Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα όντως είναι λίγο μπερδεμένη η περίπτωση σου οπότε ίσως απλά να θέλουν εξακρίβωση.

Προσωπικά αγοράζοντας κάρτες απο εκεί εδώ και καιρό, ήταν πάντα άψογοι, μονάχα την πρώτη φορά με πήραν τηλ. για να τους επιβεβαιώσω το e-mail μου και όλες τις άλλες φορές οι παραγγελίες μου ερχόντουσαν στο 5λεπτό. Γι αυτό και το επέλεξα και για το preorder του Cataclysm (και λόγω του discount που είχαν φυσικά) επομένως θα συνεχίσω να το προτείνω ανεπιφύλακτα όπως και η sleepy πιστεύω.

Εννοείται ότι μπορεί να είμαι η εξαίρεση απλά το θεώρησα σωστό να το δημοσιεύσω (με καταλαβαίνεις φαντάζομαι).Ας πούμε τώρα μου λένε κλείσε το dispute και μετά θα σου δώσουμε τα λεφτά...Ενώ δεν δουλεύει έτσι...Μάλλον το πάω για claim και αστους να ψάχνονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπα δεν έχω καεί. Παίζω 3 ώρες την βδομάδα πλέον. Κάποτε επαιζα 8 την μέρα. Απλά θέλω να βγει

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Μην κλεισεις το dispute, και επειδή φίλος έχει eshop και πληρωνεται με paypal, μπορεί να πατήσει refund και σου γυρνάνε όλα τα funds πισω ΧΩΡΙΣ να χρεωθούν αυτοί το commission που παίρνει το Paypal.. Συνεπως δεν χανει κανεις! Απλά σε πιέζουν για να πεις το ΟΚ και να στειλεις τα εγγραφα.

By the way και εμενα με πηρε η CD Media την Τρίτη και μου ειπε θα το εχω αυριο.. Αντε να δουμε! 26 ωρες υπομονη ακόμα! :lol:

Ξέρετε τη διαδικασία ενεργοποίησης του Cataclysm αύριο το βράδυ? Θα γίνει on the fly ή θα χρειαστεί relog? Για να ξέρω αν έχει νόημα να συνδεθώ από πιο νωρίς ή να το πάρω απόφαση ότι θα περιμένω κανα δίωρο στο queue (όταν ήδη μερικές μέρες χρειάζεται 5-10' για να συνδεθεί). Φαντάζομαι ότι η ενεργοποίηση θα γίνει στις 1 η ώρα Ελλάδας.

Ξέρετε τη διαδικασία ενεργοποίησης του Cataclysm αύριο το βράδυ? Θα γίνει on the fly ή θα χρειαστεί relog? Για να ξέρω αν έχει νόημα να συνδεθώ από πιο νωρίς ή να το πάρω απόφαση ότι θα περιμένω κανα δίωρο στο queue (όταν ήδη μερικές μέρες χρειάζεται 5-10' για να συνδεθεί). Φαντάζομαι ότι η ενεργοποίηση θα γίνει στις 1 η ώρα Ελλάδας.

Το starcraft ενεργοποιήθηκε 12 παρά ωρα Ελλάδος οποτε ειναι πιθανό να γίνει το ίδιο και με το wow.

Νομίζω -χωρίς να είμαι 100% σίγουρος- ότι το activation γίνεται στην ώρα midnight του κάθε realm. Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα παίζει με +1 local time (σε σχέση με το realm time) φαντάζομαι ότι θα ενεργοποιηθεί στις 1 η ώρα. Αντίστοιχα στην Αγγλία θα είναι 11pm.

Sleepy, αν ξεκινήσεις χαρακτήρα Aggramar, μόλις φτάσεις κοντά 60 ειδοποιείς, να lvlάρουμε μαζί αν ψήνεσαι.

Chilla DK frost/blood FTW :D

Σιγά μη βάλουν maintenance Τετάρτη με τέτοιο πανικό που γίνεται. Ας είναι πάνω οι realms βέβαια πρώτα και τα άλλα τα συζητάμε, γιατί βλέπω έναν πανικό και δεν ξέρω αν θα αντέξουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...