Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μου αρεσει οτι εχω δει μεχρι τωρα στο παιχνιδι,μιλαμε για πραγματικο mini reboot του franchise.

αυτο ομως που με απογοητευσε ειναι το soundtrack το οποιο βρισκω αρκετα dull.. :-(

Έχουμε 2 ώρες ακόμα και έχουν μαζευτεί μπροστά στο Flight master στο SW για να πάρουν flight lisence για Azeroth. Κάψιμοοοοοοοοο :lol:

α ναι σωστα 1.00 ωρα ελλαδος θα ξεκινησουν οι σερβερς.εχω μια ωρα καιρο μεχρι να ξανασεταρω τα addons.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Omg, τελικά το queue δεν θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πήγα SW να δω τι παίζει και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα, πρέπει να είναι εκατοντάδες κόσμος μόνο στην κεντρική πλατεία, σέρνεται το καημένο το laptop.

quest guide addon σαν το quest helper, υπαρχει ηδη για το cataclysm?

Έχω την εντύπωση ότι το carbonite (είναι βαρύ) υποστηρίζει τα καινούρια quests αλλά δεν είμαι σίγουρη.

connecting issues. fml

Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω connect. Με πετάει έξω στο authentication μετά από λίγο. Και να φανταστείτε ότι στις 00:02 realm time μπήκα άνετα, χωρίς καν queue. Μου πέταξε απλώς ένα μήνυμα "κάνε quit/relog για να ενεργοποιήσεις το cata content". Αμ δε... ούτε quit δεν έκανε! Δούλεψε το alt+f4 αλλά τώρα δεν κάνει connect. Υπομονή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...