Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ντάξ κανένας κακόγουστος δεν νιώθει την κακογουστιά του :P

Είχαμε τον xvipes, troll μέχρι ώρας αλλά από τι βλέπω είσαστε πληγή σαν τους λαθρομετανάστες....αυξάνεστε και πληθύνεστε :mad:

troll ftw!life style και έτσι !

Νομίζεις ότι δεν παρακολουθώ τι γράφετε!αχαχ

Τώρα τελείωσα κ το φανταριλίκη και αν με το καλό βρω γρήγορα δουλειά λέω να δω και το pve του cata...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα εγω αντιθέτως λογο απόλυσης θα εχω αρκετο χρονο το προβλημα ειναι οτι εχω να παιξω απο TBC και ο Server που ειμαι (Stormscale) παροτι εχει κοσμο ειναι πολυ καφριλα λεω να ξεκινησω Lightings Blade Horde Side σαν Server ειναι καλος?

Παιδιά καλησπέρα εγω αντιθέτως λογο απόλυσης θα εχω αρκετο χρονο το προβλημα ειναι οτι εχω να παιξω απο TBC και ο Server που ειμαι (Stormscale) παροτι εχει κοσμο ειναι πολυ καφριλα λεω να ξεκινησω Lightings Blade Horde Side σαν Server ειναι καλος?

Θα δεις πολλά server's first μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα thanks to Paragon.Για περισσότερα, θα σε ενημερώσουν αυτοί που παίζουν εδώ :P

τι εννοείς είναι πολύ καφρίλα ο stormsale? (σκεφτόμουν να πάω)

εγω ρε παιδια που εχω 10 80ριδες στον genjuros alliance side τι σκατα να κανω να φυγουν και οι 10 ?!?!??! Δεν μπορω αλλο σε αυτο τον κολο server και δεν μπορω να δωσω και 200 € για migrate :(

Όχι αλλά αν σκεφτείς ότι από τους δέκα τους 8 τους παίζω κάθε μέρα,........ Είναι πρόβλημα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ε μετέφερε τους 8 :P, profit 40 ευρώ lol

Είναι πανάκριβο το migration δυστυχώς :<

20 ευρώ για μια αυτοματοποιημένη διαδικασία......ε και 3 (μαντέψτε τη κίνηση κάνω :o) 23 όλα δικά τους :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...