sleepy_head Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Όντως, πρώτη φορά θα είμαι online στο launch, φαντάζομαι θα είναι σπάσιμο νεύρων. Θα σου πώ όταν κοντεύω να φτάσω 60. Άντε λίγες ώρες έμειναν ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 εχω ακριβως διπλα μου 36 Cataclysm απλες εκδοσεις καμμια CE ....αλλα το τμημα του Software ΔΕΝ μου αφηνει να παρω καμμια γιατι εχουν ρητη εντολη να μην πουλησουν μεχρι αυριο το πρωι απαγορευση απο την blizzard για μετα τις 00:01 ...το ΚΡΤ ΜΟΥ μεσα &$@%^)*&$^@:&$^@(&$% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βούτα ένα φεύγοντας, μην είσαι χαζός. Τώρα πήρα cd media να μου δώσουν voucher, για να πω στην courrier να το κρατήσει το πακέτο εκεί, να περάσω να το πάρω. Είπαν να πάρω σε μία ώρα να μιλήσω με τον υπεύθυνο... Πρώτο δείγμα αρνητικό λοιπόν... Στο δεύτερο πάμε για ακύρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά εμένα μου ήρθε απο CDMedia πριν μια ωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά εμένα μου ήρθε απο CDMedia πριν μια ωρα.. Που μένεις, μολόγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα μου ήρθε από CD Media πρωί πρωί πριν ακόμα φτάσω εγώ στο γραφείο! Μουυαχαχα... ο κατακλυσμός θα είναι στην "ώρα" του Μπράβο λοιπόν στη CD Media. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα να είναι στην ώρα του αλλά ΟΚ. Γι'αυτό λοιπόν και θα τους προτιμώ στο μέλλον και θα τους προτείνω! Το σωστό να λέγεται! Here you are! ΥΓ Αν έβαζαν και αεροπλαστ στη συσκευασία θα ήταν ακόμα καλύτερα! (Αεροπλαστ: αυτο το πλαστικο με τις φουσκάλες που κάνει τσικιτσακ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία, πήρα voucher και το εντόπισα, μετά τις 5 πάω να παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες έχει παραγγείλει κανείς από Πλαίσιο; Σας το φέρανε; Εγώ περιμένω την collectors, αλλά δεν ξέρω πότε θα μου τη φέρουν. Ελπίζω σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ολα οκ και εδω!! Ετοιμος για τον κατακλυσμο!!!! Αψογη και στην ωρα της η αποστολη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω θεωρητικά το περιμένω σήμερα από το πλαισιο, αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω θεωρητικά το περιμένω σήμερα από το πλαισιο, αντε να δουμε Φίλε μου αν το παραλάβεις please ενημέρωσέ με, γιατί είμαι δουλειά και δεν ξέρω τι γίνεται σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Που μένεις, μολόγα haha, ενταξει την πηρα μεν, αλλα ακομα δεν εχει επιλογη για upgrade το account management.. Ετσι και περιμενουμε βραδιατικα για upgrade θα ειναι ξενερωμα.. Και τωρα η noob ερωτηση της ημερας, παιζει και του μηνα... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ INSTALL τίποτα? Δε νομίζω, σωστά? Εξάλλου τί κατεβάζαμε τόσες μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 haha, ενταξει την πηρα μεν, αλλα ακομα δεν εχει επιλογη για upgrade το account management.. Ετσι και περιμενουμε βραδιατικα για upgrade θα ειναι ξενερωμα.. Και τωρα η noob ερωτηση της ημερας, παιζει και του μηνα... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ INSTALL τίποτα? Δε νομίζω, σωστά? Εξάλλου τί κατεβάζαμε τόσες μέρες... Βάλε το cd μέσα να κάνει install καλέ μου άνθρωπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εσενα σου ρθε κιολας;; και εγω το παραγγειλα το κολεκτορς απο την cdmedia,στο σαιτ τους λενε οτι τοχουν στειλει απο τις 3/12 αλλα μεχρι στιγμης δεν μου εχει ερθει τιποτα,ουτε τηλεφωνο με πηραν,ουτε εμαιλ στειλανε,τιποτα.και σημερα δεν ανοιγουν οι σερβερς; την κοβω την δουλεια να μου πουν στο τελος οτι δεν υπαρχει η κολεκτορς οπως εγινε παλια με μια αλλη στο Πλαισιο. το κερατο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου αν το παραλάβεις please ενημέρωσέ με, γιατί είμαι δουλειά και δεν ξέρω τι γίνεται σπίτι H παραγγελια λεει βρισκεται σε κατασταση Start Picking..... ΑΚυρωση και ψαχνουμε τωρα απο αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις