Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο κοστίζει το flight license για Azeroth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 250g αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 μου αρεσει οτι εχω δει μεχρι τωρα στο παιχνιδι,μιλαμε για πραγματικο mini reboot του franchise. αυτο ομως που με απογοητευσε ειναι το soundtrack το οποιο βρισκω αρκετα dull.. Έχουμε 2 ώρες ακόμα και έχουν μαζευτεί μπροστά στο Flight master στο SW για να πάρουν flight lisence για Azeroth. Κάψιμοοοοοοοοο α ναι σωστα 1.00 ωρα ελλαδος θα ξεκινησουν οι σερβερς.εχω μια ωρα καιρο μεχρι να ξανασεταρω τα addons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 της ποπης στον flight master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Omg, τελικά το queue δεν θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πήγα SW να δω τι παίζει και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα, πρέπει να είναι εκατοντάδες κόσμος μόνο στην κεντρική πλατεία, σέρνεται το καημένο το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Good luck σε όσους πάνε για server first. You're going to need it. Redbull/φαί και υπομονή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 quest guide addon σαν το quest helper, υπαρχει ηδη για το cataclysm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλο μας καψιμο.....ετοιμος να παραδωσω 25 dailies......και μετα....vash'jr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Mount Hyjal FTW ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 quest guide addon σαν το quest helper, υπαρχει ηδη για το cataclysm? Έχω την εντύπωση ότι το carbonite (είναι βαρύ) υποστηρίζει τα καινούρια quests αλλά δεν είμαι σίγουρη. connecting issues. fml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 α τι ωραια,δεν γινεται relog,στο connecting εχει κολησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 εμένα έχει κολλήσει στο success! . κάτι ειναι και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Σκατά στα μούτρα τουυυυυυυυυυς, δεν μπορώ να μπωωωωωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω connect. Με πετάει έξω στο authentication μετά από λίγο. Και να φανταστείτε ότι στις 00:02 realm time μπήκα άνετα, χωρίς καν queue. Μου πέταξε απλώς ένα μήνυμα "κάνε quit/relog για να ενεργοποιήσεις το cata content". Αμ δε... ούτε quit δεν έκανε! Δούλεψε το alt+f4 αλλά τώρα δεν κάνει connect. Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Same here! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις