k_w_t Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 τα μισοκατεβασμενα βιντεο δεν ανοιγουν με το avi preview.. Εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημαμε αυτο! Οτι δεν ανοιγε ηταν συνηθως fake file!!
OVERLORD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 η πιο σημαντικη ρυθμιση για να μην σας κανουν ban ειναι να ρυθμισετε σωστα την επιλογη emulation ετσι ωστε να δειχνει οτι εχετε την εκδοση 0.668 του dc++. δεν επιλεγουμε απλα dc++ αλλα ρυθμιζουμε να δειχνει version 0.668 οσο για τη μειωση ταχυτητας στο 97% ναι το κανει αυτο και ειναι λιγο εκνευριστικο
Fan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 δεν επιλεγουμε απλα dc++ αλλα ρυθμιζουμε να δειχνει version 0.668 οσο για τη μειωση ταχυτητας στο 97% ναι το κανει αυτο και ειναι λιγο εκνευριστικο Ξέρεις μήπως γιατί το κάνει και πως μπορούμε να το διορθώσουμε?
Papajohn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Πιθανότατα όταν τελειώνει το αρχείο θα καταλήγετε να κατεβάζετε απο εναν δυο χρήστες λόγω segmented downloads και λογικά σέρνεται, εδικά αν το τελυταίο κομμάτι κατεβαίνει απο χρήστη με χαμηλή ταχύτητα.
OVERLORD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 λογικα εχει να κανει με τις ρυθμισεις για μεγεθος και αριθμο των segments. δοκιμασε να το βγαλεις απο to auto size και να του βαλεις πχ 512κb/segment καθως επισης και να ορισεις manually το segment number, με πρωτη ευκαιρια θα το ψαξω και εγω (νομιζω το rev connect δεν ειχε τετοιο προβλημα παντως).
ksessalonikios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 411,412 και όποιο εσύ ορίσεις στα settings
ne1sser1a Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Katevasa to strongdc++.Pos kaneis egatastasasi to programma?
WaVe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 411,412 και όποιο εσύ ορίσεις στα settings Ti ennoeis otan les, "όποιο εσύ ορίσεις στα settings" ?? Simasia den exei ti orizoume emeis alla pies einai oi ports pou prepei na anoiksoume sto router, so ??
Fan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 λογικα εχει να κανει με τις ρυθμισεις για μεγεθος και αριθμο των segments. δοκιμασε να το βγαλεις απο to auto size και να του βαλεις πχ 512κb/segment καθως επισης και να ορισεις manually το segment number, με πρωτη ευκαιρια θα το ψαξω και εγω (νομιζω το rev connect δεν ειχε τετοιο προβλημα παντως). Έβαλα 512kb/segment και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικές φορές κολάει το πρόγραμμα χωρίς όμως να σταματάει να κατεβάζει.
xaotikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Your direct connect client has supplied an invalid SR Αυτό ξέρει κανείς τι είναι?
Exoskeletor Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 nai re pedia ayto ithela na po kai ego. kapoios na mou steilei pm me strong dc kai rmdc download
ksessalonikios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Ti ennoeis otan les' date=' "[i']όποιο εσύ ορίσεις στα settings[/i]" ??Simasia den exei ti orizoume emeis alla pies einai oi ports pou prepei na anoiksoume sto router, so ?? εκτώς απο τις 411,412 που με βοήθησαν ωστε να βλεπω τα search result,στα settings βαζεις οποια πορτα θελεις και την ιδια οριζεις και στο router.Mπορεί θεωρητικα να θέλει μια συγκεκριμενη αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια βαζεις καποια δικιά σου.Δεν εχει καμία διαφορα.Εγω σε κάνενα p2p δεν δίνω την πορτα που μου λεει το προγραμμα.Πάνε εδώ http://portforward.com/cports.htm εχει οδηγίες για καθε p2p καθώς και για αλλα προγράμματα
OVERLORD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Έβαλα 512kb/segment και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικές φορές κολάει το πρόγραμμα χωρίς όμως να σταματάει να κατεβάζει. ναι το εχει κανει και σε μενα αυτο αν και σπανια. νομιζω εχει να κανει με το ποσο φορτωμενο και ποσο δυνατο ειναι το συστημα σου. οταν το εκανε παντως ειχα πολλα προγραμματα σε λειτουργια ταυτοχρονα ενω tο pc μου ειναι σχετικα παλιο οποτε με το δικιο του, αν και στα σιγουρα χρειαζεται καποια βελτιωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.