Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=7e04c65b-a36e-4037-86ed-94a8f3a692ab

CE εχει ακομα, απο οτι δειχνει. Δεν νομιζω να μπορεις να πας απο εκει να παρεις. Δεν ειναι μαγαζι. Ειναι γραφεια. Υπομονη.....Λογικα θα μας ειδοποιησουν Πεμπτη/Παρασκευη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.mmo-champion.com/threads/795945-What-Wrath-players-need-to-know-to-not-suck-at-Cata

Ίσος ο καλύτερος οδηγός για το παιχνίδι .

Αν και μιλάει για το cata αυτά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα από την αρχή του wow. Δυστυχώς δεν είναι αυτονόητα για όλους.

Πήρα τηλέφωνο Cdmedia και μου είπαν οτι θα το παραλάβω απο δευτέρα τρίτη το αργότερο εξαρτάται πότε και πόσο θα κάνει η Courier να το στείλει,στο CE Edition αναφέρομαι αλλα προφανώς ισχύει για τις απλές Version

http://www.mmo-champ...ot-suck-at-Cata

Αν και μιλάει για το cata αυτά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα από την αρχή του wow. Δυστυχώς δεν είναι αυτονόητα για όλους.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Για να αρχίσω τη μελέτη λοιπόν...

http://www.mmo-champion.com/threads/795945-What-Wrath-players-need-to-know-to-not-suck-at-Cata

Από αυτό κτλβένω ότι το wow θα γίνει όπως το vanilla και λίγο από tbc από άποψη δυσκολίας των packs σε ένα instance?Θα χρησιμοποιούμε πλέον τα CC μας?θα βάζουμε πλέον marks?Το ΑΟΕ θα χρειάζεται μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις?Το facerolling θα μειωθεί?Θα τρώμε πλέον wipes?

Αν ναι σε όλα αυτά ίσως το ξάνα ξεκινήσω.

Είχα σταματήσει εδώ και χρόνια το WoW (60) και είπα να το ξεκινήσω λόγω του ότι δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον τόσα χρόνια. Μέχρι στιγμής μιας και ανεβάζω καινούργιο παίχτη αυτό μου έχει κάνει εντύπωση στο τώρα παιχνίδι....

Βλέπεις Mage να κρατάει Mobs επάνω του και να μην πέφτει, γενικότερα ότι skill και να σου δίνει το παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το 64 που είμαι τώρα, δεν φαίνεται να είναι και απαραίτητο...πέραν του DPS...ΑΟΕ...

Θεωρώ ότι το έχουν κάνει πολύ εύκολο σε σχέση με παλιά και δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτό κτλβένω ότι το wow θα γίνει όπως το vanilla και λίγο από tbc από άποψη δυσκολίας των packs σε ένα instance?Θα χρησιμοποιούμε πλέον τα CC μας?θα βάζουμε πλέον marks?Το ΑΟΕ θα χρειάζεται μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις?Το facerolling θα μειωθεί?Θα τρώμε πλέον wipes?

Αν ναι σε όλα αυτά ίσως το ξάνα ξεκινήσω.

Πλέον πηγαίνεις ICC αμολάς 2-3 arcane barrage με mage και βαράει το omen σαν τρελό. Το aoe tanking έχει πάει περίπατο, απλώς δεν είναι εμφανές ακόμα, καθώς έχουμε πάρει skills για 85 και αντιμετωπίζουμε 82-83 lvl bosses.

Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ ξανά Vanilla, πάντως είναι σαφές ότι έχουμε μεγάλες αλλαγές στη μηχανική των classes με έντονη επιρροή στο gameplay.

Είχα σταματήσει εδώ και χρόνια το WoW (60) και είπα να το ξεκινήσω λόγω του ότι δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον τόσα χρόνια. Μέχρι στιγμής μιας και ανεβάζω καινούργιο παίχτη αυτό μου έχει κάνει εντύπωση στο τώρα παιχνίδι....

Βλέπεις Mage να κρατάει Mobs επάνω του και να μην πέφτει, γενικότερα ότι skill και να σου δίνει το παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το 64 που είμαι τώρα, δεν φαίνεται να είναι και απαραίτητο...πέραν του DPS...ΑΟΕ...

Θεωρώ ότι το έχουν κάνει πολύ εύκολο σε σχέση με παλιά και δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Λογικό είναι να είναι εύκολο το leveling πλέον, καθώς δεν αφορά κανέναν ούτε το Vanilla, ούτε το TBC, ούτε καν το WOTLK πλέον.

Ανεβαίνεις γρήγορα για να απολαύσεις end game content. Δεν χρειάζεται πλέον να φας μια ζωή στην Kalimdor και στα Outlands για να ανέβεις.

Ευτυχώς υπάρχει και το call to arms το οποίο δίνει τρελό XP και τα απαίσια Outlands τα προσπερνάω έτσι...

BTW Priest για main asap. Αυτός ο discipline είναι μεγάλη λατρεία. Ποιός druid healer και κολοκύθια τούμπανο... γατάκια...

Από το γραφικό του pennance και μόνο, δε θέλεις να σταματήσεις να healάρεις...!!!

Επεξ/σία από Erwdios

Πλέον το γύρισα στον druid Μου , που τον είχα Main απο Vanilla (MC/AQ20/40) μέχρι και mid TBC (ΒΤ clear)(τα υπόλοιπα τα έκανα clear Με hunter ^_^)

Λεω στον κατακλυσμό απλά να healarw. είναι κάτι το οποίο δεν έκανα σε raids εδώ και μια 5ετία περίπου. αρχίζει να μ'αρέσει ο ρόλος και όπως βλέπω θα έχει και αρκετό challenge στα 85 για σωστή διαχείρηση των spells

Τους huntards καλά τους έκαναν. Είχε παραγίνει το κακό στο PvP με τον Hunter που βαρούσε από το θεό και μέχρι να τον πλησιάσεις σε είχε κόψει 10 κομμάτια. Τώρα με το focus ήρθε καιρός να χρησιμοποιήσετε και brainzzzzzz :P

τι να πω κιεγω που μου καταστρεψανε το hunterako μου...αλλαξαν τελειως το gamestyle... Toυς χαλαγε το μανα....

Οι hunters αν και τους άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού είναι αρκετά καλύτεροι από πριν, ακριβώς γιατί τους άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού. Άσε που κάνουν και reflect τώρα.....!! έλεος. Και πολλά άλλα καλούδια... όπως το aoe του που κόβει φέτες!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...