Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους :)

Μηπως εχουμε κανενα νεο xfire απο το περσινο που ειχατε για τιν βλιζζ κον (blizzcon) :?

Περιτο να σας πω οτι εχω διαβασει ολες τις σελιδες με τα σχολια σας (μου πηρε 2-3 εβδομαδες μιας και διαβαζα μετα τις 5 το πρωι οταν εκλεινα το wow) και εχω να σας πω οτι ειστε μια ευχαριστη παρεα :)

ΥΣ: συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθοι αλλα κουτουλαω απο την νυστα :>

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εκανα re-install το wow για να το γυρισω στο 3.3.5α!!!Αλλα οταν παω να το κανω update μου βαζει αυτοματα το 4.0.1!!!Πιτε μου σας παρακαλω πολυ πως να το παω στο 3.3.5α!!

Επεξ/σία από andrikakis
Δημοσ.

Ναι, εγώ λέω για ustream, justin, livestream κλπ. Εν μέσω κρίσης αν είναι δυνατόν να τα σκάσουμε για Blizzcon.

Δημοσ.

μα τι ψωναρα ειναι αυτος ο κορεατης starcraft παιχτης. :lol:

---------- Προσθήκη στις 01:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:06 ----------

damn,κανει ρωτησεις το κοινο στους ιδρυτες της Bliz για το Lore του WoW.

ποσο πολυ θα ηθελα να ημουν εκει να τους ρωτησω πως τα καταφερανε και τα σκ..σανε τοσο πολυ με το retcon που κανανε στο WOTLK και το απαραδεκτο,κλισε στορυ του SC2.

Δημοσ.
Ο chill σε νέες περιπέτειες :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Emz22bNoZto&feature=player_embedded

Μίλησες τζουτζούκο :P?

Quiz για δυνατούς λύτες!!!!

Βρες τον erwdio στο μικρό wow corner στο play room του chill :P

]imag0025oq.jpg

Σωστή απάντηση :

imag0026kh.jpg

:P

Εκτός από το daily calendar που φαίνεται παραπάνω πήρα και ένα μηνιαίο που τα σπάει.

imag0027.th.jpg

Επίσης ψάχνω μια cataclysm εικόνα για τεράστιο κάδρο πάνω από το pc. Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα σε καλή ανάλυση για να μπορέσω να την πάω να μου την φτιάξουν, ας την ρίξει. I r preparing, 45+σήμερα οέο!!!!

Κατι περιεργο παιζει με εσας τους δυο...

:P

I blame sleepy :-D

Δημοσ.
Καλά κουράγια.

Εγώ πάντως πάω να solάρω την κρεβάταρα μου :P

Και εγώ κάτι τέτοιο έκανα χθες κατά τις 2... δεν την πάλευα και την έκανα με ελαφρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...