makisathanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δεν νομίζω να σε αποζημιώσουν για τίποτα. Θα ισχυριστούν ότι μόνος σου έκανες τη ζημια από δικιά σου απροσεξία. Σου εύχομαι να έχεις τη μικρότερη ζημιά, φίλε μου.
ViPeRMaN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 file an bgaleis kamia akri let us know. esteiles mail stis ocz? an mporeis dose mas edw tin apantisi pou sou estilan. endiaferome amesa giati simera pariggila to OCZ520ADJ.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 άσχετο , αλλά viperman , μίκρυνε λίγο την "Περιοχή" στο προφίλ σου, γιατί μεγαλώνει πολύ το "πλαίσιο" γύρω από το nick σου.
SpY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 pseira elenxses pisw to diakoptaki na einai 220v giati ola ta OCZ erxontai me default sta 115v to amerikaniko! Kai na den to allaxses kanei tsaf kai paei to trofodiko! Kegete !!!
dpolal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 pseira elenxses pisw to diakoptaki na einai 220v giati ola ta OCZ erxontai me default sta 115v to amerikaniko! Kai na den to allaxses kanei tsaf kai paei to trofodiko! Kegete !!! Το δικό μου που το πήρα πριν δύο εβδομάδες και είναι η european edition ήταν γυρισμένο κανονικά στα 220. Πολύ καλό Psu πάντως και κρίμα για την ατυχία σου φίλε...
ViPeRMaN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 άσχετο , αλλά viperman , μίκρυνε λίγο την "Περιοχή" στο προφίλ σου, γιατί μεγαλώνει πολύ το "πλαίσιο" γύρω από το nick σου. elpizo twra na irthe sta kanonika tou den to exia prosexei pantws. dpolal2,apo pou pires to ocz trofodotiko sou europian edition?
pseira Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Πήρα καινούριο τελικά...Για αντικατάσταση ούτε λόγος αλλά πάλι καλά ήτανε μόνο η μητρική και οχι τίποτα απο τα υπόλοιπα...Και για 60-70€ δεν έλεγε να τους κυνηγήσω. Τώρα στήνω το νεο μου μηχάνημα! : Α64 3200+ winchester MSI K8N Neo4 Platinum 1gb DDR400 2xSATA 120gb και......... .... ... 3dfx Voodoo3 PCI 16mb LOL!!!! Περιμένω την PCIe μου ΧL και έμεινα με αυτήν.......
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 apo pou pires to ocz trofodotiko sou europian edition? Από το Multirama...
pseira Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Ναι μόνο εκεί υπάρχει από όσο ξέρω. Είναι ΠΟΛΥ ήσυχο με ενα φοβερό μπλε (δεν είναι UV led ο ανεμιστήρας του ε Βέβαια το ανεμιστήρι του chipset μου έχει΄σπάσει τα νεύρα γιατί είναι το μόνο που ακούγεται.
ViPeRMaN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Ναι μόνο εκεί υπάρχει από όσο ξέρω. Είναι ΠΟΛΥ ήσυχο με ενα φοβερό μπλε (δεν είναι UV led ο ανεμιστήρας του ε Βέβαια το ανεμιστήρι του chipset μου έχει΄σπάσει τα νεύρα γιατί είναι το μόνο που ακούγεται. k ektos aytou rithmizeis tis taseis akrivos me katsavidi sto piso meros tou trofodotikou! oti katalilotero gia overclocking
pseira Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 vIPERMAN mallon gia to POWERSTREAM milas esy. To diko mou apo pisw exei mono to ON/OFF
dpolal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 To OCZ Powerstream έχει επιλογή για ρύθμιση των τάσεων από πίσω όχι το modstream...
ViPeRMaN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 dikio exete,egw to powerstream tha agoraso
pseira Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 UPDATE: η μητρική μου που κάηκε είναι σύμφωνα με την ΟΚΤΑΒΙΤ εντός εγγύησης και αύριο θα παω να τους την αφήσω. Αν τελικά μου την αλλάξουν, με ποιό μοντέλο θα την αλλάξουν αφού το 865PE Neo2 FIS2R δεν βγαίνει πια (από όσο ξέρω);;
Highlander Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Χαίρομαι γι'αυτό. Λογικά θα σου δώσουν κάτι ανάλογο, αλλά τουλάχιστον θα σου δώσουν κάτι. Όσο αφορά το θέμα των εγγυήσεων, να κοιτάτε στο site του κατασκευαστή για το χρονικό διάστημα της εγγύησης. Έχουν έρθει αρκετοί πελάτες μου, με ανοιγμένα CD-RW, UPS κλπ που πίστευαν ότι είναι εκτός εγγύησης και προσπάθησαν να τα φτιάξουν μόνοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.