christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @ KilliK Παρε τηλεφωνο να σου δωσουν Voucher....ΤΩΡΑ! Είναι στην courrier. Δεν εχει να κανει τιποτα με την Cdmedia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @ KilliK Παρε τηλεφωνο να σου δωσουν Voucher....ΤΩΡΑ! Είναι στην courrier. Δεν εχει να κανει τιποτα με την Cdmedia. Ακριβώς. Πάρε cd media να σου δώσουν το voucher και να το κάνεις tracking μέσω speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ωχ chrisxxx εκανες προπαραγγελια απο το Πλαισιο; την πατησα μια φορα με τους ανευθυνους εκει περα με μια προπαραγγελια Collectors που ποτε δεν ηρθε και δεν μπηκαν καν στο κοπο να με ενημερωσουν για το προβλημα.Μακρυα απο Πλαισιο,τουλαχιστον οσο αφορα τις προπαραγγελιες Collectors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 H παραγγελια λεει βρισκεται σε κατασταση Start Picking..... ΑΚυρωση και ψαχνουμε τωρα απο αλλου Κι εμένα έτσι λέει. Τι σημαίνει αυτό; Το θέμα είναι ότι και να ακυρώσεις τώρα...σήμερα ΔΕΝ παραλαμβάνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 @ KilliK Παρε τηλεφωνο να σου δωσουν Voucher....ΤΩΡΑ! Είναι στην courrier. Δεν εχει να κανει τιποτα με την Cdmedia. ωχ τι ειναι το Voucher? το νουμερο αποστολης; δηλαδη τι πρεπει να κανω; δεν εχω ξαναμπλεξει με couriers και vouchers ρε παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ωχ τι ειναι το Voucher? το νουμερο αποστολης; δηλαδη τι πρεπει να κανω; δεν εχω ξαναμπλεξει με couriers και vouchers ρε παιδια. Δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Ειναι ο αριθμος αποστολης που συνοδευει το δεμα σου. Ξερεις ανα πασα στιγμη που ειναι και μπορεις να το βρεις. Παρε τηλεφωνακιστην Cdmedia να στο δωσουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ωχ τι ειναι το Voucher? το νουμερο αποστολης; δηλαδη τι πρεπει να κανω; δεν εχω ξαναμπλεξει με couriers και vouchers ρε παιδια. Ο αριθμός αποστολής είναι. Μην κάνετε σαν δημόσιοι υπάλληλοι, πάρε τηλέφωνο, πές τους όνομα, σου δίνουν αριθμό και μετά παίρνεις speedex να σου πουν που βρίσκεται το δέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο Chill το πηρε??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο αριθμός αποστολής είναι. Μην κάνετε σαν δημόσιοι υπάλληλοι, πάρε τηλέφωνο, πές τους όνομα, σου δίνουν αριθμό και μετά παίρνεις speedex να σου πουν που βρίσκεται το δέμα σου. Έτσι! Εσείς που πήρατε από το πλαίσιο, πάρτε κάνα τηλ. με ηρεμία και χωρίς φωνές να δείτε τι γίνεται. Μπορεί να έχει φάει κάνα σκάλωμα το σύστημά τους με το WoW . Ρωτήστε πότε θα τα στείλουν ή αν τα έχουν ήδη στείλει. (Λέω εγώ τώρα...να τα στείλουν σήμερα γιατί και καλά δεν πρέπει να το έχεις πριν τη 01.00 πμ Τρίτη; Άμα έχουν κάνει τέτοια ..... τι να πω... Δε νομίζω όμως, πάρτε τηλ asap και ενημερώστε εδώ για το καλό των υπολοίπων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Κι εμένα έτσι λέει. Τι σημαίνει αυτό; Το θέμα είναι ότι και να ακυρώσεις τώρα...σήμερα ΔΕΝ παραλαμβάνεις! Ωχ chrisxxx εκανες προπαραγγελια απο το Πλαισιο; την πατησα μια φορα με τους ανευθυνους εκει περα με μια προπαραγγελια Collectors που ποτε δεν ηρθε και δεν μπηκαν καν στο κοπο να με ενημερωσουν για το προβλημα.Μακρυα απο Πλαισιο,τουλαχιστον οσο αφορα τις προπαραγγελιες Collectors. Σημαινει οτι ακομα δεν την εχουν στειλει καν στον courier.. Και δεν μιλαμε καν για collectors!!!! Πηρα να κανω την ακυρωση και μου ειπαν θα με παρουν αυτοι γιατι ολοι οι υπαλληλοι μιλανε.. 30' και ακομα περιμενω. Αν παω public κλπ δεν πουλανε; Ολοι μετα τις 12 ή αυριο; Με βλεπω για ονλαιν παραγγελια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εσείς που πήρατε από το πλαίσιο, πάρτε κάνα τηλ. με ηρεμία και χωρίς φωνές να δείτε τι γίνεται. Μπορεί να έχει φάει κάνα σκάλωμα το σύστημά τους με το WoW . Ρωτήστε πότε θα τα στείλουν ή αν τα έχουν ήδη στείλει. (Λέω εγώ τώρα...να τα στείλουν σήμερα γιατί και καλά δεν πρέπει να το έχεις πριν τη 01.00 πμ Τρίτη; Άμα έχουν κάνει τέτοια ..... τι να πω... Δε νομίζω όμως, πάρτε τηλ asap και ενημερώστε εδώ για το καλό των υπολοίπων) Θα έπαιρνα εγώ, αλλά δεν επιτρέπονται από τη δουλειά τέτοια τηλεφωνήματα και δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι από το κινητό στην αναμονή μέχρι να βγει κάποιος στη γραμμή. Αν μπορεί κάποιος, ας πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο Chill το πηρε??????????? Έχει έρθει στον τοπικό διανομέα, αλλά το πρωί που με πήραν τηλέφωνο απουσίαζα με αποτέλεσμα να πάρω τον πούλο. Πήρα τηλ. την κούριερ και μου παν ότι θέλουν τον κωδικό αποστολής. Τώρα θα καλέσω την cd media να μου τον δώσουν, να ξαναπάρω την κούριερ κλπ :S Γρήγορη η cd media αλλά από οργάνωση @@........ούτε ειδοποίηση με email ότι έγινε η αποστολή, ούτε αποστολή του tracking number, ούτε τίποτα. Και το τελευταίο μαγαζάκι με το οποίο έχω συναλλαγεί μέσω internet τα έχει αυτά :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τελικα το εκανα Online ενεργοποιηση . Το τμημα software επιμενει να ΜΗΝ μου δινει κουτι ενω τους λεω οτι ουτως η αλλως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ πριν τις 1 ... το τιμολογιο απο την cd-media γραφει στις παρατηρησεις ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 00:59 ..... ΕΛΕΟΣ Θα παρω κουτι αυριο για τον αδερφο μου . Το δικο μου ειναι ηδη αναβαθμισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 οκ εκανα tracking.το δεμα βρισκεται σε διανομεα προς παραδοση.οποτε περιμενω να δω αν θα ερθει. Παιδια σε περιπτωση που δεν ερθει σημερα,ξερετε που μπορω να αγορασω το παιχνιδι online??? oυτως η αλλως καποια στιμγη θα συνεχισω το multi-boxing οποτε δεν θα παει χαμενη η collectors αν ερθει,αλλα θελω για μια φορα να παιξω ενα expansion οταν ανοιξουν οι σερβερς. κανα ονλινε σαιτ να το αγορασω pronto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Έστειλα mail στην cd media για το tracking number και με κάλεσαν αμέσως στο τηλέφωνο σε λιγότερο από λεπτό lol Και μόλις κλείσαμε με πήρε ο courier να μου πει ότι είναι κάτω από το σπίτι μου ΧΩΡΙΣ το δέμα γιατί είναι ογκώδες και ήρθε να μου αφήσει ειδοποίηση?!?lolololol θα μου το φέρει μέχρι τις 14:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις