Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εκτος του οτι ειναι για συνδεση του UPS με το pc για τερματισμο κλπ χρησιμευει και σε κατι αλλο ???? Εχω ενα παλιο της http://www.imv.com με τετοια εξοδο αλλα το ειχα παρει απο το stock house στο Πλαισιο και δεν ειχε manual , καλωδια κλπ.Αν ειναι για συνδεση με το pc ξερει κανεις που μπορω να βρω καταλληλο software ??? Στο παραπανω link δεν ειδα κατι....Ευχαριστω. :smile: :smile:
Highlander Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με 2 UPS. 1. Chloride Powerdesk 500 χωρίς καλώδιο και software 2. Netstart 500 χωρίς καλώδιο και software. Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει πως πρέπει να είναι η καλωδίωση. Επίσης υπάρχουν διάφορα software αλλά αν δεν έχεις σωστό καλώδιο δεν γίνεται τίποτα. Είναι πολύ χρήσιμο να κάνει shutdown το pc όταν κλείσει το ρεύμα. Διότι τις περισσότερες φορές λείπω όταν κόβεται το ρεύμα... Αν κάποιος έχει κάποιο από όλα αυτά (και του Γιάννη) να μας πει τι pinout έχει το κάθε ένα. (αν δεν ξέρει τρόπο να του πω πως να το δει...) Ευχαριστούμε.
dimitris_dim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 i siriaki ine gia ti diaxirisi tou ups apo to pc
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με 2 UPS.1. Chloride Powerdesk 500 χωρίς καλώδιο και software 2. Netstart 500 χωρίς καλώδιο και software. Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει πως πρέπει να είναι η καλωδίωση. Επίσης υπάρχουν διάφορα software αλλά αν δεν έχεις σωστό καλώδιο δεν γίνεται τίποτα. Είναι πολύ χρήσιμο να κάνει shutdown το pc όταν κλείσει το ρεύμα. Διότι τις περισσότερες φορές λείπω όταν κόβεται το ρεύμα... Αν κάποιος έχει κάποιο από όλα αυτά (και του Γιάννη) να μας πει τι pinout έχει το κάθε ένα. (αν δεν ξέρει τρόπο να του πω πως να το δει...) Ευχαριστούμε. Νομιζω αυτο το προγραμμα κανει για ολα τα ups http://www.ups-software-download.com/winpower/winpower.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.