Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλοι είναι Addicted μουχαχα...

και ξάφνου, εκεί που ήμουν στον ηλεκτρικό και σταματάει στον Αγιο Νικόλαο ακούω απο τα μεγάφωνα...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΜΟΥ ΚΑΙ VARIMATHRAS...

και σκάω στα γέλια μόνος μου μεσα στο τρένο :) :) :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...αλλά τίποτα σαν άλλος Μεταξάς λέω ΟΧΙ!!!!!!!!!

Σου συμπαραστέκομαι επάξια!!!

Τώρα που το άφησα με άφησε κ αυτό! Εδώ και 10 μέρες έχει καθαρίσει το μυαλό μου, και πλέον το μόνο φόρουμ που κοιτάζω να δω τί παίζεται είναι το τοπικ εδώ και αυτό επειδή γράφουν κάποια φιλαράκια και μαθαίνω τί συμβαίνει στον server & στο guild. :)

just_say_no.gif

Δημοσ.
όλοι είναι Addicted μουχαχα...

και ξάφνου' date=' εκεί που ήμουν στον ηλεκτρικό και σταματάει στον Αγιο Νικόλαο ακούω απο τα μεγάφωνα...

και σκάω στα γέλια μόνος μου μεσα στο τρένο :) :) :)[/quote']

Axaxaxa kammene... Katse na bgei to expansion kai sou leo an tha xanapexete polaki :)

Δημοσ.

ε όχι και καμμένε έχω 7 μέρες να παίξω ασε, απο όταν εφτασα 60 έχασα κάπως το ενδιαφέρον αλλα είχε γέλιο αυτο στο τρενο :)

Δημοσ.

Axaxaxaxaxaxaxa βλέπω να κατουριέμαι πάνω μου αύριο που θα το ακούσω, έγραψες

Δημοσ.
Ti egine re toufa me tous Vegeance .to dialysate ?

poioi efygan mazi sou?

kai egw stormscale eimai gia auto se rwtaw..

atlantis, ego , ascended,jovana,skyhawk,dragonbreath,biff,wakko,okuni,correy,nanene

palia oi pio polloi vgn imastan 24-7, epidi den ipirxe kamia katanoisi apo to guild, dialithike to alliance pou eixame me vgn kai figame merikoi kai pigame vgn...kai ekatse i katrina (o guild master menei ameriki) kai apla ipirxe mia stasimotita..sinexeia pigename mc mexri kai ton majordomo, onyxia kai afto itan....epidi variomastan arxisame hardcore pvp, ftasane 4 atoma rank 12-13 kai meta pali stasimotita...e kai eipame na tin kanoume giati einai cb i katastasi..

Δημοσ.

Bάλανε χριστουγενιάτικα δεντρα, λαμπάκια, καλτάσκια κλπ ingame με το προχτεσινό patch??? Άχ να δω τον Τhrall ντυμένο Santa να μοιράζει όπλα, άρμορ κλπ στον λαό και τι στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Παιδιά,ποιος είναι καλύτερος,Human Warrior ή Human Mage?

Τι σημαίνει καλύτερος? Δεν υπάρχει καλύτερος. Ότι σου αρέσει παίζεις

Δημοσ.

ωραίες οι αναλύσεις σας παιδιά/

Προσωπικά πριν κανα μήνα , έριξα κάτι γερά φάσκελα γύρω και το παράτησα το παιχνίδι και ησύχασα. Συμβουλή φιλική προς όλους , παρατείστε το όσο είναι καιρός , αλλιώς σας βλέπω τα επόμενα πέντε χρόνια επίσημους sponsores της Blizz .

Το χουν βρει το κόλπο αυτοί . Σε κάθε patch βγάζουν και ένα όλο και πιο δύσκολο dungeon , για να σε κρατάνε στιν "τσίτα" και να τους τα ακουμπάς κανονικά κάθε μήνα .

Ρε αντε στο διάολο , η blizz και τα παιχνίδια της .

Δημοσ.

ναι ρε γαμώτο, έχεις δίκιο! επίσης αυτές οι εταιρίες παιχνιδιών όλο νέα παιχνίδια βγάζουν για να σε αναγκάζουν να τα αγοράσεις, τα movie studios όλο βγάζουν νέες ταινίες να πας να δεις, οι εταιρίες ρούχων όλο νέα ρούχα να φορέσεις! τι να πείς πια? έχει παραγίνει το κακό.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο παιχνίδι τι θα έπρεπε να γίνει; αν εσύ ήσουν διευθυντής της blizzard θα τους έλεγες μαγκες αφήστε το παιχνίδι όπως έχει και σιγά σιγά να πάμε για φούντο; μη το κατακρίνεις, αν δε θες να τους τα δίνεις καλα κάνεις και το σταμάτησες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...