chill Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 HAI GUSY, i m back . . . . . . και 40 ευρώ φτωχότερος Τι μαλακία το όριο των 20k per char για transfer? Τι είναι 20k στο wow.....έλεος δηλαδή. Δοκιμασε κανενας το Dx11 Path?Εχω την εντυπωση οτι φτιαχνει αρκετα το performance Που είναι αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μ@μώ τα πάντα όλα, δεν με βάζει μέσα το κωλοπαίχνιδο, μου λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος. Δύο guldies μου λένε ότι φταίει ο authenticator κι ότι έχει συμβεί και σε άλλους να κολλάει και να δίνει λάθος αριθμούς... Ε ρε πστη μου... τα νεύρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelthekiller Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πόσο περίπου θα πάει η boxed έκδοση δηλαδή? Αν πας 6 Δεκ. στις 23:00 θα το παρεις 40ε οπως προπερσι στην στουρναρη... Αν το παρεις την επομενη μερα 8α ειναι παντου 34.99 οπως το online τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια 35 ειχαν και τα υπολοια εξπανσιον ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι ηταν κατω απο 30? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Kαι γω αυτη την εντυπωση έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Όταν κυκλοφόρισαν νομίζω 35 είχαν, απλά επεσε πολύ γρήγορα στα 25. Να κάνω εγώ μια άλλη περίεργη ερώτηξη? επειδή δεν έχω ξαναπάρει collectors, το collectors έχει μέσα το κανονικό κουτί όπως θα το αγόραζες από το μαγαζί ? ή απλά ένα κουτί με το dvd? ο λόγος που ρωτάω είναι μάλλον ηλίθιος αλλά θέλω να δω αν θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα στη βιβλιοθήκη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Απο το να καθόμουν σαν λαλάκας να περιμένω σε ουρά βράδυ όπως είχε γίνει με το burning crusade στον παπασωτηρίου το αγόρασα πρίν απο λίγο και στα 2 account μου έγινε download-install και στο mac και στο pc ,οπότε περιμένουμε 7 δεκεμβρίου 00:01 να είμαστε online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φαντασου τι φρικη θα επικρατησει 7 Δεκεμβρη απο τις 00.00 και μετα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τι μαλακία το όριο των 20k per char για transfer? Τι είναι 20k στο wow.....έλεος δηλαδή. Επειδη ειμαι εκτος λιγο καιρο, τι ακριβως εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν κανεις τρανσφερ σε αλλο σερβερ δεν μπορεις να παρεις μαζι σου πανω απο 20.000 γκολντ. Chill εχουν δίκιο ομως!!! Eίσαι Genjuros π.χ. και εχεις βγάλει τρελό χρήμα πουλώντας παρανομα herbs σε gnomakia και darkmoon cards σε καμμένους και ξαφνικά στη βαράει να φυγεις και να πας Twillight Hammer παιρνοντας τα gold.. Κααααατσε ρε φίλε προκειται για καθαρό ξέπλυμα χρήματος!!! Ενω φεύγοντας πέρα από το οτι αφήνεις κενο στην αγορά που είναι δυσκολο να καλυφθει με αποτελέσματα τραγικά για τον σερβερ που έφυγες πας σε αλλο σερβερ και διαταράσσεις τις ισορροπίες.. Οπως καταλαβαίνεις δεν γίνονται αυτα τα πράγματα.. Μη πω για το πληθωρισμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 μολις το τσιμπησα online δεν γουσταρω 12 το βραδυ να ξανα στηθω σε κανενα μαγαζι . Ασε που 12 το περνεις μεχρι να κανεις να ρανεις θα παει 1 μεχρι να χωσει setup 1:30 και μεχρι να μπεις μεσα οι υπολοιποι θα ειναι 81 Εγω παντως παω εντελως για casual οπως ειμουν και στο Wrath και μονο στα ρεπο μου 1 φορα / βδομαδα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 μολις το τσιμπησα online δεν γουσταρω 12 το βραδυ να ξανα στηθω σε κανενα μαγαζι . Ασε που 12 το περνεις μεχρι να κανεις να ρανεις θα παει 1 μεχρι να χωσει setup 1:30 και μεχρι να μπεις μεσα οι υπολοιποι θα ειναι 81 Εγω παντως παω εντελως για casual οπως ειμουν και στο Wrath και μονο στα ρεπο μου 1 φορα / βδομαδα .... ναααιιιι φαινεται ξεκαθαρα οτι πας για casual. δηλαδη αυτοι που χεστηκαν και θα το παρουν μετα απο κανα δυο μερες πανε για hardcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορώ να μπώ στο expansion τη μέρα της κυκλοφορίας του..δεν το βλέπω για καλό όμως, μάλλον θα μου σπάσει τα νεύρα εάν δεν μπορώ να κάνω κανένα quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Απλώς θα πρεπει να περιμένεις στη σειρα σου αν ειναι να σκοτώσεις εναν συγκεκριμένο τυπο κλπ Επίσης παιζει να πρεπει να σκοτωσεις 5-6 αραχνες π.χ. και να μη βρισκεις γιατι είναι ολες νεκρες. Κατα τα αλλα έχει πλακα γιατι ολοι ψαχνουν, τρεχουν πανικοβλητοι και ρωτανε, ειναι καλη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τι μαλακία το όριο των 20k per char για transfer? Τι είναι 20k στο wow.....έλεος δηλαδή. σκατα ηθελα να κανω transfer και εχω 30κ στον εναν και 40 κ στον αλλον. @@ transfer Θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις