chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Και τολμάς και μιλάς για τους Palas? Είχες huntard και μάλιστα cow και κάνεις και κριτική στους άλλους? /spit δεν ήξερα τότε ρε ήταν αρχές μιλάμε για Απρίλη-Μάη 2005. Παράτησα τον Warrior Chill στο Silvermoon και πήγα στον Huntard Chill στον Thammer (υπάρχει ακόμα στο armory αλλά δεν φαίνεται gear μιας και είναι εγκαταλελειμμένος χρόνια) Εσύ που ξεκίνησες το game το 2008 και επέλεξες paladin δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. Άντε το 2005 να καταλάβω την paladinoεπιλογή μιας και δεν ήταν γνωστό ότι εκπροσωπούνται από τον Βαλλιανάτο και τον Elton John αλλά το 2008......ανεπίτρεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Και τολμάς και μιλάς για τους Palas? Είχες huntard και μάλιστα cow και κάνεις και κριτική στους άλλους? /spit δεν ήξερα τότε ρε ήταν αρχές μιλάμε για Απρίλη-Μάη 2005. Παράτησα τον Warrior Chill στο Silvermoon και πήγα στον Huntard Chill στον Thammer (υπάρχει ακόμα στο armory αλλά δεν φαίνεται gear μιας και είναι εγκαταλελειμμένος χρόνια) Εσύ που ξεκίνησες το game το 2008 και επέλεξες paladin δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. Άντε το 2005 να καταλάβω την paladinoεπιλογή μιας και δεν ήταν γνωστό ότι εκπροσωπούνται από τον Βαλλιανάτο και τον Elton John αλλά το 2008......ανεπίτρεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έφαγε άσχημο nerf o Pala Broken class έγινε επειδή κλαιγόσασταν τόσα χρόνια σαν τα τσουτσέκια. Τεσπα, μπες εσύ και βλέπουμε ποιος char θα έρθει. μπα καλά είναι ακόμα, τουλάχιστον prot, αρκεί τα dps να μην αρχίζουν με τη μια (βλέπε βρωμοlock). Γιορτάζεις σήμερα? Χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έφαγε άσχημο nerf o Pala Broken class έγινε επειδή κλαιγόσασταν τόσα χρόνια σαν τα τσουτσέκια. Τεσπα, μπες εσύ και βλέπουμε ποιος char θα έρθει. μπα καλά είναι ακόμα, τουλάχιστον prot, αρκεί τα dps να μην αρχίζουν με τη μια (βλέπε βρωμοlock). Γιορτάζεις σήμερα? Χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σημερα πηρα το wrath of the lich king που παο να το κανο upgrade εχω το bc και παο διπλα που μου λεει enter cd key βαζω των κωδικο παταω activate game και μου λεει λα8ως σας ευχαριστω για την βοηθεια αυτο εδω μου γραφει The authentication key you entered cannot be claimed. Please try again.και μετα οταν ξαναπροσπαθησα...Τωρα γραφει αυτο The authentication key you entered cannot be claimed. Please check the key and try again. Alternatively, you can enter this key for a different region by changing the leading part of the Battle.net URL (ex. “eu.battle.net”) in your web browser, or for a different Battle.net account. ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ---------- ΔΕΝ ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σημερα πηρα το wrath of the lich king που παο να το κανο upgrade εχω το bc και παο διπλα που μου λεει enter cd key βαζω των κωδικο παταω activate game και μου λεει λα8ως σας ευχαριστω για την βοηθεια αυτο εδω μου γραφει The authentication key you entered cannot be claimed. Please try again.και μετα οταν ξαναπροσπαθησα...Τωρα γραφει αυτο The authentication key you entered cannot be claimed. Please check the key and try again. Alternatively, you can enter this key for a different region by changing the leading part of the Battle.net URL (ex. “eu.battle.net”) in your web browser, or for a different Battle.net account. ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ---------- ΔΕΝ ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σημερα πηρα το wrath of the lich king που παο να το κανο upgrade εχω το bc και παο διπλα που μου λεει enter cd key βαζω των κωδικο παταω activate game και μου λεει λα8ως σας ευχαριστω για την βοηθεια αυτο εδω μου γραφει The authentication key you entered cannot be claimed. Please try again.και μετα οταν ξαναπροσπαθησα...Τωρα γραφει αυτο The authentication key you entered cannot be claimed. Please check the key and try again. Alternatively, you can enter this key for a different region by changing the leading part of the Battle.net URL (ex. “eu.battle.net”) in your web browser, or for a different Battle.net account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 μηπως εχεις αμερικανικο cdkey ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 eu λεει το χαρτακι με τον κωδικο επανω ---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- Καμια αλλη λυση υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefoss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δε μπορώ να πω με σιγουριά αλλά με ψυλιάζει αυτό το "different region". Από που το έχεις αγοράσει? Μήπως είναι άλλη έκδοση και όχι η ευρωπαική? Ή μήπως έχεις καιρό να παίξεις και δεν έχεις κάνει upgrade το παλιό wow account σε battlenet account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Και φαντάζομαι μπαίνεις στο ευρωπαϊκό site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 NAι eu.battle.net τι μπωρο να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 και διαλεγεις το σωστό account; μπορεί να προσπαθείς να κάνεις update κανα trial account ή κανα ptr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ είσαι σίγουρος πως γράφεις σωστά το key εγώ το έγραφα λάθος και την 3η φορά το πήγα γράμμα γράμμα σιγά σιγά και μπήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Πάντως θυμάμαι παλιά όταν πέρναγα π.χ 2μηνη κάρτα , με Opera μου βγαζε error , και επρεπε να την περάσω μόνο ie. Κοίτα μην παίζει καμιά τέτοια μαλακία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις