nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Είχε λίγο πλάκα γιατί έφαγαν μερικά wipe αλλά κι εγώ μετά από ένα σημείο βαρέθηκα, η αναμετάδοση γενικά ήταν της πλάκας και δεν σε κράταγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον εκανα re-install το wow για να το γυρισω στο 3.3.5α!!!Αλλα οταν παω να το κανω update μου βαζει αυτοματα το 4.0.1!!!Πιτε μου σας παρακαλω πολυ πως να το παω στο 3.3.5α!! Απαντηστε μου σας παρακαλωω!!!:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Απαντηστε μου σας παρακαλωω!!!:cry: Μας κανεις πλακα φανταζομαι ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 οχι!!οταν παω να κατεβασει τα patch παει αυτοματα να κατεβασει την 4.0.0!!!Ενω εγω θελω να παει μονο στην 3.3.5 για να παιξω σε εναν private server! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου συγνωμη αλλα συγκεντρωσου. Οτι αλλαγες συμβαινουν στο παιχνιδι ειναι για ολους -αναγκαστικες-. Δεν υπαρχει επιλογη επιστροφης ή οτιδηποτε απο το παιχνιδι. Δεν ειναι στο χερι σου (ή δικο μας) κατι τετοιο. Κανε υπομονη μεχρι ο private server να βγαλει υποστηριξη για patch 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Η απλά έλα στους official. Private server και wow δεν υπάρχει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Οκ θα το προσπαθισω...Εγω δεν θελω να πληροσω για το παιχνιδι γιατι δεν μου αρεσει ιδιετερα γι αυτο παιζω σε private! Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο πολύ, αφού λες ότι δεν σου αρέσει ιδιαίτερα. Τότε απλώς περίμενε να υποστηρίξει ο private server σου το 4.0. Μην περιμένεις πολλά από αυτό το thread, γιατί ελάχιστοι παίζουν σε private servers εδώ. Εναλλακτικά δοκίμασε να κατεβάσεις χειροκίνητα όλους τους επί μέρους installer και αναβάθμισε μέχρι την έκδοση που θέλεις, μην το αφήσεις να αναβαθμίσει από μόνο του. Κοίτα για τα παλιά patches εδώ: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors_%28old_patches%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starchild64 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Προτείνω να μην τον υποστηρίξουμε σε αυτό που επιδιώκει, έστω και αν γνωρίζουμε κάποια πιθανή λύση στο πρόβλημα του. Εκτός του ότι είναι παράνομο ( who cares θα μου πείτε αλλά anyway ), δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση η εμπειρία ενός ανεπίσημου server με του επίσημου. Για αυτό φίλε andrikaki για να παίξεις WoW θα πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσεις ευρώπουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 αδερφε αν κατι δεν σου αρεσει απλα μην παιζεις . Ειναι λογικο να μην σου αρεσει το παιχνιδι σε private server δεν εχει κανενα νοημα ειναι γεματο bug συνηθως δεν δουλευουν τα βασικα και δεν εχεις ουτε bg ουτε instances απο παιχτες σωστους και σοβαρους οποτε δεν εχει και κανενα νοημα . ή παιζεις official ή μην παιξεις καθολου imo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι εχω παιξει Lineage σε παρα πολλους prive servers απο εποχη που πρωτοβγηκε ο Noobwars αλλα wow se prive server τι να πω ουτε καν το σκεφτηκα καμια φορα εδω και 4 χρονια .Αλλα οπως παντα ειναι επιλογες του καθενος Απλα δεν πιστευω να βρει πληροφοριες απο κανεναν μεσα εδω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχα παίξει σε L2 prive κάποτε, όταν ξεκίνησα το WoW ορκίστηκα ότι θα παίζω μόνο στους official. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomnusRX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ε μα βεβαια..ας ειμαστε λιγο σοβαροι ρε παιδια..ολοι μερα γκρινιαζουμε για την πειρατεια και οταν μια εταιρια βγαζει το εναν ιστορικο τιτλο μετα τον αλλο , ψαχνουμε πως θα βρουμε το link με το πειρατικο και τον private server. Ημαρτον πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomnusRX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ε μα βεβαια..ας ειμαστε λιγο σοβαροι ρε παιδια..ολοι μερα γκρινιαζουμε για την πειρατεια και οταν μια εταιρια βγαζει το εναν ιστορικο τιτλο μετα τον αλλο , ψαχνουμε πως θα βρουμε το link με το πειρατικο και τον private server. Ημαρτον πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 ΤΑ ΣΠΑΣΕ το νεο Log-in Screen !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 ΤΑ ΣΠΑΣΕ το νεο Log-in Screen !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις