Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει έρθει στον τοπικό διανομέα, αλλά το πρωί που με πήραν τηλέφωνο απουσίαζα με αποτέλεσμα να πάρω τον πούλο. Πήρα τηλ. την κούριερ και μου παν ότι θέλουν τον κωδικό αποστολής. Τώρα θα καλέσω την cd media να μου τον δώσουν, να ξαναπάρω την κούριερ κλπ :S

Γρήγορη η cd media αλλά από οργάνωση @@........ούτε ειδοποίηση με email ότι έγινε η αποστολή, ούτε αποστολή του tracking number, ούτε τίποτα. Και το τελευταίο μαγαζάκι με το οποίο έχω συναλλαγεί μέσω internet τα έχει αυτά :s

Βρε κοιτα να το παρεις σημερα και ασε τα mail κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έστειλα mail στην cd media για το tracking number και με κάλεσαν αμέσως στο τηλέφωνο σε λιγότερο από λεπτό lol

Και μόλις κλείσαμε με πήρε ο courier να μου πει ότι είναι κάτω από το σπίτι μου ΧΩΡΙΣ το δέμα γιατί είναι ογκώδες και ήρθε να μου αφήσει ειδοποίηση?!?lolololol θα μου το φέρει μέχρι τις 14:00 :P

Αντε με το καλο....

τελικα το εκανα Online ενεργοποιηση . Το τμημα software επιμενει να ΜΗΝ μου δινει κουτι ενω τους λεω οτι ουτως η αλλως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ πριν τις 1 ... το τιμολογιο απο την cd-media γραφει στις παρατηρησεις ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 00:59 ..... ΕΛΕΟΣ

Θα παρω κουτι αυριο για τον αδερφο μου . Το δικο μου ειναι ηδη αναβαθμισμενο

και στην δικια μου αποδειξη το ιδιο λεει. Δεν επιτρεπεται η πωληση/ενεργοποιηση πριν της 00.01 της Τριτης 07/12/2010...και οχι 00.59....

έκανα την αγορά απο allcdkey, με πήρανε τηλ για επιβεβαιωση email, και μου απαντήσανε το εξής:

Thanks for your letter.

Your order has been approved. As you know, the item you ordered has not been released by the official site. We will deliver the CD Key(s) via email as soon as it is released.

Whenever you have a question please don't hesitate to contact us. We are always expecting to serve you better.

Το καλό είναι ήδη ΕΔΩ :P

burnbabyburn.th.jpg

Να σαι καλά Χρήστο που μας είπες περί cd media :)

Παλι καλα γλυτωσα το ξυλο......Κερνατε καμια φορα μπυριτσα IF, αν και τα καλυτερα κλαμπακια ειναι UC!!!

Παλι καλα γλυτωσα το ξυλο......Κερνατε καμια φορα μπυριτσα IF, αν και τα καλυτερα κλαμπακια ειναι UC!!!

Εμμ πες τα!Έχουμε την σλιπι και τον τσιλ εδώ(βαριέμαι να αλλάξω γλώσσα για να σας γράψω αγγλικά αν κ τώρα που το σκέφτομαι πιο πολύ ώρα μου πήρε για να γράψω ότι το βαριέμαι χαχα)να χαλάνε την πιάτσα!

έκανα την αγορά απο allcdkey, με πήρανε τηλ για επιβεβαιωση email, και μου απαντήσανε το εξής:

Το ίδιο μου έχουν στείλει και μένα εδω και μέρες, σε 2-3 επικοινωνίες που έκανα μέσω του live chat μου είπαν οτι θα τα στείλουν στις 12 european time τα ευρωπαικά κλειδιά και όχι PDT time που λέει το site τους. Ελπίζω να ισχύει και να μην τα στείλουν PDT time δηλαδή 8 τουλάχιστον ώρες μετα...

Εντωμεταξύ πολύ ψαρωτικοί στο chat τους. Είχε έρθει ο κολλητός μου στον υπολογιστή μου να το παραγγείλει κ αυτός απο εκεί, έκανε την παραγγελία, πλήρωσε με την δικιά του πιστωτική και δικό του account και μετά ήθελε να ρωτήσει κάτι μεσω του live chat σχετικά με την χρέωση της πιστωτικής και σε μια φάση τον ρωτάνε "btw do you know Stratos xxxxxxx?" (εμένα δηλαδή)! Μιλάμε κοιταζόμασταν με τον φίλο μου και είχαμε κολλήσει σε φάση "wtf? στο FBI πέσαμε???".

Τελικά ρωτούσε γιατί είχαν record απο την δικιά μου αγορά που ήταν προφανώς με την ίδια IP και ήθελαν να δουν τι παίζει. Αλλά μιλάμε για μεγάαααλο ψάρωμα!

Καλησπέρα ,,,

Επειδή εγώ δεν μπορώ να πάρω το παιχνίδι για κάποιο λόγο μάλλον θα το αγοράσει κάποιος φίλος μου σήμερα μετά τις 00:00 και θα μου πει από το τηλέφωνο το serial number.Έχοντας το serial number θα μπορέσω να παίξω αμέσως;Εννοείτε ότι θα πρέπει να κατεβάσω μετά το extra content.Και πόσα περίπου gb η mb θα κατεβάσει μετά;

Ευχαριστώ,,,,,

Μπαμπη δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως, εγω μολις εβαλα το DVD αρχισε εγκατασταση.. εκανε εκει τα δικα τοθ και τωρα μου λεει να κατεβασει αλλα 700ΜΒ... για τα 10GB που λέει ο chill δεν ξέρω, θα δω αμεσως μετα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...