Fotis_Greece Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 λοιπον εχω φτιαξει το τελειο boot cd για να φορτωνει ghost. Εχω ρυθμισει το autoexec.bat να ονομασει το πρωτο cd rom που θα βρει με το γραμμα Κ, το δευτερο με το L κτλ. LH %ramd%:\MSCDEX.EXE /D:mscd001 /L:K Ολα λειτουργουν σωστα. Το μονο προβλημα ειναι βεβαια οτι πρεπει να βαλεις το boot cd στο πρωτο cd rom του υπολογιστη. Αν το βαλεις στο δευτερο η σε οποιοδηποτε αλλο δεν λειτουργει γιατι φυσικα δεν βρισκει το αρχειο ghost. θελω τωρα να ρυθμισω το autoexec.bat να λεει οτι αν δεν υπαρχει το ghost.exe στο cd rom με το γραμμα Κ να παει στο γραμμα L και αν δεν υπαρχει κα εκει να παει στο γραμμα Μ Μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω Πως λειτουργει η εντολη if not exist Δειτε και τον κωδικα IF "%config%"=="NOCD" GOTO QUIT LH %ramd%:\MSCDEX.EXE /D:mscd001 /L:K IF "%config%"=="GHOST" GOTO GHST IF "%config%"=="PQMAGIC" GOTO PQM echo. GOTO QUIT :GHST MOUSE.COM echo. echo Loading Symantec Ghost... echo. echo Wait a little please Fotis echo. K: cd \ghost ghost.exe
GrMikeD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 :GHST_K SET GHOST_PATH=ghost\ghost.exe MOUSE.COM echo. echo Loading Symantec Ghost... echo. echo Wait a little please Fotis echo. IF NOT EXIST k:\%GHOST_PATH% GOTO GHST_L k:\%GHOST_PATH% GOTO QUIT :GHST_L IF NOT EXIST L:\%GHOST_PATH% GOTO GHST_L L:\%GHOST_PATH% GOTO QUIT :GHST_M IF NOT EXIST M:\%GHOST_PATH% GOTO QUIT M:\%GHOST_PATH% :QUIT
Fotis_Greece Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 :GHST_L IF NOT EXIST L:\%GHOST_PATH% GOTO GHST_M L:\%GHOST_PATH% GOTO QUIT Μικρη διορθωση σε αυτο. Ολα δουλευουν σωστα μονο που υπαρχει αλλο προβλημα τωρα επειδη δεν βρισκει το drive μου βγαζει το γνωστο abort, retry, fail και πρεπει να πατησω το fail για να παω στο επομενο σταδιο ωσπου να βρει υπαρχον δισκο. Μηπως υπαρχει καμια εντολη για το fail να μπαινει μονο του?
alkisg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δεν διάβασα όλο το batch file αλλά για να "πατιέται" αυτόματα ένα γράμμα κάνεις π.χ. echo y|del *.*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.