vagpap Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα Πρόσφατα έμαθα την ύπαρξη των JSF (μια νέα μορφή server side webforms). Επίσης πρόσφατα έμαθα ότι πρέπει να ασχοληθώ με την νέα αυτή τεχνολογία (δουλειά γαρ). Το κακό είναι ότι δεν έχω και μεγάλη ιδέα.... Έχει κανείς ιδέες για e-books, tutorials κλπ? Για IDE? Ξέρω .ΝΕΤ και δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολη η μετάβαση σε JSF.
Cue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Για IDE κατέβασε το Eclipse. Κατέβασε επίσης το Java Server Faces Console plugin για υποστήριξη στο Eclipse. Τώρα για tutorials ένα googling είμαι σίγουρος πως θα σε διαφωτίσει! Όταν λες "έμαθα πρόσφατα ότι πρέπει να ασχοληθώ", έκανες κάποιο research και κατέληξες ή σε υποχρεώνουν από την δουλειά? Το λέω αυτό γιατί τα JSF είναι σχετικά καινούρια στο χώρο της Java με ότι αυτό συνεπάγεται.
vagpap Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Συμμετέχω σε ένα project το οποίο θα υλοποιηθεί σε JSF. Όσο και τα κοίταξα στο google πάντως, ακόμα είναι φτωχό το documentation. To Eclipse μπήκε στην ουρά για downloading.
Cue Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ακριβώς...τα JSF δεν έχουν ακόμα την υποστήριξη που χρειάζεται. Εκτός και αν το team είναι hardcore Java programmers και έχουν ασχοληθεί με άλλα frameworks (Struts π.χ.)και έχουν γνώσεις JSP, πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να take off. Ρίξε μια ματιά στο συγκεκριμένο thread, όλο και κάτι θα αποκομίσεις.
Γηρυόνης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μερικές ακόμα μαζεμένες πληροφορίες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.