sharpshooter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 αχα και αλλες ακυριες συμβαινουν λοιπον ρε μπας και φταιει το πατς?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται γενικά αρκετά προβλήματα. Στα bgs, αφού κερδίσαμε ένα wsg χθες, με πέταξε έξω με deserter debuff. Επίσης, σήμερα, 2-3 φορές που πήγα να πάρω τη σημαία πάγωσε το PC και αναγκάστηκα να κάνω hard reset. Αποτέλεσμα? Ξανά deserter's debuff... Ήμαρτον ρε Blizz να πούμε, με τόσα φράγκα και τόσα χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, απαγορεύονται τέτοια παιδικά λάθη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Επίσης, σήμερα, 2-3 φορές που πήγα να πάρω τη σημαία πάγωσε το PC και αναγκάστηκα να κάνω hard reset. Αποτέλεσμα? Ξανά deserter's debuff... Εμενα αυτο μου εχει συμβει αρκετες φορες σε heroics. Παγωμα οθονης ( ο ηχος ακουγεται κανονικα) και αναγκαστηκα reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα χρησιμοποιώντας ελάχιστα addon που ξερω οτι δουλευουν καλα δεν μου εχει εμφανιστει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα χρησιμοποιώντας ελάχιστα addon που ξερω οτι δουλευουν καλα δεν μου εχει εμφανιστει κανένα πρόβλημα. Δεν είναι θέμα addon trust me, είναι θέμα bug της Blizzard, τα έχει παραδεχτεί και με blue posts. Το x-perl θα το αναβαθμίσουν ποτέ να ηρεμήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το x-perl θα το αναβαθμίσουν ποτέ να ηρεμήσουμε? L2use curse http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/xperl.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 L2use curse http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/xperl.aspx Το έκανα απο χθες, δεν δούλευε in game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ένα άλλο ενοχλητικό bug είναι όταν πεθαίνεις πας πολύ αργά. Ελπίζω να κάνουν κάποιο tweak στο threat γιατί δεν παλεύεται έτσι, ακόμα και όταν περιμένω το tank να έχει threat πριν αρχίσω το dps μετά από λίγα δευτερόλεπτα tankάρω εγώ. Ειδικά σε bosses όπως στο 5man toc που ξεκινάω με living bomb και στους 3 αρχίζουν και με κυνηγάνε με τη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ένα άλλο ενοχλητικό bug είναι όταν πεθαίνεις πας πολύ αργά.Ελπίζω να κάνουν κάποιο tweak στο threat γιατί δεν παλεύεται έτσι, ακόμα και όταν περιμένω το tank να έχει threat πριν αρχίσω το dps μετά από λίγα δευτερόλεπτα tankάρω εγώ. Ειδικά σε bosses όπως στο 5man toc που ξεκινάω με living bomb και στους 3 αρχίζουν και με κυνηγάνε με τη μια. nerfffff qq haha πόσο sp έχεις? επίσης πόσο έσκαγες με pyro crit πριν κ μετά το nerf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Εμένα δεν με νοιάζει, έχω iceblock, mirror και invisibility. Τα tanks πανικοβάλλονται και τρέχουν από εδώ κι'απο κει 3,3k sp νομίζω, χωρίς να έχω αλλάξει τα spirit gems ή να έχω κάνει reforge. Δεν ασχολήθηκα πριν το nerf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ένα άλλο ενοχλητικό bug είναι όταν πεθαίνεις πας πολύ αργά. Αν δεν κάνω λάθος , όταν με το καλό μπει το Cata , το speed του corpserun θα αφορά guild achievements.Όσα περισότερα achievements το speed θα αυξάνετε.Τώρα πχ το speed είναι λίγο πιο γρήγορο απο το walking speed , αργότερα με τα guildachivements θα φτάσει να πηγαίνεις όπως πρίν το patch και ίσως πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 lol jesus τι βλακεία είναι αυτό. Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το αφήσουν έτσι όπως είναι μέχρι να βγει το cataclysm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Έχω DK με 5.2 GS και έβγαλα 7Κ DPS στο CoS 2 τανκ έδιωξα, δεν εκοβα dps γιατί ήθελα να δώ ποσο παει Ουτε paladin δεν κρατουσε aggro μετα το howling blast.. Κάτι πρεπει να γίνει Τα ίδια πάνω κάτω είχα και με τον priest κάθε φορά που δοκίμαζα να κάνω full dps έρχονταν όλοι πάνω μου... Ακόμα και στο 25ρι οι shadow priest μας και τα moonkin έπρεπε να χαλαρώσουν λίγο με το dps γιατί ήταν οριακά σε aggro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erziko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Έχω DK με 5.2 GS και έβγαλα 7Κ DPS στο CoS 2 τανκ έδιωξα, δεν εκοβα dps γιατί ήθελα να δώ ποσο παει Ουτε paladin δεν κρατουσε aggro μετα το howling blast.. Κάτι πρεπει να γίνει Τα ίδια πάνω κάτω είχα και με τον priest κάθε φορά που δοκίμαζα να κάνω full dps έρχονταν όλοι πάνω μου... Ακόμα και στο 25ρι οι shadow priest μας και τα moonkin έπρεπε να χαλαρώσουν λίγο με το dps γιατί ήταν οριακά σε aggro. λογικο ειναι να ειναι λιγο unbalanced τωρα , στα 85 ισος να ειναι καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καιρός ήταν να φανούν τα Newbies Tank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις