Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me kapos kali guild tha tou bgei poly ftinotera apo 800 gold. Me parapano treximo bebaia, alla einai fun :) To teleutaio quest sto Dire Maul einai ola ta lefta. Mono kai mono na deis pos pethenei to boss (den leo parapano gia na min to xalaso gia kanenan) einai apoluta gothic :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Me kapos kali guild tha tou bgei poly ftinotera apo 800 gold. Me parapano treximo bebaia, alla einai fun :) To teleutaio quest sto Dire Maul einai ola ta lefta. Mono kai mono na deis pos pethenei to boss (den leo parapano gia na min to xalaso gia kanenan) einai apoluta gothic :)

800g? Άντε, έχω πρόχειρα τα 100... LOL

Δημοσ.

Παιδιά,καμιά άλλη γνώμη για κάποιον server με έλληνες?Βασικά εγώ άρχισα έναν χαρακτήρα στον Genguros αλλά δεν βρήκα κανέναν έλληνα.

Δημοσ.

? kanenan? mia bolta kaneis kai sxedon mono ellinika milane. tespa ean thes kane me wisp in game mipws kai se bolepsw se ena guild pou einai kati gnwstoi mou. zfour me lene . a, elpizw na min ekanes horde giati den tha mporesw na se help :s

Δημοσ.
Παιδιά,καμιά άλλη γνώμη για κάποιον server με έλληνες?Βασικά εγώ άρχισα έναν χαρακτήρα στον Genguros αλλά δεν βρήκα κανέναν έλληνα.

Δοκίμασε αυτό που κάνω κι’ εγώ όταν ψάχνω Έλληνες και δουλεύει πάντα:

/yell KANENAS ELLHNAS ONLINE ?!?!?!?!!?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.
terma o pala gia mena...

arxisa warrior horde ston warsong me tin parea mou...

Ti egine re toufa me tous Vegeance .to dialysate ?

poioi efygan mazi sou?

kai egw stormscale eimai gia auto se rwtaw..

Δημοσ.

Οι LoL κάθε άλλο παρά για φούντο πάνε , απλά από οτι κατάλαβα υπήρξαν διαφωνίες στο management. GM παραμένει ο huma.

Δημοσ.

Μην γελάσετε μ' αυτό που θα πω... ναι την ενεργοποίησα ξανά την συνδρομή.... ναι μόλις τώρα..... ναι I'M SO F@KING ADDICTED !!!!! Ε δεν μπορούσα άλλο να διαβάζω τα fora για %$@%$@#% items κι' εγώ να μένω άπραγος!!! Έχω και τον κολλητό μου που μέσα σε 1 μήνα από τότε που πήρε το WoW έχει καταντήσει πιο addicted από μένα και δεν άντεξα!!!

Aχ ρε whiteman, με γκαντέμιασες τελικά!!! Θα σε καταραστώ μου φαίνεται !!! :-P :-P :-P

:grin: :razz: :grin: :razz: :grin: :razz: :grin: :razz:

Δημοσ.

Μετά τον sarisn προβλέπω πως και ο polaki θα πει τα ίδια "ξαναρχίζω το wow.........." . Αυτοί είστε !!!! Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις ορέξεις σας. Μόνο εγώ αντιστέκομαι!!!!! Οι prepaids με κοιτούν με παράξενο βλέμα (το οποίο υπονοεί use me,play me etc), το βράδυ στον ύπνο μου με επισκέπτεται ο Thral και ο Chieftain (ελπίζω να μην έρθει ο Varimarthas γιατί τότε μάλλον θα το ξαναπιάσω lol) για να μου πει πόσο ανάγκη με έχει η horde αλλά τίποτα σαν άλλος Μεταξάς λέω ΟΧΙ!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...