sleepy_head Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 και οι priests/palas (ξεχνάω κάποιο άλλο class?) έγιναν rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 και οι priests/palas (ξεχνάω κάποιο άλλο class?) έγιναν rogue Αν εννοείς το nerf και οι huntards κλαίγονται πολύ. Από την άλλη δε νομίζω ότι οι priests έφαγαν nerf, αντιθέτως, boostαρίστηκαν. Τον Pala έριξαν στα τάρταρα. Καλά, ο rogue απέκτησε και HoT, άντε κάντον καλά στα bgs πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μολις αρχησα να παιζω wow σε εναν private server που μπορει να παιξει μονο με εγγδωση 3.3.5a και εκανα εγω χωρις να το ξερω αναβαυμιση σε 4.0.1!Πως μπορω να το γυρισω πισω στο 3.3.5α;;;Ευχαριστω! Ξερει κανεις!!!!;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Την 3.3.5a που την είχες βρει? Έψαξες να τη βρεις από κανένα torrentάδικο? Λογικά θα υπάρχει κάπου για να εξυπηρετεί τους unofficial servers. BTW πώς είναι δυνατόν να παίζετε την παιχνιδάρα σε unofficial? Παίξτε Dragon Age Origins καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν ασχολείται κανείς από εμάς εδώ με private servers, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Γνώμη μου μιας και παίζεις το παιχνίδι, απ'τη στιγμή που έγινε αυτό ευκαρία είναι να ξεκινήσεις απ'την αρχή, λογικά προλαβαίνεις να 80αρίσεις πριν το expansion ώστε να είσαι έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γνώμη μου μιας και παίζεις το παιχνίδι, απ'τη στιγμή που έγινε αυτό ευκαρία είναι να ξεκινήσεις απ'την αρχή, λογικά προλαβαίνεις να 80αρίσεις πριν το expansion ώστε να είσαι έτοιμος! Να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό, σκέφτομαι κι εγώ να (ξανα) ξεκινήσω από level 1 και δεν έχω υπομονή να περιμένω το expansion για να αρχίσω. Όμως από την άλλη θα ήθελα όσο ανεβάζω τον χαρακτήρα μου να βλέπω και καινούρια πράγματα (που απ' ότι κατάλαβα έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι λόγω του 4.0.1). Η ερώτησή μου λοιπόν είναι τι περίπου ΔΕΝ έχει ενεργοποιηθεί ακόμα (το οποιο όμως να με ενδιαφέρει, αφού θα είμαι χαμηλό level). Τι εννοώ? Προφανώς δεν έχουν ενεργοποιηθεί το level 85 cap, τα cataclysm instances, τα κανούρια races ή ίσως τα flying mounts στο Azeroth, αλλά αυτά ποσώς με ενδιαφέρουν αφού θα ξεκινήσω από level 1. Με τα υπόλοιπα καινούρια πράγματα όμως τι περίπου παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό, σκέφτομαι κι εγώ να (ξανα) ξεκινήσω από level 1 και δεν έχω υπομονή να περιμένω το expansion για να αρχίσω. Όμως από την άλλη θα ήθελα όσο ανεβάζω τον χαρακτήρα μου να βλέπω και καινούρια πράγματα (που απ' ότι κατάλαβα έχουν ήδη μπει στο παιχνίδι λόγω του 4.0.1). Η ερώτησή μου λοιπόν είναι τι περίπου ΔΕΝ έχει ενεργοποιηθεί ακόμα (το οποιο όμως να με ενδιαφέρει, αφού θα είμαι χαμηλό level). Τι εννοώ? Προφανώς δεν έχουν ενεργοποιηθεί το level 85 cap, τα cataclysm instances, τα κανούρια races ή ίσως τα flying mounts στο Azeroth, αλλά αυτά ποσώς με ενδιαφέρουν αφού θα ξεκινήσω από level 1. Με τα υπόλοιπα καινούρια πράγματα όμως τι περίπου παίζει? Να σου πω εγώ που ανεβάζω druid αυτή την περίοδο. Δεν πηγαίνεις πλέον στον trainer ανά 2 levels όπως είχες συνηθίσει, αλλά σε προκαθορισμένα levels. Στα μονά (21,23,25 κοκ) levels παίρνεις talent points αλλά όχι σε όλα. Στα 25, 50, 75 ανοίγει ένα set από 3 glyphs (minor, major, prime) μέχρι να γίνεις 75 όπου εκεί μπορείς να έχεις 9. Επίσης υπάρχουν αλλαγές στα classes. Π.χ. εγώ με τον druid πριν το patch είχα thorns πάντα up, τώρα διαρκεί μόνο 20 δευτερόλεπτα... Το ΒοΚ του Pala κάνει την ίδια δουλειά με το Mark of the Wild του druid. Το BoM δίνει και mana regen. ΔΕΝ έχουν ενεργοποιηθεί οι αλλαγές στην Azeroth, τα νέα races, τα νέα profs. Μόνο ότι αφορά το gameplay έχει προστεθεί. Αυτά χοντρικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να παίξεις, για να ξέρω τι άλλες αλλαγές έχασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΔΕΝ έχουν ενεργοποιηθεί οι αλλαγές στην Azeroth, τα νέα races, τα νέα profs. Μόνο ότι αφορά το gameplay έχει προστεθεί. Αυτά χοντρικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να παίξεις, για να ξέρω τι άλλες αλλαγές έχασες. Ααααα, ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτά ακριβώς ήθελα να μάθω (πχ. είχα την εντύπωση ότι είχαν ενεργοποιηθεί οι αλλαγές στην Azeroth). Έχω να παίξω από την άνοιξη, οπότε φαντάζομαι ότι δεν έχω χάσει πάααρα πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εγω εκανα multi-boxing και εχω αυτη την στιγμη ενδεκα 80αρηδες χαρακτηρες: Aπο Ηοrde εχω: Tauren Shaman Undead Warlock Troll Rogue Orc Hunter Blood Elf Mage Undead Death Knight Απο Alliance εχω: Dwarf Warrior Human Paladin Night Elf Druid Draenei Priest Gnome Mage και τωρα ειμαι σε διλημμα, να ξανακανω multi-boxing και να τους φτασω ολους μαζι στο 85,η να συνεχισω μονο ενα class ωστε να ευχαριστηθω καλυτερα τις νεες αλλαγες? βασικα με εχει ξενερωσει που δεν βαλανε νεο class στο expansion,οποτε και θα επαιζα με αυτο το παιχνιδι απο την αρχη,αλλα τωρα το να ξαναπαιξω με το παιχνιδι απο την αρχη με τα ιδια classes δεν μου λεει κατι,αφηστε δε που τα νεα races μπορω να τα αποκτησω μεσω του change race service που διαθετει η Βliz. Αν ειναι να levelαρω μονο εναν απο τους χαρακτηρες μου,ποιος λετε ειναι ο πιο ιδανικος ετσι ομως εχει διαμορφωθει το παιχνιδι με το επερχομενο expansion? φανταζομαι καποιες αλλαγες δεν εχουν οριστοκοποιηθει ακομα,και αν δεν παιξεις τα classes ο ιδιος,να "νοιωσεις" τις τροποποιησεις δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για το πoια classes εχουν γινει πιο ευχαριστα και ποια πιο δυσαρεστημα στο παιξιμο του παιχνιδιου. εσεις γενικα με τι class σκεφτεστε να πατε στο 85 για την πρωτη φορα τουλαχιστον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Eγω θα παω τον πριστ και μετα τον DK μου (δεν εχω αλλους ).. Αν ανεβαζα καποιο κλας από την αρχη θα ηταν worgen Druid! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ααααα, ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος! Αυτά ακριβώς ήθελα να μάθω (πχ. είχα την εντύπωση ότι είχαν ενεργοποιηθεί οι αλλαγές στην Azeroth). Έχω να παίξω από την άνοιξη, οπότε φαντάζομαι ότι δεν έχω χάσει πάααρα πολλά πράγματα. Τοτε καλυτερα να ξεκινησεις στο expansion αλλα καποιο καινουργιο race (worgen-goblin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Για το multiboxing πάντα είχα αρνητική ιδέα γιατί ουσιαστικά δεν μαθαίνεις τον χαρακτήρα, και τον φτάνεις 80 και μετά πρακτικά είσαι ένα σκαλοπάτι πάνω από ebayer, δεν ξέρεις πολλά απ'τα mechanics του class. Πέρα από αυτό, για race change στα καινούρια races θα πρέπει να περιμένουμε 6 μήνες. Οπότε αν καίγεσαι να παίξεις ως κάποιο από αυτά, αναγκαστηκα πας για levelling.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Την 3.3.5a που την είχες βρει? Έψαξες να τη βρεις από κανένα torrentάδικο? Λογικά θα υπάρχει κάπου για να εξυπηρετεί τους unofficial servers. Μορε δεν ειναι το θεμα που θα το βρω!! Το θεμα ειναι πως θα ΓΥΡΙΣΩ πισω στην 3.3.5α!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μορε δεν ειναι το θεμα που θα το βρω!!Το θεμα ειναι πως θα ΓΥΡΙΣΩ πισω στην 3.3.5α!!! Τα παλιά τα χρόνια (βλ. 2007, την εποχή του 2.3) δούλευε αυτό το κόλπο: Go to your World of Warcraft folder, then Data folder, delete patch.mpq go back to your World of Warcraft folder click on repair make sure all 3 boxes on the left are checked and then click reset and check files. It should then say WoW is to damaged and needs to go to an earlier version it will take you back to version 2.0.0 update from there =) http://www.mmowned.com/forums/world-of-warcraft/emulator-servers/62373-how-do-i-rollback-2-3-a.html Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Το πολύ πολύ κάνε reinstall όλο το παιχνίδι και πάτσαρε μέχρι το σημείο που θέλεις. Συμφωνώ κι εγώ όμως με ένα παλικάρι που είπε ότι σχεδόν κανένας εδώ μέσα δεν ασχολείται με private servers, δεν αξίζει τον κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Οκ θα το προσπαθισω...Εγω δεν θελω να πληροσω για το παιχνιδι γιατι δεν μου αρεσει ιδιετερα γι αυτο παιζω σε private! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις