Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PvE server = ΙΟΥ :s

99% μόνο θα με σκότωναν όλοι, αλλά alliance - horde να παλεύουν δίπλα δίπλα είναι το μεγαλύτερο σίχαμα που έχω δει........

Αρκετός κόσμος στις αρχικές περιοχές, ήτοι queue για ένα mob, ευχαριστώ δεν θα πάρω και αύριο και μεθαύριο μέρα είναι εξάλλου η burn baby burn εποχή έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ντούλη, πολύχρονος man, ότι επιθυμείς, happy 29!!!!! Ξέχασα να στα πω πριν και βαριέμαι να logάρω τώρα :P, εξάλλου όπως λες και εσύ αν δεν ξημερώσει δεν έχει αλλάξει ακόμα η μέρα :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πηγα για υπνο και τωρα που ξυπνησα μπηκα κανονικα.μια χαρα ομαλα το παιχνιδι μεχρι τωρα,δεν εχει και πολυ κοσμο,εκανα ολα τα υpgrades χαλαρα και ξεκιναω το questing.τα λεμε του χρονου οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. :P

υγ.χαχα τωρα το δα.οι αμερικανοι σε 3 ωρες θα ξεκινησουν να παιξουν.πικραααα. :lol:

http://www.mmo-champion.com/content/

Δημοσ.

ολα καλα και εγω μπηκα λιγο πριν φυγω για δουλεια . Καλη δουλεια διχνει να εχει γινει ... ενα bug ... ψοφησα πηρα το πτωμα και τωρα περπαταω σε slow motion ..........εκανα επανεκινηση το game Και ολα οκ .....

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω εφοσον βγαλαν και τα achievement ποιος ο λογος να πας 85 μεσα σε 5 ωρες .Χανεις ολο το παιχνιδι . Ενταξει πηγε θα εχει να το λεει αλλα .......δεν βρισκω νοημα

Τεσπα....

εχει συναντησει κανεις το bug που εγραψα πανω ?

Ψοφησα και οταν πηρα το corpse πηγαινα με slow motion σαν να εχω χασει το 99 % της ταχυτητας του περπατηματος μου .... εκανα logout / login για να φτιαξει ......

Δημοσ.

μπα σε μενα δεν το κανει αυτο οταν πεθαινω.για τσεκαρω τα addons σου,αν και μου φαινεται ειναι θεμα gpu/gpu driver.

υποψιν οτι το παιχνιδι πλεον απαιτει DX11 για να τρεξει τα νεα graphic enhancements.

παλιοτερα ειχα διαβασει στα faqs toυ επισημου wow forum οτι πρεπει να κανεις καποιο video setting disable ωστε να αυξησεις τα fps ενω εισαι νεκρος και δεν εχεις δυνατη gpu.για γκουγκλαρε το.

εγω εχω αλλο προβλημα,τελειως κουλο: το mozzfullworldmap ενω δουλευει μια χαρα στα toons που ειχα ηδη στον σερβερ μου,στο νεο toon που εκανα transfer απο αλλο account δεν δουλευει. ελεος... :-(

Δημοσ.

μπα δεν ειναι θεμα addon . Μετα το patch δεν εβαλα ουτε ενα και πεταξα οτι ειχα . Δεν ασχοληθηκα δεν ειχα χρονο . Μου το κανει ΜΟΝΟ στον Shaman μου οποτε την κοβω να εχει σχεση με τον χαρακτηρα και οχι με το μηχανημα μου . Κατι παει στραβα στον χαρακτηρα απο την blizzard. Thanks anyway

Δημοσ.

lol,

καλά πότε φτάσατε κιόλας 82 ? Εγώ το expansion δεν έχω πάρει ακόμη . Τόσο εύκολα ανεβαίνει?

Αν είναι WRATH στυλ , το παράτησα . Είπαμε casual αλλά όχι και έτσι.

Δημοσ.

Cataclysm is now live in the US

Hug your kitten one last time, and go work on that level 85!

Originally Posted by Bashiok (Source)

We're aware level 80 characters aren't gaining experience and it's being investigated.

Ρε τα Αμερικανακια .... Μπηκε ο καταλυσμος και δεν περνουν xp απο τα mob και τα quest

αχχααχαχαχχαχα

Α ρε Blizzard εισαι ΑΠΙΘΑΝΗ !!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...