pseira Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Πήρα σήμερα το OCZ modstream 450W από το Multirama και πάω περίχαρος να το βάλω στο PC, ως αντικαταστάτη του Chieftech 360W. Ε μόλις τελείωσα την εγκατάσταση και ανοίγω το διακοπτάκι ...."ΤΣΑΦ" βγάζει μια σπίθα και έπεσε και η ασφάλεια. Δοκιμάζω να το βραχυκυκλώσω...Νεκρό. Τίποτα το OCZ. Βάζω το παλιό και ανοίγω το PC. Παίρνει ρεύμα η μητρική, γυρνάνε όλα τα ανεμιστήρια (Cpu, chipset, case) + VGA. Αλλά...............Δεν έχω εικόνα. Ήχος δεν ακούγεται ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ για να ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει... Κάηκε η κάρτούλα; Η AGP; Τι συμβαίνει;;;;;;
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Βγάλε τα πάντα και άσε επάνω μόνο την CPU. Άνοιξε το PC. Αν ακούσεις beep , είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, τότε έχεις χάσει: 1) Την μητρική 2) Την CPU 3) both Αν ακούσες beep, τότε βάζεις και την RAM. Ανοίγεις. Αν ακούσεις beep, βάζεις και την VGA. Αν πάλι ακούσεις beep , βάζεις μια άλλη VGA. Αν και με άλλη VGA που είναι ok δεν λειτουργήσει , ρίξε άλλη RAM. Άντε, good luck.
pseira Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Κακιά φάση....Δεν κάνει μπιπ χωρίς VGA και RAM....Μάλλον την έβαψα; Μπορώ να απαιτήσω αποζημίωση από το Multirama? Κάτι τελοσπάντων;
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 nope , δεν μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση. Θα στείλεις πίσω το PSU στην OCZ για έλεγχο. Και θα βάλεις τον επεξεργαστή σου σε άλλη mobo να δείς αν δουλεύει [ ή αντίστοιχα μπορείς να φέρεις άλλον επεξεργαστή που δουλεύει και να τον βάλεις στην δικιά σου motherboard ]. Ώστε να δείς αν κάηκαν και τα 2 ή όχι.
pseira Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Εγω που ρώτησα δικηγόρο εναν φιλο μου, μου είπε έχω δικαιώματα και απέναντι στο multirama και στην OCZ. Το έδωσα πίσω στο Multirama τώρα, αλλά θα φύγει δευτέρα από δω...Γμτ, γιατί όλα τα στραβά μου συμβαίνουν Παρασκευή;;;;
billpeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 "γιατί όλα τα στραβά μου συμβαίνουν Παρασκευή;;;;" Γιατί είναι παραμονή του Σαββάτου, και Σάββατο δεν δουλεύουν οι τεχνικοί του πΟΤΕ και της ΔΕΗ. Lol Είναι και αυτή μια εξήγηση όμως
looperx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Εγω που ρώτησα δικηγόρο εναν φιλο μου, μου είπε έχω δικαιώματα και απέναντι στο multirama και στην OCZ. Το έδωσα πίσω στο Multirama τώρα, αλλά θα φύγει δευτέρα από δω...Γμτ, γιατί όλα τα στραβά μου συμβαίνουν Παρασκευή;;;;Εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα άμεση αντικατάσταση αφού είναι ολοκαίνουριο!!! Το έχω κάνει αρκετές φορές σε άλλα καταστήματα με vga και mobo
billpeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ναι δικαιούται άμεση αντικατάσταση του τροφοδοτικού. Αλλά για τα υπόλοιπα...δυστυχώς τζίφος.
Highlander Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Καλό θα είναι να στείλεις ένα email στην OCZ και να πεις πως έχουν τα πράγματα. Το κακό είναι ότι δεν έχεις αποδείξεις ότι όλα δούλευαν σωστά πριν το βάλεις, διαφορετικά είμαι σίγουρος ότι θα σε αποζημίωναν...
pseira Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 To οτι υπάρχουν αρχεία στον δίσκο με ημερομηνία μέχρι και 20' πριν καεί δεν είναι απόδειξη;
Aias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μην πανικοβαλεσε ,εγω πιστευω οτι δεν καικε τιποτα.Η λυση ειναι μια, ξεκινα και ξυλωνε και πηγαινε σε εναν κολλητο σου με παρομοιο συστημα και αρχιστε να δοκιμαζετε ενα-ενα τα κομματια...ασε μητρικη στο τελος.
billpeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Και αποδείξεις να είχες έχουν καταχωρημένο το ότι δεν σε αποζημιώνουν για οποιαδήποτε βλάβη.
pseira Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ακόμα μια φορά είμαι γκαντέμης αφού ο μοναδικός με παρόμοιο σύστημα φίλος μου είναι στρατό...... Τι εννοείς "έχουν καταχωρημένο" billpeppas?
billpeppas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Είναι νομικά κατοχυρωμένο το ότι δεν ευθύνονται ούτε αποζημιώνουν για τέτοιου είδους βλάβης.
pseira Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Αν εννοείς αυτό που λένε οτι ΔΕΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟ¨ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ, αυτο δε στέκει γιατί δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω. Ούτε το κουμπί του PowerON δεν πάτησα. Απλά το είχα συνδεδεμένο στη μητρική και έβαλα από πίσω το καλώδιο, και γύρισα τον διακόπτη του τροφοδοτικού στο "Ι" απο το "Ο". Μόλις το έκανα αυτό, κάηκε. Δηλαδή δεν εχω κάνει εγώ κάποιο λάθος. Το είχα δεν το είχα στη μητρική, το τσαφ θα το έκανε. Δηλαδή αν το είχα πάει εκεί και το κάνανε αυτοί εγκατάσταση και μου καίγανε μέσα πράγματα, δε θα μου τα αντικαθιστούσαν; Θα μου έδιναν το μηχάνημα και θα μου έλεγαν: "Ετοιμο το μηχάνημά σας κύριε, το νεο τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρά αλλά στη διαδικασία κάηκε η μητρική και ο επεξεργαστής. Λυπόμαστε αλλά δε φταίμε εμείς, αλλα το τροφοδοτικό της OCZ" και γω θα ελεγα ΟΚ? Δηλαδή ποια η διαφορά που το έβαλα εγω στο ρεύμα απο το να το βάζανε αυτοι; Λάθος δε μπορεί να το συνέδεσα πουθενά, αφού τα βύσματα όλα έχουν προκαθορισμένες θέσεις και σχήματα. Οπότε; Στέλνω τώρα στην OCZ mail....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.