sarisn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Άρχισαν πάλι οι π@π@ριές με το Authenticating? Καλά είμασταν 2-3 μήνες τώρα...
isaias1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 re paidia ti paizei???piga na mpw apo peiraia me 56k kai kollaei sto authenticating... otan mpw pali exw 3-6 second lag....aparadekto..
BaSiLiS7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 no warcraft for today PALI authenticating problems eleos Blizzard eleos
evkar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 καλά ρε παιδιά , ακόμη με το WoW , ασχολείστε . Δεν βαρεθήκατε ? όσο καιρό έπαιζα , το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα ατελείωτα τεχνικά προβλήματα.
paularas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 poso kairo epezes? pote epezes? lvl ? class? btw ta problimata lithika. apla den kserw giati simera exei emfanistei problima sto authentication istera apo polliiii kairo. Ante na mpei kai to expansion na ksanaertei to polli endiaferon mas. Eida ena video simera me ola ta kainourgia meri sto paixnidi kai pragmatika exw pathei tin plaka mou me to ti mas etoimazoun oi programmatistes tis bliz...
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 τα ιδια και εδω με το authenticate αλλα μετα απο ενα reset του pc μπηκα ανετα . Ελπιζω να μην εχουμ τετοια αυτες τις μερες που καθομαστε λιγο παραπανο λογω γιορτων και θα μπορεσουμε να παιξουμε καμμια <<ΩΡΙΤΣΑ>> παραπανο
evkar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 μιας και ρώτησε ένας φίλος παραπάνω , είχα δύο χαρακτήρες , 60 lvl και οι δύο , έναν warrior και έναν priest . Το παράτησα το παιχνίδι , μόλις βγάλαμε BWL για 6η φορά . Το MC το είχαμε για farming. Το παράτησα , πρώτον γιατί είχα πλέον σιχαθεί τα άτελείωτα τεχνικά προβλήματα , δεύτερον γιατί το είχα σκυλοβαρεθεί και τρίτον (και σημαντικότερο) γιατί μου έτρωγε πολύ χρόνο . Αλλά άπόένα σημείο και μετά , το βαρίεσαι , όσο fun και να είσαι .Τεσπα , ο καθένας έχει τις απόψεις του και κάνει τις επιλογές του . όταν το σταμάτησα , έκανα και μια καλή πράξη , μοίρασα στο guild τα 1250g , που είχα περίπου μαζεψει μέχρι τότε.
pseira Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Αν το είχες σκίσει και έπαιζες 19 ώρες τη μέρα λογικό να βαρεθείς...Όσοι ακόμα ονειρεύονται BWL δεν βαριούνται εύκολα....
chill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Και την καλύτερη γκόμενα να έχεις δίπλα σου κάποια στιγμή θα την βαρεθείς. Είναι κανόνας ο οποίος ισχύει και στα games. Όταν δεις τι σαβούρα κυκλοφορεί εκεί έξω όμως πάλι στην γκομενάρα (wow) γυρνάς. Γι'αυτό όχι βιαστηκές κινήσεις, δεν χαρίζουμε χρυσό, δεν σβήνουμε chars etc. 2,5 μήνες απέχω. Στον ελεύθερο χρόνο μου έπιασα τα χίλια μύρια games. Σαν το wow........ κανένα.
sarisn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 καλά ρε παιδιά ' date='ακόμη με το WoW , ασχολείστε . Δεν βαρεθήκατε ? όσο καιρό έπαιζα , το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα ατελείωτα τεχνικά προβλήματα.[/quote'] Όταν παίζεις ένα MMORPG μαζί με χιλιάδες άλλους αληθινούς παίχτες και όχι ΑΙ για 8+ μήνες, τότε σίγουρα θα κάνεις και φιλίες με ανθρώπους από όλο το κόσμο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λόγος να δίνεις 13 ευρά το μήνα μόνο γι' αυτό). Όταν τώρα αυτό συνδυάζεται και με τα δεκάδες άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί τους τότε πάμε σε ένα άλλο επίπεδο gaming. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Κι' εγώ έχω 2 lvl 60's αλλά δεν έχω τελειώσει ούτε 1 φορά το MC, για τον απλούστατο λόγο ότι όταν πρωτοπήγα 60 με τον πρώτο χαρακτήρα μου (human mage) πριν κάνα 4μηνο και έτυχε και με κάλεσαν σε ένα raid, ξενέρωσα απίστευτα γιατί είμασταν εκεί μέσα για κάνα 5ωρο και πήραμε από τα τρία το μακρύτερο :? . Πλέον, βέβαια, το guild μου έχει εξελιχθεί αρκετά από τότε αλλά τώρα δεν έχω εγώ χρόνο. Έχοντας λοιπόν αυτό σαν πρώτη εμπειρία στο MC καταλαβαίνεις γιατί ξενέρωσα. Φυσικά για BWL ούτε λόγος να γίνεται. Μόνο απ' έξω έχω περάσει :-P
polaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εγω παντως εχω κόψει εδώ και 3 βδομάδες και δεν μου έχει λείψει... Οταν φτάσεις 60 το μόνο που κάνεις ειναι μια απίστευτα βαρετή επανάληψη. Το μόνο καλό ειναι τα άτομα που μιλάς και περνάς τις ώρες σου με φίλους, πχ αντι να πας για καφέ ή αντί να κάνεις chat στο MSN/IRC. Πιστεύω είναι μια συνηθεια και απο όταν αποφάσισα να το κόψω δεν μου έχει περάσει ούτε μια φορά απτο μυαλό να ξαναασχολιθώ, ίσως στο expansion αφού πλέον θα έχει ενα νόημα το game. Τωρα ειναι απλα ενα open game που δεν μου προσέφερε τίποτα περισσότερο από το να μιλάω online με φίλους.
pkoutsias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί, αλλά η αναζήτηση δεν έβγαζε τπτ. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να εγκαταστήσω νόμιμα το WoW από αυθεντικό CD σε δύο υπολογιστές και να χρησιμοποιώ το ίδιο προφίλ όταν θα παίζω. Ευχαριστώ
andrip Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί' date=' αλλά η αναζήτηση δεν έβγαζε τπτ. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να εγκαταστήσω [b']νόμιμα[/b] το WoW από αυθεντικό CD σε δύο υπολογιστές και να χρησιμοποιώ το ίδιο προφίλ όταν θα παίζω. Ευχαριστώ προφανώς θα μπορείς!
chill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς να το εγκαταστήσεις σε όσους υπολογιστές θέλεις και φυσικά θα παίζεις με το ίδιο προφίλ αφού θα παίζεις με ένα account. Εννοείται πως δεν μπορεί το παιχνίδι να τρέχει ταυτόχρονα και στους δυο υπολογιστές.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Λέτε να αξίζει το WoW λέω προς τέλη Ιανουαρίου να το πάρω που θα έχω και DSL, θα παίζει όσος κόσμος παίζει τώρα ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις