Erunildo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Hi, Πηρα πριν καποιο διαστημα την Samsung Syncmaster 957p(19αρα). Καλη οθονη με καλα refresh rates. Αυτό που με ενοχλει όμως είναι ότι μερικες φορες κυραζονται τα ματια μου όταν διαβαζω κειμενα από την οθονη ή σερφαρω στο ιντερνετ. Χρησιμοποιω αναλυση 1024χ768 με 90 hz refresh rate. Απ’οσο ξερω μονο αυτό δεν επηρεαζει ποσο «ξεκουραστη» είναι η οθονη ετσι δεν είναι; Δ Το προβλημα δεν είναι υπερβολικα εντονο, απλα το βρισκω ενοχλητικο να εχω τετοια οθονη και να νιωθω εστω και καποια κουραση… Ξερετε αν μπορει να παιζει και τπτ άλλο; Thanks..
makisathanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω, πάντως από τη στιγμή που πήρα μια TFT κάθομαι με τις ώρες στο pc χωρίς να με πειράζουν τα μάτια μου. Οϋτε τσούξιμο ούτε κοκκινισμα. Στην προηγούμενη CRT έπρεπε να σηκώνομαι και να κάνω συχνά διαλείμματα. Είδα μεγάλη διαφορά. Αυτά από προσωπική εμπειρία.
GrafeioTeleton Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 to idio kai ego file.. Katholou ponos oute tsouximo Alla i moni malakia me tin tft pou exo einai oti edosa 500 euro(sony SD74)kai mesa se 2 ores apektisa ena kameno pixel.....
dimitris_dim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 katebase to rate se 85Hz gia na sixronizi pio kala to monitior alla k gia na douleui me tis prodiagrafes tou tco
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.