andrip Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 όλοι είναι Addicted μουχαχα... και ξάφνου, εκεί που ήμουν στον ηλεκτρικό και σταματάει στον Αγιο Νικόλαο ακούω απο τα μεγάφωνα... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΜΟΥ ΚΑΙ VARIMATHRAS... και σκάω στα γέλια μόνος μου μεσα στο τρένο :)
polaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ...αλλά τίποτα σαν άλλος Μεταξάς λέω ΟΧΙ!!!!!!!!! Σου συμπαραστέκομαι επάξια!!! Τώρα που το άφησα με άφησε κ αυτό! Εδώ και 10 μέρες έχει καθαρίσει το μυαλό μου, και πλέον το μόνο φόρουμ που κοιτάζω να δω τί παίζεται είναι το τοπικ εδώ και αυτό επειδή γράφουν κάποια φιλαράκια και μαθαίνω τί συμβαίνει στον server & στο guild.
mindtrapper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 όλοι είναι Addicted μουχαχα... και ξάφνου' date=' εκεί που ήμουν στον ηλεκτρικό και σταματάει στον Αγιο Νικόλαο ακούω απο τα μεγάφωνα... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΜΟΥ ΚΑΙ VARIMATHRAS... και σκάω στα γέλια μόνος μου μεσα στο τρένο :) [/quote'] Axaxaxa kammene... Katse na bgei to expansion kai sou leo an tha xanapexete polaki
andrip Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ε όχι και καμμένε έχω 7 μέρες να παίξω ασε, απο όταν εφτασα 60 έχασα κάπως το ενδιαφέρον αλλα είχε γέλιο αυτο στο τρενο
chill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΜΟΥ ΚΑΙ VARIMATHRAS... Axaxaxaxaxaxaxa βλέπω να κατουριέμαι πάνω μου αύριο που θα το ακούσω, έγραψες
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Ti egine re toufa me tous Vegeance .to dialysate ?poioi efygan mazi sou? kai egw stormscale eimai gia auto se rwtaw.. atlantis, ego , ascended,jovana,skyhawk,dragonbreath,biff,wakko,okuni,correy,nanene palia oi pio polloi vgn imastan 24-7, epidi den ipirxe kamia katanoisi apo to guild, dialithike to alliance pou eixame me vgn kai figame merikoi kai pigame vgn...kai ekatse i katrina (o guild master menei ameriki) kai apla ipirxe mia stasimotita..sinexeia pigename mc mexri kai ton majordomo, onyxia kai afto itan....epidi variomastan arxisame hardcore pvp, ftasane 4 atoma rank 12-13 kai meta pali stasimotita...e kai eipame na tin kanoume giati einai cb i katastasi..
mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Nefarian down, game over... Blizzard fix Alliance / Horde imbalance, k thx bye!
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ρε συ mindtrapper μισές δουλειές κάνεις... ρίχνεις τον big Nef και δεν μας λες τι έριξε??
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Bάλανε χριστουγενιάτικα δεντρα, λαμπάκια, καλτάσκια κλπ ingame με το προχτεσινό patch??? Άχ να δω τον Τhrall ντυμένο Santa να μοιράζει όπλα, άρμορ κλπ στον λαό και τι στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!
G_Zisis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά,ποιος είναι καλύτερος,Human Warrior ή Human Mage?
watch5xer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά,ποιος είναι καλύτερος,Human Warrior ή Human Mage? Τι σημαίνει καλύτερος? Δεν υπάρχει καλύτερος. Ότι σου αρέσει παίζεις
evkar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ωραίες οι αναλύσεις σας παιδιά/ Προσωπικά πριν κανα μήνα , έριξα κάτι γερά φάσκελα γύρω και το παράτησα το παιχνίδι και ησύχασα. Συμβουλή φιλική προς όλους , παρατείστε το όσο είναι καιρός , αλλιώς σας βλέπω τα επόμενα πέντε χρόνια επίσημους sponsores της Blizz . Το χουν βρει το κόλπο αυτοί . Σε κάθε patch βγάζουν και ένα όλο και πιο δύσκολο dungeon , για να σε κρατάνε στιν "τσίτα" και να τους τα ακουμπάς κανονικά κάθε μήνα . Ρε αντε στο διάολο , η blizz και τα παιχνίδια της .
watch5xer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ναι ρε γαμώτο, έχεις δίκιο! επίσης αυτές οι εταιρίες παιχνιδιών όλο νέα παιχνίδια βγάζουν για να σε αναγκάζουν να τα αγοράσεις, τα movie studios όλο βγάζουν νέες ταινίες να πας να δεις, οι εταιρίες ρούχων όλο νέα ρούχα να φορέσεις! τι να πείς πια? έχει παραγίνει το κακό.
andrip Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Απο τη στιγμή που είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο παιχνίδι τι θα έπρεπε να γίνει; αν εσύ ήσουν διευθυντής της blizzard θα τους έλεγες μαγκες αφήστε το παιχνίδι όπως έχει και σιγά σιγά να πάμε για φούντο; μη το κατακρίνεις, αν δε θες να τους τα δίνεις καλα κάνεις και το σταμάτησες
mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ρε συ mindtrapper μισές δουλειές κάνεις... ρίχνεις τον big Nef και δεν μας λες τι έριξε?? Head of Nefarian Therazane's Link Breastplate of Wrath Breastplate of Ten Storms Lok'amir il Romathis Pira to deutero, exasa to beastplate gia 20 pontous kai to Hand of Nefarian efuge gia astronomika posa se priest Next time !
Προτεινόμενες αναρτήσεις