Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραίος έγινε 85 σε μια μέρα και τώρα τι θα κάνει δηλαδή ? :unsure:

Ατελειωτο φαρμ, θα γινει λορμαστερ, θα ανεβασει rep, θα ασχοληθει με professions και μετα θα κανει το ιδιο με ολους τους chars τους.

Μολις εδωσα τα daily πριν κανω ινσταλ το cataclysm θελω να ανεβω πιο αργα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει συναντησει κανεις το bug που εγραψα πανω ?

Ψοφησα και οταν πηρα το corpse πηγαινα με slow motion σαν να εχω χασει το 99 % της ταχυτητας του περπατηματος μου .... εκανα logout / login για να φτιαξει ......

εφτιαξε τελικα?

εχω διαβασει οτι ετσι θα ειναι η ταχυτητα, αν το guild level σου ειναι μικρο. κανονικη ταχυτητα θα σου δινουν με perk σε μεγαλο level.

δε ειναι σιγουρο ομως αυτο οτι ισχυει, ραδιο αρβυλα ισως.

δεν ξερω εφυγα ηρθα δουλεια . Αλλα δεν νομιζω . Δηλαδη ο Shaman και ΜΟΝΟ ο Shaman αν ψοφησει εχει ground speed - 99 % λογω guild level ? Μαλλον για Ρ.Α το κοβω

Σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι από την αρχή ( έχω να παίξω από Burning crusade ) νέο χαρακτήρα. Αν κάποιος από εσάς είναι σε ενεργό guild που δέχετε casual παίκτες και θέλει παρέα ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ πολύ.

εχουν φυγει αλλα εγω 20 € για transfer σε καθε χαρακτηρα και με 10 συνολο δεν κανω ... :(

Ανοιξτε Free Migrate ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

δεν μπορω να καταλαβω εφοσον βγαλαν και τα achievement ποιος ο λογος να πας 85 μεσα σε 5 ωρες .Χανεις ολο το παιχνιδι . Ενταξει πηγε θα εχει να το λεει αλλα .......δεν βρισκω νοημα

Τεσπα....

εχει συναντησει κανεις το bug που εγραψα πανω ?

Ψοφησα και οταν πηρα το corpse πηγαινα με slow motion σαν να εχω χασει το 99 % της ταχυτητας του περπατηματος μου .... εκανα logout / login για να φτιαξει ......

το παιχνιδι μετα τα 85 ξεκιναει....

Αν σε ψήνει ξεκίνα τότε neptulon δεν είvαι τπτ ουαο guild οι περισσότεροι είμαστε real life friends απλά μας αρέσει το pve κυρίος.Και εγώ έναν paladin σηκώνω τώρα.Casual είμαστε ούτε απαιτήσεις έχουμε ούτε τπτ :) έχουμε και ένα vent και τα λέμε μεταξύ μας.Αν σε ψήνει σε περιμένουμε :)

το παιχνιδι μετα τα 85 ξεκιναει....

τι κανει δηλαδη καποιος οταν φτασει level cap (εκτος απο τα quests που δεν ειχε κανει πριν)? με τι κινητρο συνεχιζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...