G_Zisis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Τι σημαίνει καλύτερος? Δεν υπάρχει καλύτερος. Ότι σου αρέσει παίζεις Εννοώ ποιος με συμφέρει περισσότερο να πάρω.Εμένα και οι δύο μου αρέσουν.Αλλά ένας φίλος μου που έχει πάρει Undead Warrior και λέει ότι το μετάνιωσε πολύ και ότι θα προτιμούσε πολύ περισσότερο έναν Mage.Γι' αυτό ζητάω τη γνώμη σας.Και κάτι άλλο,ποιος από αυτούς τους servers Haomarush,Chromaggus,Genjuros και Crushridge,έχει τους περισσότερους έλληνες?Α..και πώς μπορώ να δω τα άτομα και τα guild που υπάρχουν στον server που παίζω?Sorry για τις πολλές ερωτήσεις :roll:.
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αν σ'αρεσει το "ξυλο", πάρε warrior. Αν σ'αρέσει λίγο το πιο ψαγμένο με την έννοια των spells, κλπ, παίρνεις mage. Βασικα δεν υπάρχει σύγκριση, ειναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες.. Ασε τον αλλο που το μετάνιωσε.. Και οι 2 χαρακτηρες ειναι πολυτιμοι και στα υψηλα instances δεν παιζει να πας χωρίς ΚΑΙ τους 2. Το οτι καποιος βαρεθηκε και μετανιωσε δεν εχει κατι να κάνει.. Και εγω εχω 2 φίλους που πηραν Warlock, ο ένας λέει "τι ειναι αυτο το πράμα, σα να παίζω αρμόνιο (επειδή χρειάζεσαι 60 κουμπιά για να παίξεις σωστά), μούφα character", και ο αλλος έχει πορωθει τόσο πολυ που απλά δεν λέγεται... Αν σ'αρεσει η τακτικη του κάθε χαρακτήρα τον επιλέγεις, αλλιως παιρνεις τον αλλο! Genjuros. Παλιά ολοι ειμασταν Crushridge, και φύγαμε σε 2 "κύμματα". Στην πρώτη μετακόμιση, αυτοί που φυγανε ΑΝ παιζουν ακόμα και ειναι εδω στο φορουμ θα σου πουνε που πηγανε, εγω μπηκα στον Crushridge αμεσως μετα την μετακόμιση, και παρόλαυτα ηταν τιγκα στους ελληνες.. Στη δευτερη μετακόμιση τους παρατήσαμε ολους και φτιαξαμε ελληνική παροικία στον Genjuros. Οπου και να πας υπάρχουν έλληνες. Ο Crushridge ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ, αρκεί να είσαι ΙΤΑΛΟΣ! :D Για τα guild υπάρχουν καποιες σελίδες (δεν ξερω ποσο ανανεωμενα αποτελέσματα αλλα οκ ειναι..σου δινουν μια ιδεα) που λενε ποια guilds υπάρχουν στον καθε server.. Απο κει και περα μεσα στο game κανεις ενα /who Infernals για παράδειγμα, και σου δείχνει ποιοί ανοικουν στους Infernals ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ (δηλαδη αν ο αλλος ειναι offline ατυχισες)
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ ξεκίνησα με warrior όταν πρωτοπήρα το παιχνίδι και βαρέθηκα τη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήταν μούφα το παιχνίδι αλλά όταν τελικά το ξανάπιασα με άλλες classes διαπίστωσα ότι ο warrior ήταν μούφα τελικά. Μακριά απο warrior για αρχή για να μην ξενερώσεις. Για μένα το πιο ευχάριστα classes είναι ο priest και hunter.
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Επίσης Rogue αν σου αρέσει η λογική του "κρύβομαι να μη με βλέπεις και στην πέφτω πισόπλατα", "εξαφανίζομαι όποτε τα βρίσκω σκούρα" κλπ... Είναι ωραίος χαρακτήρας. Δεν πρόκειται ποτέ να αντέξεις πολύ σε μία μάχη (εν αντιθέσει με τους αλλους melee που εχουν καλύτερο armor) και αυτο που μετράει δεν ειναι το maximum damage, αλλά maximum damage over time. Κοινως, το να σκάσεις 2000 damage σε 1 sec και μετά να πεθάνεις επειδή είσαι κουλός, δεν λέει κατι... Θέλει ψιλοτέχνη... Γενικά ηταν πολυ ωραίος χαρακτήρας τους 5-6 μήνες που τον έπαιζα... snif snif :(
pseira Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ε όχι και μούφα ο warrior! Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα έναν και έχω φτάσει 16 lvl σε 12 ώρες... Παίξε paladin να βαρεθείς τη ζωή σου... Και ο rogue καλός μου φάνηκε στα πρώτα lvl αλλά δεν έπαιξα πολύ. Priest έχω πάει 23 lvl με πολύ προσπάθεια, γιατί ψοφάει σχετικά εύκολα στα πρώτα level και βαριέμαι να τον παίζω κιόλας... Hunter δεν έχω παίξει κ ούτε πρόκειται...Ούτε shaman γιατί την θεωρώ την πιο εύκολη class
chill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Γούστα είναι αυτά pseira άρα και υποκειμενικές οι προτιμίσεις μας. Και ο priest όλο ακούω ότι δεν μπορεί να solαρει, ότι είναι δύσκολος ότι...... ότι..... ότι.......... ε μούφες είναι όλα μια χαρά τα καταφέρνει και αρκετά ευχάριστος στο παίξιμο. Και η αρχή και το τέλος των instances . Επειδή το game κοντεύει ήδη 1 χρόνο on air αν παει το παλικάρι με rogue/warrior/shaman/paladin σε παλαιό realm άντε να βρει guild. Γι'αυτό λέω priest ή άντε druid που έχουν έλλειψη και είναι υπερχρήσιμοι.
thefirestarta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τ ο ένας λέει "τι ειναι αυτο το πράμα, σα να παίζω αρμόνιο (επειδή χρειάζεσαι 60 κουμπιά για να παίξεις σωστά) χαχαχαχαχα να σαι καλά, με έκανες και γέλασα... Τώρα, πλάκα στην πλάκα, ενώ κορόιδευα για το Dreadsteed, μου έπεσε από Strat ένα Krol Blade (http://www.thottbot.com/?i=8407) και μάλλον θα τα κονομήσω Κι εγώ btw από warrior ξεκίνησα, τον βαρέθηκα τη 2η μέρα, πάρκαρε στο lvl 10 και έτσι βγήκε ο warlock ΧD
G_Zisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ο Mage μπορεί να κρατήσει σπαθί ή κρατάει μόνο αυτό το ξύλο?Βασικά άμα έπαιρνα Warrior θα ήταν επειδή έχει καμιά φορά ωραία όπλα,γι' αυτό ρωτάω. Στη δευτερη μετακόμιση τους παρατήσαμε ολους και φτιαξαμε ελληνική παροικία στον Genjuros. Οπου και να πας υπάρχουν έλληνες. Ο Crushridge ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ, αρκεί να είσαι ΙΤΑΛΟΣ! :grin: :grin: :grin: Ναι ρε παιδί μου,πολύ ιταλικός έχει γίνει αυτός ο server.
sarisn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ο Mage ναι μπορεί να κρατήσει σπαθί ( πχ. http://www.thottbot.com/?i=37329 ) αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα.... "ξύλα" για τους mages ( http://www.thottbot.com/?i=37319 ). Εκτός βέβαια αν συνδυάσεις το σπαθί με κάποιο καλό off-hand.
G_Zisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μα εγώ όταν πάω να του δώσω σπαθί ή γενικά ότι μπορεί να πάρει ένας Warrior,μου λεει ότι δεν έχω αρκετό proficiency φια αυτό το πράγμα.
sarisn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Να υποθέσω ότι έχεις πάει σε weapon trainer για να μάθεις πως να κρατάς το σπαθί...
G_Zisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Όχι δεν έχω πάει.6 lvl είμαι ακόμα.Γενικά,ότι παίρνει ο Warrior μου λέει ότι δεν έχω αρκετό proficiency.φταίει που δεν έχω πάει σ' αυτόν τον trainer?
wiz@rd21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Στον trainer του συγκεκριμένου όπλου, ρώτα σε κάθε μεγάλη πόλη τους φύλακες
pseira Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 na pas na pareis to proficiency (cambridge!)
G_Zisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τους φύλακες?Που μπορώ να τους βρω αυτούς και πώς τους μιλάω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις