Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν έχω ιδέα για thousand needles, εγώ ευτυχώς είχα ήδη fp στο tanaris με το lowbie mage μου.

κι εγώ το έψαχνα από χτες με τον orc mage ( :P ) τελικά το βρήκα σήμερα, πας στο Mudsprocket (Dustwallow Marsh) έχει quest που σου λέει να πετάξεις Westreach Summit (Thousand Needles), από εκεί κανεις 1 quest του οπίου η συνεχεια είναι ταξίδι με βάρκα στο Fizzle and Pozzik's Speedbarge (στο κέντρο τις λίμνης του Thousand Needles) και μετά από εκεί αφού έχεις κάνει 2-3 quest σου δίνει μια βάρκα-mount μονο για Thousand needles όμως River Boat και κατεβαίνεις κανονικά στο δρομάκι που οδηγεί στο Tanaris

Επεξ/σία από Sugizo
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανα αξιόπιστο site με φθηνές gametime cards έχουμε? (κατά προτίμηση να στέλνει τους κωδικούς με email)

Δημοσ.

Κανα αξιόπιστο site με φθηνές gametime cards έχουμε? (κατά προτίμηση να στέλνει τους κωδικούς με email)

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό....

Δημοσ.

Παράγγειλα και εγώ CE από CD Media. Μου είπαν Παρασκευή "ΜΑΛΛΟΝ" θα τα στείλουν με Courier οπότε Δευτέρα Τρίτη ΜΑΧ θα το έχω... για να δούμε....

Άμα είναι καλά παιδιά εκεί στη CD Media θα τους προτιμήσω και θα τους κάνω και διαφήμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράγγειλα και εγώ CE από CD Media. Μου είπαν Παρασκευή "ΜΑΛΛΟΝ" θα τα στείλουν με Courier οπότε Δευτέρα Τρίτη ΜΑΧ θα το έχω... για να δούμε....

Άμα είναι καλά παιδιά εκεί στη CD Media θα τους προτιμήσω και θα τους κάνω και διαφήμιση.

Οσες φορες εχω παρει ποτε δεν ειχα παραπονο.

και εγω ελπιζω για Δευτερα, αλλα και Τριτη να το παρω δεν με χαλαει. Μην ξεχνιομαστε CE ειναι αυτη. :P

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό....

Εγώ συνήθως αγοράζω game time από allcdkey.com. Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ναι, αυτά είναι που δεν θέλω κυρίως γιατί δεν έχω σταθερό αλλά μόνο κινητό (και από την εμπειρία μου σε παρόμοιες περιπτώσεις στο ebay, οι περισσότεροι απαιτούν landline).

Πχ. το ίδιο λένε και στο gamersloot.net για την πρώτη αγορά. Εκεί όμως την έχουν λίγο φθηνότερα, στα 20 ευρώ τις 60 μέρες ενώ στα περισσότερα site τη βρίσκω γύρω στα 21-22 ευρώ.

Δημοσ.

εχω ενα σχεδον ίδιο στο πόδι! :)

Το είχα αφήσει 2 βδομάδες τώρα μολις 80άρισα και τον alt μου, και τώρα μου φαίνεται ήρθε η ώρα να μπω παλι να δω τις αλλαγές!

Κατεβαίνει το patch τώρα, αν και δεν πολυχάρηκα που θα ειναι διαθέσιμη η αλλαγή του race στα καινούρια races.

Δημοσ.

εχω ενα σχεδον ίδιο στο πόδι! :)

Το είχα αφήσει 2 βδομάδες τώρα μολις 80άρισα και τον alt μου, και τώρα μου φαίνεται ήρθε η ώρα να μπω παλι να δω τις αλλαγές!

Κατεβαίνει το patch τώρα, αν και δεν πολυχάρηκα που θα ειναι διαθέσιμη η αλλαγή του race στα καινούρια races.

Πολιτισμικό σοκ θα πάθεις. Πήγα χθες στο κατεστραμένο Darkshore και έμεινα μλκας.

Gief Cataclysm asap, can't wait anymore...

Το καλό που της θέλω της cd media, να τα στείλει Παρασκευή για να το έχουμε Δευτέρα. Τρίτη στο ημερολογιό μου δεν υπάρχει και έχω και γενέθλια.

Θέλω το δώρο μου...

Δημοσ.

Γαμώ, dunno αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Μια εβδομάδα κοντά βρίσκονται up οι αλλαγές και δεν μου έχει καεί καρφάκι...........

Θέλω και γω την CE μου πάντως για συλλεκτικούς λόγους.

Ντούλη, γάμα το cata την άλλη βδομάδα θα μας βγάλεις έξω και θα γίνουμε φέρλες :P - μην ακούσω κερνάω στο IF γιατί σε δάγκασα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γαμώ, dunno αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Μια εβδομάδα κοντά βρίσκονται up οι αλλαγές και δεν μου έχει καεί καρφάκι...........

Θέλω και γω την CE μου πάντως για συλλεκτικούς λόγους.

Ντούλη, γάμα το cata την άλλη βδομάδα θα μας βγάλεις έξω και θα γίνουμε φέρλες :P - μην ακούσω κερνάω στο IF γιατί σε δάγκασα :lol:

Την άλλη βδομάδα θα πάρεις τα τσόκια μου. Θα ανοίξω ιπτάμενο bar πάνω από SW, αν ψήνεσαι, να πίνεις μπυρόνι με epic mount :P

Πλάκα κάνω, μάλλον θα έχω άδεια, Πέμπτη βράδυ αν θέλεις μαζευόμαστε για raid με μπυρολουκάνικα :D

Ο Priest έγινε discipline, once u bubble u never stop :P Ο φόβος και ο τρόμος των BG έχω γίνει, ούτε rogue δεν με πλησιάζει. :P

Επεξ/σία από Erwdios
Δημοσ.

Χμ.... παράγγειλα απο cd media άλλα παω να δω τις παραγγελίες μου και μου και κολλάει στο loading. θα τους πάρω αύριο τηλ. να δω αν καταχωρήθηκε και αν έχουν απόθεμα αλλιώς θα την ακυρώσω και θα πάρω digital.

Δημοσ.

Χμ.... παράγγειλα απο cd media άλλα παω να δω τις παραγγελίες μου και μου και κολλάει στο loading. θα τους πάρω αύριο τηλ. να δω αν καταχωρήθηκε και αν έχουν απόθεμα αλλιώς θα την ακυρώσω και θα πάρω digital.

Και μένα το ίδιο.

Αυριο θα τους παρω για επιβεβαιωση, αν και νομιζω ειχα παραγγειλει πριν απο 1,5 μηνα οποτε λογικα θα ειμαι οκ.. Απλα θελω να τους ρωτησω αν αντι να μου τη στειλουν παιζει να παω να την παρω εγω την collector's, χεράτο, ωστε να ειμαι σιγουρος οτι την εχω οταν ανοιξουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...