Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αχχααχχα ελεος ...... κανει teleport mage απο Feralas για Stormwind και τον παει Winterspring .....Ξαναπαταει για Stormwind και τον παει Feralas ...... Στο τελος παταει να παει Ironforge και τελικα καταληγει Stormwind.....

GJ BLIZZARD !!!!!!!!!!!

hahaha epic

για να γελάσετε λίγο μέσα στην ταλαιπωρία σας :P

Girls come and go but epics are soulbound.

You know you're addicted to WoW when you try to grind real life skills. Like cooking 20 pieces of toast and hoping you're somehow endowed with the knowledge to cook bacon or something more complex.

66647_440363401057_612496057_5833001_5791397_n.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ηδη εχω προπαραγγειλει την CE, απο το site της αντιπροσωπειας της Bliz στην Ελλαδα (μαζι με Assasin Creed Bortherhood Limited Codex)...Εαν δεν υπαρχει και στην πηγη τι να πω......

http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=7e04c65b-a36e-4037-86ed-94a8f3a692ab

Σε τηλεφωνο που πηρα, μου ειπαν οτι εχουν ακομα κομματια για το site τους επομενως σπευσατεεεεεε!!!!!

Οσο για τα προβληματα και τα bugs θυμαμαι οταν ειχε μπει το 3.0, lvlara τον mage μου και ημουν Zangarmarsh, κανει ενα "μπαμ" και εξαφανιζονται ολα τα mobs...lol.....μετα απο 5 λεπτα, restart οι server....lol.....

Ασε που πρωτη φορα φετος ηδη προβλήματικη point pumpkin....SM, freeze και restart....lol....πολυ γελιο παντως ετσι οπως ειμαστε πια τo boss....χωρις tank και βγαινει αερα ακομα και με 2 ατομα, αρκει ο ενας να ειναι healing class......

..μπήκα με τον pala να κάνω το horseman event, συνέχεια freeze με αποτέλεσμα να πρέπει να κλείνω το παιχνίδι και να μπαίνω πάλι και στο τέλος μου βγάζει και ένα ωραίο "there's no loot".

Στο patch που εισήγαγε θυμάμαι το dual spec, είχε καταρρεύσει μέχρι και ο log in server. Δεν πιστεύω να τα ξεχάσατε αυτά.

Ρε μλκ πραγματικα, πες μου 5 αριθμους να γινω πλουσιος.

wow1r.jpg

απαραδεχτο απο τοτε που η activision μπηκε στο παιχνιδι εχει καταστραφει παει και τελιωσε. Τουλαχιστον καποτε αν γινοντουσαν αυτα σου εδινε και 1 μερα free τωρα ουτε καν apologise στα φορουμ δεν ζητανε.......Αλλα ετσι ειναι . Ξεχνανε γρηγορα μου φενεται οτι ΕΜΕΙΣ τουσ στηριζουμε . Ολοι εμεις οι φαν της blizzard . Ξεχνανε γρηγορα οτι απο τους φαν εφυγαν εταιριες μεγαλες του χωρου απατες .....

..μπήκα με τον pala να κάνω το horseman event, συνέχεια freeze με αποτέλεσμα να πρέπει να κλείνω το παιχνίδι και να μπαίνω πάλι και στο τέλος μου βγάζει και ένα ωραίο "there's no loot".

το theres no loot δεν ειναι bug.σου έδωσε 24 honor points.

ΥΓ

Όταν οι σερβερς ειναι κάτω η λύση λέγεται ῾ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ῾ :P

Ρε μλκ πραγματικα, πες μου 5 αριθμους να γινω πλουσιος.

wow1r.jpg

:lol::lol::lol:

Εγώ σας τα είπα, για να μην ελπίζετε άδικα. Μάλιστα με εξέπληξε απίστευτα το γεγονός ότι έστω και με τρελά bugs παίζαμε μέχρι χθες.

Ένα πράγμα θα σου πω, έπαιξα χθες τους 8 αγώνες του Τσου Λου έπιασα τους 6 και από αυτούς, τους 3 με ακριβές σκορ. :devil:

---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Ηδη εχω προπαραγγειλει την CE, απο το site της αντιπροσωπειας της Bliz στην Ελλαδα (μαζι με Assasin Creed Bortherhood Limited Codex)...Εαν δεν υπαρχει και στην πηγη τι να πω......

http://www.cdmedia.gr/ProductDetails.aspx?product=7e04c65b-a36e-4037-86ed-94a8f3a692ab

Σε τηλεφωνο που πηρα, μου ειπαν οτι εχουν ακομα κομματια για το site τους επομενως σπευσατεεεεεε!!!!!

Την παρήγγειλα, να είσαι καλά για την ενημέρωση. Τους είχα ξεχάσει αυτούς και μάλιστα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη συναλλαγή που είχαμε για τον κολλέκτορα του Mass Effect 2. Και μάλιστα επειδή είμαι άφραγκος και δεν παίζει να φορτώσω άλλο την πιστωτική, δέχονται και αντικαταβολή.

Ελπίζω μόνο να την έχουμε στα χέρια μας μέχρι τις 7/12, γιατί αλλιώς θα αναγκαστώ να ακυρώσω και να πάω στην απλή την οποία θα έχει βγάλει το Πλαίσιο σίγουρα 2-3 μέρες πριν, όπως με το Starcraft 2.

http://img258.imageshack.us/i/13811476.png/ Ειχα και γω την απορια και ανοιξα ticket προχτες :devil:

:lol::lol::lol:

Εγώ σας τα είπα, για να μην ελπίζετε άδικα. Μάλιστα με εξέπληξε απίστευτα το γεγονός ότι έστω και με τρελά bugs παίζαμε μέχρι χθες.

Ένα πράγμα θα σου πω, έπαιξα χθες τους 8 αγώνες του Τσου Λου έπιασα τους 6 και από αυτούς, τους 3 με ακριβές σκορ. :devil:

---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Την παρήγγειλα, να είσαι καλά για την ενημέρωση. Τους είχα ξεχάσει αυτούς και μάλιστα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη συναλλαγή που είχαμε για τον κολλέκτορα του Mass Effect 2. Και μάλιστα επειδή είμαι άφραγκος και δεν παίζει να φορτώσω άλλο την πιστωτική, δέχονται και αντικαταβολή.

Ελπίζω μόνο να την έχουμε στα χέρια μας μέχρι τις 7/12, γιατί αλλιώς θα αναγκαστώ να ακυρώσω και να πάω στην απλή την οποία θα έχει βγάλει το Πλαίσιο σίγουρα 2-3 μέρες πριν, όπως με το Starcraft 2.

και εγω οσες φορες εχω κανει συναλλαγες σε αυτο το site ειμαι ευχαρηστημενος. Κοιτα λογικα θα το εχει πριν απο το Πλαισιο, αφου ειναι η αντιπροσωπεια. Το θεμα ειναι να το εχουμε στα χερια μας εγκαιρα και 6/12 23.59 να εχουμε εγκατεστημενο το Cataclysm στο pc μας. Θα μαθουμε φανταζομαι γιατι το παιδι εκει που ειναι στην εξυπεηρετηση πελατων του site ειναι πολυ ξηγημενος και εξυπηρετικος.

Και εγώ την παρήγγειλα από το site που είπε ο Χρήστος (thanks :-)) μιας και από το game.co.uk έφαγα γείωση σήμερα αφού δεν αποστέλλουν παραγγελίες πάνω από ένα κιλό στην Ελλάδα. To Πλαίσιο κλασσικά τα ζώα μου αργά...... Αυτό που με απασχολεί είναι να βρω χρόνο να παίξω, γιατί δεν προλαβαίνω ούτε να κλάσω αυτόν τον καιρό.........θα κάνω ding 85 το 2011 χωρίς υπερβολές lool. Έχω μαζέψει δεν ξέρω και εγώ πόσους γνησιότατους τίτλους σε όλες τις πλατφόρμες που διαθέτω και τελικά μόνο τους ξεσκονίζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι xmas και πρωτοχρονιά θα κάνω μπροστά στην οθόνη :o

Καλησπέρα σας,,,

Εχω μια ερωτηση για μια επιλογη στο menu του WoW .

Εχω εναν shadow priest horde και ειχα βαλει λιγο μετα απο το patch 4.01 μια επιλογη στο να δειχνει στο target μονο τα δικα μου dots kai spells και οχι των αλλων sto party μου η στο raid ,λογω οτι το addon που ειχα με timers δεν δουλευε πλεον μετα το patch.Τωρα ομως που εχει κανει update το addon μου και μου δουλευουν οι timers δεν μπορω να βγαλω αυτη την επιλογη που ειχα βαλει.Ψαχνω εδω και μια μερα και δεν την βρισκω :) Τι να πω ρε παιδια βοηθηστε με λιγο αν μπορειτε ξερετε καμια φορα κατι ειναι μπροστα στα ματια σου και δεν το βλεπεις :).

Καλο απογευμα,,,

Καλησπέρα σας,,,

Εχω μια ερωτηση για μια επιλογη στο menu του WoW .

Εχω εναν shadow priest horde και ειχα βαλει λιγο μετα απο το patch 4.01 μια επιλογη στο να δειχνει στο target μονο τα δικα μου dots kai spells και οχι των αλλων sto party μου η στο raid ,λογω οτι το addon που ειχα με timers δεν δουλευε πλεον μετα το patch.Τωρα ομως που εχει κανει update το addon μου και μου δουλευουν οι timers δεν μπορω να βγαλω αυτη την επιλογη που ειχα βαλει.Ψαχνω εδω και μια μερα και δεν την βρισκω :) Τι να πω ρε παιδια βοηθηστε με λιγο αν μπορειτε ξερετε καμια φορα κατι ειναι μπροστα στα ματια σου και δεν το βλεπεις :).

Καλο απογευμα,,,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...