imr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Thats amazing!!! ευτυχως που δεν εκανα τρανσφερ ακομα τελικα Goblin preist here i come Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Thats amazing!!! ευτυχως που δεν εκανα τρανσφερ ακομα τελικαGoblin preist here i come Μπλιαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 θα γεμίσει ο τόπος goblins και λύκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τυφλή από έρωτα? απαπα μακριά από εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 απαπα μακριά από εμάς OH MY GOSH She's availiable !!!!!!! Ντούλη, τι λες, να πάρουμε και την sleepy μαζί μας για ποτάκι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 rofl για να σας κρατάω το φανάρι? <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γιου χερτ αουρ φιλινγκς αγκαιν : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γιου νοου γιου λοβ ιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μόλις αγόρασα ηλεκτρονικά το expansion... πήρα και τις 7 μερες free gameplay ... κάνω install τα cd.. και σύντομα θα ξαναδώ την χαντερού μου μετά από ένα χρόνο+ σταδιάλα συγκινήθηκα. τα alliance του aggramar πιο πάνω είναι KOS στα BG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για να δούμε τι θα δούμε, λεπoν κάνω install Vanila>TBC>WotLK από τα CDια, το αφήνω να κατεβάσει τα/το patch, κατεβάζει ~5.6 Gb, το περνάει, ο downloader γίνεται Cataclysm, αρχίζει να κατεβάζει 6Gb (!!!) τέλος πάντων λέω, μπορεί να μην είδε τα προηγούμαι 5.6 το αφήνω να κατεβάζει... και τελικά γίνεται το εξής, εάν βάλω ότι νά'ναι username/pass μου λέει "cannot verify version και μπλα μπλα" εάν βάλω το δικό μου account crash-αρι any ideas? (κάνω repair και @@ριουα) please don't tell me the magic word REINSTALL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εγώ ακόμα προσπαθώ να κατεβάσω αυτά τα 5.6 από τορρεντς πλέον γιατι απο blizz downloader δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 για να δούμε τι θα δούμε, λεπoν κάνω install Vanila>TBC>WotLK από τα CDια, το αφήνω να κατεβάσει τα/το patch, κατεβάζει ~5.6 Gb, το περνάει, ο downloader γίνεται Cataclysm, αρχίζει να κατεβάζει 6Gb (!!!) τέλος πάντων λέω, μπορεί να μην είδε τα προηγούμαι 5.6 το αφήνω να κατεβάζει... και τελικά γίνεται το εξής, εάν βάλω ότι νά'ναι username/pass μου λέει "cannot verify version και μπλα μπλα" εάν βάλω το δικό μου account crash-αρι any ideas? (κάνω repair και @@ριουα) please don't tell me the magic word REINSTALL Reinstall BTW δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση ένα ένα expansion, μπορείς να βάλεις απευθείας το dvd του WotLK και κάνει install απευθείας την 3.0 εγώ ακόμα προσπαθώ να κατεβάσω αυτά τα 5.6 από τορρεντς πλέον γιατι απο blizz downloader δεν... Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το p2p στον blizz downloader, κατεβάζει ταχύτερα καμιά φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 BTW δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση ένα ένα expansion, μπορείς να βάλεις απευθείας το dvd του WotLK και κάνει install απευθείας την 3.0 woot, πως δουλεύει μονο με το expansion? η αρχίζει και κατεβάζει ότι σου λείπει από το game? κάτι άλλο, όταν περάσεις το 4.0.1 patch το login screen πρέπει να είναι Cata η το παλιό ? ---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:25 ---------- hmm κάνει install κανονικά μονο από το DVD το Wrath όσο ζεις μαθαίνεις (noob me ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 i am shocked too. δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) τώρα ένα άλλο άκυρο, αφού το WotLK από το DVD είναι 3.0.x ενώ το 4.0.1 λέει ότι είναι 3.3.x - > 4.0.1 γιατί δεν κατεβάζει τα patch μεταξύ 3.0.x και 3.3.x ? και πάει κατευθείαν στο 4.0.1 ? που είναι το τόπι oeo ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- μπα συνεχίζει τα ίδια, crash-αρι στο login, κάτι άλλο φτάει Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από Sugizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις