υποστήριξη, ασφάλεια και άλλες δυνατότητες. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι οι full εκδόσεις των IE και Firefox είναι εντελώς δωρεάν ενώ η δωρεάν έκδοση του Opera έχει διαφημιστικά μηνύματα. σχολιαστε το μαυρο κειμενο...
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδή πόσα χιλιοστά του δευτερολέπτου πιό αργός;
Members gsarig Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Members Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 "Ο firefox δεν είναι πιο γρήγορος από τον Internet Explorer" Με το Tweak Network Settings ή χωρίς; Χωρίς, δεν αποκλείεται. Προσωπικά πάντως, με tweaking ο Firefox μου φάνηκε πιο γρήγορος.
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Καλά με το tweak δεν το συζητάμε, τουλάχιστον σε μένα πετάει...
tempo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 εγώ νομίζω ότι εξαρτάται απο τη σελίδα που " φορτώνει" κάθε φορά
greekparot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Σήμερα 19:37 wiz@rd21 Καλά με το tweak δεν το συζητάμε, τουλάχιστον σε μένα πετάει... Mporeis na mou doseis odigies gia to tweak? Ti programma na katebaso kai settings klp? Thanks..
Isis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 με το tweak εγω δεν ειδα διαφορα. το ιδιο παει. δεν αργουσε και πολυ ποια ειναι η πηγη? το http://www.insomnia.gr το ξερεις?
Members gsarig Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Members Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Mporeis na mou doseis odigies gia to tweak? Ti programma na katebaso kai settings klp? Thanks.. Μπορείς να κατεβάσεις το σχετικό extension στο https://addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=327 Αφού το εγκαταστήσεις, πήγαινε tools/ tweak network settings και επέλεξε το power
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Mporeis na mou doseis odigies gia to tweak? Ti programma na katebaso kai settings klp? Thanks.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98490&highlight=firefox Εδώ είναι όλα φίλε μου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Το ωραιο του test ειναι πως ο optimized firefox ειναι αρκετα αργοτερος απο τον κανονικο. Edit:!@#$!@3 τα ορθογραφικα μου!
Isis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 πλακα πλακα σε ολα τα tests ο opera εχει τα πρωτεια.. ποια ειναι η αληθεια τελικα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Go figure... O opera 6.03 και 8 beta εχουν τις πρωτιες και οχι ο 7.54(last stable),που φανταζομαι χρησιμοποιουμε οσοι εχουμε opera,αν και ειναι απο τους γρηγοροτερους. Φανταζομαι καταληγουμε σε μια απο τα ιδια..Οτι αρεσει/βολευει τον καθενα.Δεν νομιζω να ενοχλει τοσο πολυ κανενα τα 2-3 εξτρα δευτερολεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.