Xvipes Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ντάξ κανένας κακόγουστος δεν νιώθει την κακογουστιά του Είχαμε τον xvipes, troll μέχρι ώρας αλλά από τι βλέπω είσαστε πληγή σαν τους λαθρομετανάστες....αυξάνεστε και πληθύνεστε troll ftw!life style και έτσι ! Νομίζεις ότι δεν παρακολουθώ τι γράφετε!αχαχ Τώρα τελείωσα κ το φανταριλίκη και αν με το καλό βρω γρήγορα δουλειά λέω να δω και το pve του cata... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Wc back!!!! Μέχρι χτες κοιμόμουν σαν πουλάκι ξέροντας ότι μας προστατεύεις, από σήμερα meh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 και αν με το καλό βρω γρήγορα δουλειά λέω να δω και το pve του cata... αυτό πως συνδυάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 με τα λεφτά για τη συνδρομή/αγορά του cataclysm υποθέτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 μπορεί να βρεί δουλειά σε νετ καφε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αντε να ρολλαρω tauren rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα εγω αντιθέτως λογο απόλυσης θα εχω αρκετο χρονο το προβλημα ειναι οτι εχω να παιξω απο TBC και ο Server που ειμαι (Stormscale) παροτι εχει κοσμο ειναι πολυ καφριλα λεω να ξεκινησω Lightings Blade Horde Side σαν Server ειναι καλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα εγω αντιθέτως λογο απόλυσης θα εχω αρκετο χρονο το προβλημα ειναι οτι εχω να παιξω απο TBC και ο Server που ειμαι (Stormscale) παροτι εχει κοσμο ειναι πολυ καφριλα λεω να ξεκινησω Lightings Blade Horde Side σαν Server ειναι καλος? Θα δεις πολλά server's first μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα thanks to Paragon.Για περισσότερα, θα σε ενημερώσουν αυτοί που παίζουν εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα εγω αντιθέτως λογο απόλυσης θα εχω αρκετο χρονο το προβλημα ειναι οτι εχω να παιξω απο TBC και ο Server που ειμαι (Stormscale) παροτι εχει κοσμο ειναι πολυ καφριλα λεω να ξεκινησω Lightings Blade Horde Side σαν Server ειναι καλος? τι εννοείς είναι πολύ καφρίλα ο stormsale? (σκεφτόμουν να πάω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 εγω ρε παιδια που εχω 10 80ριδες στον genjuros alliance side τι σκατα να κανω να φυγουν και οι 10 ?!?!??! Δεν μπορω αλλο σε αυτο τον κολο server και δεν μπορω να δωσω και 200 € για migrate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Γιατι πρεπει αν κανεις migrate να κανεις και τους 10 char σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Όχι αλλά αν σκεφτείς ότι από τους δέκα τους 8 τους παίζω κάθε μέρα,........ Είναι πρόβλημα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ε μετέφερε τους 8 , profit 40 ευρώ lol Είναι πανάκριβο το migration δυστυχώς :< 20 ευρώ για μια αυτοματοποιημένη διαδικασία......ε και 3 (μαντέψτε τη κίνηση κάνω ) 23 όλα δικά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το καλο ειναι οτι πλεον η αλλαγη του nickname ειναι τζαμπα ( με το σωστο τροπο βεβαιως βεβαιως..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το καλο ειναι οτι πλεον η αλλαγη του nickname ειναι τζαμπα ( με το σωστο τροπο βεβαιως βεβαιως..) Ε? Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις