chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 sorry αγόρια, ξενέρωσα με το pet από fb δεν θα δείτε κάτι, μόνο ένα dragon tattoo δείχνω. Εγώ πάντως προσφέρομαι να γίνω pet σου Nice tattoo. Γυναίκα που δεν έχει λουλουδάκι/πεταλουδίτσα.......σπάνιο δυστηχώς. Όπα, βάστα, που το έχεις το dragon tatoo? Chill, φέρε flasks, έχουμε raid με final boss Φιλαράκο, άστο δεν πέφτει είναι πολύ δυνατό. Εδώ ούτε ένα try για friendly coffee δεν μας αφήνει να κάνουμε τι να λέει το flask. Πάρε καμιά ντουζίνα dwarven stout να πιούμε να ξεχάσουμε xaxa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 έχω και ένα ying yang sun, τραγικό λάθος..matching tats με την πρώην Χάρη σας κάνω που δεν έρχομαι, θα σας χαλάσω τη φαντασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τι παπ@ριά έχουν κάνει με το UI στο 4.0.3? Μπήκα σήμερα να παίξω και τα εικονίδια είναι σε μέγεθος μπιζελιού σε 1680 Χ 1050. Ξέρει κανείς πώς αλλάζει αυτό? Απο οτι φαινεται, ειναι νεο "feature" (γιατι προφανως ολα αυτα που θελουν διορθωμα τα φτιαξανε ): The default UI Scale has been altered so it will be set at a 1:1 pixel/texel ratio. This will result in a smaller UI appearance for higher resolution monitors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα ρε παιδια.... Απεχω COMPLETELY κανα 8μηνο+ απο version 3.3, αλλα μου στειλαν 7 μερες free και μπηκα να δω τι παιζει τωρα με τον κατακλυσμο στον οριζοντα.....:shock: Εχω χαθει με τις αλλαγες στα specs, τα masteries, και δεν ξερω γω και τι αλλο....Υπαρχει και καινουργιο raid (RS) απο οτι ειδα..... Ειχα Mage και Druid. Τελικα καλυτερα ηταν 3.3 η 4.0+ ???? Πεταμε παντου με τα μουντς τωρα αν καταλαβα ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2010 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 πηγαινε στο option VIDEO και φτιαξε manually το UI scale σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μετά το patch δεν βλέπω το chat ούτε τι γράφω εγώ ούτε τι γράφουν οι άλλοι καμία ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μετά το patch δεν βλέπω το chat ούτε τι γράφω εγώ ούτε τι γράφουν οι άλλοι καμία ιδέα ? Απενεργοποίησε το addon gearscore και θα το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Απενεργοποίησε το addon gearscore και θα το δεις. lol αντε ρε, εφτασε να κανει τετοια κολληματα το GS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πάνω εκεί που έλεγα 3 μέρες άδεια για να λιωσω στο κατακλυσμ + 2 ρεπό δώσανε υποχρεωτική άδεια γιατί της χρωστάνε στην γυναίκα μου την βδομάδα του κατακλυσμου. Πόσο γκαντεμης είμαι;;;;;;;;;;;;;;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Πάνω εκεί που έλεγα 3 μέρες άδεια για να λιωσω στο κατακλυσμ + 2 ρεπό δώσανε υποχρεωτική άδεια γιατί της χρωστάνε στην γυναίκα μου την βδομάδα του κατακλυσμου. Πόσο γκαντεμης είμαι;;;;;;;;;;;;;;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Xaxaxaxa!!!!! Κλείσε της ένα 5ήμερο spa στην Ελβετία και στείλε την να ανανεωθεί. Και θα σε λατρέψει και το κυριότερο θα παίξεις wow χωρίς μπούρου μπούρου την εβδομάδα της έναρξης του cataclysm Υπάρχουν και χειρότερα πάντως, σκέψου εμένα που μόλις μπήκα σε νέα σχέση και η κοπελιά αγνοεί παντελώς τα video games* και άκουσε πρώτη φορά από εμένα την λέξη warcraft. Από τις 7/12 θα τα μάθει θέλοντας και μη *moar sleepy like gurls wanted pl0x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Με το μαλακό chill γιατί σε βλέπω μόνο σου τα Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Με το μαλακό chill γιατί σε βλέπω μόνο σου τα Χριστούγεννα Μmmmmm γιατί θα πέσουν οι servers του wow? Ξέρεις κάτι και δεν μας το λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 τελικά ήταν όντως το gear score το διεγραψα και όλα ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 [ame] [/ame] /Thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις