Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντούλη, πολύχρονος man, ότι επιθυμείς, happy 29!!!!! Ξέχασα να στα πω πριν και βαριέμαι να logάρω τώρα :P, εξάλλου όπως λες και εσύ αν δεν ξημερώσει δεν έχει αλλάξει ακόμα η μέρα :)

Χρόνια πολλά Erwdios!

Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυ.

Αρκετά κάηκα ανήμερα γενεθλίων, ώρα για real life. Δεν με ενθουσιάζει μέχρι στιγμής το Cata, θα περιμένω το raiding για να βγάλω άποψη και φυσικά το PvP (gief Tol Barad to low lvls ffs)

Μου έχει βγεί ο λώκος και είμαι ακόμα 82,5. Θα μας βγει από τη μύτη...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πήγα MH χτες για μισή ωρίτσα και thats it μέχρι ώρας. Και μέχρι την Πέμπτη δεν βλέπω να προλαβαίνω να logάρω............

WTΒ γυναίκα gamer, που δεν θα θέλει την ώρα του launch 3ώρο μπούρου μπούρου στο τηλέφωνο και την πρώτη ημέρα που ανοίγει το game φαγητούλι, ποτούλι, βολτούλι, αγκαλιτσούλι :>

Με βλέπω κάπως έτσι atm

http://www.youtube.com/watch?v=p6PkwyQ4JDA

:P

Δημοσ.
Αν σε ψήνει ξεκίνα τότε neptulon δεν είvαι τπτ ουαο guild οι περισσότεροι είμαστε real life friends απλά μας αρέσει το pve κυρίος.Και εγώ έναν paladin σηκώνω τώρα.Casual είμαστε ούτε απαιτήσεις έχουμε ούτε τπτ :) έχουμε και ένα vent και τα λέμε μεταξύ μας.Αν σε ψήνει σε περιμένουμε

Οκ ξεκινάω νέο char στον Neptulon . Horde είπαμε, μην κάνω λάθος ! :(

Δημοσ.

Λοιπον, εφτασα 83,5.

Μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο, αν βγαλεις τις πρωτες ωρες που γινοταν πανικος κατα ταλλα, ελαχιστα bugs και μηδενικο lag. Μια χαρα.

Οι περιοχες νταξει δε μου λενε κατι, ουτε το vashjir που ειναι στο νερο.

Τα dungeons που εχω κανει μεχρι στιγμης πανεμορφα, καιρο ειχα να δω τοσο ωραιο instance σα το throne of the tides.

Εντωμεταξυ τα q rewards ειναι απιστευτα. Τι μισο μου gear ειναι πρασινακια πλεον ( ICC25 ημουν ντυμενος )

Δημοσ.

Λοιπον, εφτασα 83,5.

Μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο, αν βγαλεις τις πρωτες ωρες που γινοταν πανικος κατα ταλλα, ελαχιστα bugs και μηδενικο lag. Μια χαρα.

Οι περιοχες νταξει δε μου λενε κατι, ουτε το vashjir που ειναι στο νερο.

Τα dungeons που εχω κανει μεχρι στιγμης πανεμορφα, καιρο ειχα να δω τοσο ωραιο instance σα το throne of the tides.

Εντωμεταξυ τα q rewards ειναι απιστευτα. Τι μισο μου gear ειναι πρασινακια πλεον ( ICC25 ημουν ντυμενος )

Αυτο ακριβως φιλε.κι εγω ειχα κανα χρονο να παιξω και ημουν ντυμενος με 226 average item lvl και εχω παθει πλακα με τα q rewards.Ενταξει ημουν πισω και ηξερα οτι κατι τετοιο γινετε με τα expansion αλλα μιλαμε απο τα πρωτα q σχεδον περνεις πρασινακια 272 ilvl και αντε γεια!Κατι τετοιες στιγμες χαίρεσαι που δε καιγοσουν ολη μερα.

Δημοσ.

Άποψη μου πάντως οτι θα έπρεπε το cap να είναι στο 90. Και με πολύ casual play κάποιος είναι εύκολα 85 σε 2 μέρες. 40 ευρώ είναι αυτά...

Εξαρτάται πώς εννοεί ο καθένας το "casual". Γιατί στο WotLK από 70 σε 80 μου πήρε πάνω από μήνα με χαλαρό παιχνιδάκι και κάνοντας κάμποσα low level q's που μου είχα περισσέψει. Αν θυμάμαι καλά η Blizz έλεγε ότι στο Cata το leveling από 80 -> 85 θα είναι αντίστοιχο του WotLK από 70 -> 80. Ισχύει ή μπαρούφες έλεγαν;

Δημοσ.

Εξαρτάται πώς εννοεί ο καθένας το "casual". Γιατί στο WotLK από 70 σε 80 μου πήρε πάνω από μήνα με χαλαρό παιχνιδάκι και κάνοντας κάμποσα low level q's που μου είχα περισσέψει. Αν θυμάμαι καλά η Blizz έλεγε ότι στο Cata το leveling από 80 -> 85 θα είναι αντίστοιχο του WotLK από 70 -> 80. Ισχύει ή μπαρούφες έλεγαν;

Δεν ισχυει σημερα με 5-6 ωρες πηρα ανετα 1.5 level χωρις να τρελαθω στο questing εκανα και explore και ανεβασα profesions κτλ

Αντιστοιχα στο wotlk θυμαμαι οτι για 1 lvl την ημερα ηθελε περισοτερο λιωσιμο

Μαλλον φταινε τα flying mount βεβαια και οχι το ποσοστο exp/quest/lvl που δεν αποκλειεται να ειναι αντιστοιχο με το 70-80 απλα με τα mounts γινεται πολυ γρηγοροτερα

Δημοσ.

Τι λέτε ωρέ? Έχουμε ξεκωλωθεί και είμαστε ακόμα 83. Μας έχουν πεταχτεί τα μάτια στα quests... :P

Έχει αρχίσει και μου αρέσει, η νεκροψία βέβαια θα δείξει. Εγώ πάντως προτίμησα Mount Hyjal. Με τα νερά δεν τα πάω καλά. :lol:

Πάντως θέλω να πάω μια βόλτα να πάρω το seahorse.

Δημοσ.

Το πραγματικα δυσκολο expansion στα παντα ηταν το TBC, δυσκολο και αργο leveling, δυσκολα Dyngeons, πολυ δυσκολα heroics, οσο για τα 70αρια Heroics ηταν απλα εφιαλτικα, ακομα θυμαμαι ενα guild run (με το τριτο guild του σερβερ) στο Arcatraz για να γινουμε attuned για The Eye που παιζει να διηρκησε κανα 4ωρο με απειρα wipes, εμεις πολυ καλα ντυμενοι με ventrillo και τα παντα εντωμεταξυ, ομορφιες :P

Φυσικα και το 1-60 στο vanilla ηταν εμπειρεια, ειδικα με Priest :P

Τα 2 τελευταια expansion ειναι ευκολα και accesible στον πιο casual παιχτη, πραγμα που εμενα δεν με χαλαει. Αμα ο αλλος γουσταρει να καει και να παει 85 σε 10 ωρες με γεια του με χαρα του, εγω ειμαι ακομα 82, ανεβασα το Arcchaeology μου (μου εσκασε και vanity pet απο τα fossils :D ), κανω το exploring μου χαλαρα, οπως γουσταρει και οπως την βρισκει ο καθενας. Τα 2 πρωτα instances ωραια τα βρηκα, καλη αναλογια trash-bosses, ομορφα fights, ψιλοευκολα αλλα οκ, normals ειναι. Το θεμα ειναι να μην ειναι τα heroics ΤΟΣΟ ευκολα οσο ηταν στο Wrath γιατι εκει ειχε παραγινει.

Πολυ ομορφα περιβαλλοντα παντως, οσο παει το παιχνιδι γινεται πολυ καλυτερο σε αυτον τον τομεα, πολυ καλο το Vash'Jir και μου επεσε το σαγονι με το Uldum, ομορφο και το Mount Hyjal, τα υπολοιπα δεν τα εχω δει. Επισης ωραιο το συναισθημα να πουλας 30 obsidium για 750g την πρωτη μερα B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...