Radiatedsoul Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 δοκιμασε με internet explorer, αντι για firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 αν και σε θέλω paladinο, τι να σε κάνω dk ρε , πως θα σε κράζω, πως θα σε κοροϊδεύω, πως θα ανεβάζω videάκια στο youtube για να σε ξεφτιλίζω στο insomnia !!!! ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΣ ΜΑΡΙ Τι σου έχω εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τζιζας, υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ρολαρουν alliance? Φορ γκαντς σεικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Χαχα αν και μένα ο πρώτος ήταν αγελάδα κυνηγός ,με το cata θα είμαι worgen dudu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τι σου έχω εγώ? Μήπως ξέχασες ένα Pu μπροστά από το συγκεκριμένο όνομα ? Ωραίο το Chilla δεν λέω αλλά δυστυχώς θυμίζει ένα μαύρο realitοσαβρίδι. Καλύτερα με το Pu μπροστά man, καλύτερα με το Pu μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μήπως ξέχασες ένα Pu μπροστά από το συγκεκριμένο όνομα ? Ωραίο το Chilla δεν λέω αλλά δυστυχώς θυμίζει ένα μαύρο realitοσαβρίδι. Καλύτερα με το Pu μπροστά man, καλύτερα με το Pu μπροστά Τέλος, κατοχυρώθηκε λέμε. Chilla που βαράει chilloσκάμπιλα. Από το chill βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ηταν σφραγισμενη η συσκευασια του παιχνιδιου? ναι εγω του εβγαλα την ζελατινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πηγαινε το πισω στο καταστημα οπου το αγορασες και πες τους να σου το αλλαξουν και τελιωσε . Δεν παιζει αλλη λυση απο οτι βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 απο το ιντερνετ το παραγγειλα απο το worldgames.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ...πάρτους ένα τηλέφωνο τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 το πρωτο κουτι που ειχα αγορασει το 2005 δεν ειχε καν cd key μεσα, το ειχαν ξεκολλησει το αυτοκολητο εντελως. αλλα απεξω η ζελατινα κανονικα, την βαζουν αυτοι παλι δεν ειναι δυσκολο τους το πηγα πισω και πηρα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι είχα αγοράσει το WoW vanilla από Πλαίσιο και κάτω από το αυτοκολλητάκι που είχε το cd key, υπήρχε και δεύτερο αυτοκόλλητο! Με διαφορετικό key το οποιο βεβαίως βεβαίως δούλεψε κανονικότατα. Δύο στην τιμή του ενός. Κρίμα που το έδωσα σε λάθος άνθρωπο γιατί μετά από κανα μήνα σταμάτησε να παίζει και πήγε τζάμπα η ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλά, τι τρελές αλλαγές έχουν γίνει στον DK και δεν το είχα πάρει χαμπάρι? Το Blood έγινε αποκλεισιτκά tanking spec και το frost αποκλειστικά dps? Vice versa? Τέλος πάντων, η απορία είναι η εξής: Frost ή unholy για dps σε leveling φάση? Το blood θα επιλεγεί ούτως ή άλλως για tanking spec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλά, τι τρελές αλλαγές έχουν γίνει στον DK και δεν το είχα πάρει χαμπάρι? Το Blood έγινε αποκλεισιτκά tanking spec και το frost αποκλειστικά dps? Vice versa? Τέλος πάντων, η απορία είναι η εξής: Frost ή unholy για dps σε leveling φάση? Το blood θα επιλεγεί ούτως ή άλλως για tanking spec. Κανε frost καλυτερα τουλαχιστον μεχρι 65-70. Eπαιξα λιγο εναν unholy dk του αδερφου μου και χωρις frost-blood ability (μεχρι να μαθεις το festering strike) επρεπε να κανεις obliterete η death strike που ειναι γτπ σαν unholy, Με frost ηταν πολυ καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Merci. Και για pvp? Γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο http://deathknightbuilds.com/ για το 4.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις