aliakas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 15 fps με απενεργοποιημένα τα add ons dalaran 7 fps video settings low και αν το ανεβάσω η διαφορά είναι 2-3 fps δεν το περίμενα από την blizz ελπίζω σε patch κολλάει το σύμπαν λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharpshooter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 χαιρετε παιδες για βοηθηστε γιατι ο GM ειναι γτπ λοιπον, καθως ειμουνα σε instance μου σκαει μυνημα απο τον GM οτι θελει να μου πει κατι παταω το chat και μου λεει οτι χρησιμοποιω τον τσαρ μου για exploitation. ρωταω κ γω τι ειναι αυτο τι εκανα κ τετοια και απανταει οτι θα εχω 24 ωρες suspension κ με κανει disconnect... τι στο &%$#$% εκανα ξερει κανεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 http://www.wow-europe.com/en/support/hacks.html κατω κατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharpshooter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μωρε αυτα τα δα ολα εγω τι εκανα λαθος ξερει να μ πει κανενας? η μου κανανε hack το λογαριασμο και κανανε τα δικα τους?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 OMGWTFHAX!!!! Καλα δεν προλαβε να σου εξηγησει τι εγινε? Μπας και εβρισες κανεναν και σε καναν ρεπορτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν έβριζε θα του έλεγε όμως για "exploitation" ο GM? 24 ώρες suspension δεν είναι τίποτα, αύριο το απόγευμα πάλι μέσα θα είσαι, όμως καλό θα ήταν να καταλάβεις τι έγινε, μπας και χρησιμοποιείς ξέρω 'γω κανα περίεργο addon που δεν τους γουστάρει, οπότε πάλι τα ίδια θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharpshooter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ουτε ενα αδδον, ουτε εβρισα κανεναν κ γενικα δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να παιζω το παιχνιδι !!! για αυτο ρωταω τι παιχτηκε γιατι εμεινα ολιγον τι λακασμα ετσι που μου ξηγηθηκε ο GM το ρωταω το βλακα τι παει στραβα και μου λεει ''i disconnect you now, send e-mail for complaints''... ουτε τσαμπα να παιζα δε θα μιλαγε με τετοιο τροπο εστειλα κ mail και ζητησα εξηγησεις παντως δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα, ας μου λεγε τι και πως να ξερω τι μου γινεται εστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Περιεργα πραγματα, μπας και πηγες σε κανα σημειο που δεν επρεπε (πχ παλια επαιζαν τροποι να πας mount hyjal κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharpshooter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ξερω γω? εκανα group με εναν μονο για να μπω στο ICC να δω το gear λετε να φταιει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οχι δεν παιζει επειδη μπηκες απλα στο icc θα δειξει τι θα σου πουν στο email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 15 fps με απενεργοποιημένα τα add onsdalaran 7 fps video settings low και αν το ανεβάσω η διαφορά είναι 2-3 fps δεν το περίμενα από την blizz ελπίζω σε patch κολλάει το σύμπαν λέμε Κάτι άλλο πρέπει να είναι, έχω χειρότερο pc από εσένα και ακόμα και στο dalaran έχω 30fps με κάποια addons. [email protected] 4gb ram VGA: 3870 Win7 64bit. Δοκίμασε τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών. Ακόμα και κανένα repair στο WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 drivers χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 χαιρετε παιδεςγια βοηθηστε γιατι ο GM ειναι γτπ λοιπον, καθως ειμουνα σε instance μου σκαει μυνημα απο τον GM οτι θελει να μου πει κατι παταω το chat και μου λεει οτι χρησιμοποιω τον τσαρ μου για exploitation. ρωταω κ γω τι ειναι αυτο τι εκανα κ τετοια και απανταει οτι θα εχω 24 ωρες suspension κ με κανει disconnect... τι στο &%$#$% εκανα ξερει κανεις ??? Κάτι παρόμοιο μου συνέβει και εμένα, μόνο που εγώ δεν μίλησα καθόλου εχθές και τώρα το πρωί είδα 3ις ώρες ban γιατί έβρισα στο chat....μαζί με αυτό μου ήρθε και επιβεβαίωση αλλαγής e-mail στον λογαριασμό μου στο battle.net (δεν έκανα καμία αλλαγή) και μόνο με το security question κατάφερα να κάνω reset τον λογαριασμό μου. Στην δική μου περίπτωση μυρίζει hack αλλά πως? Δεν είχα κανένα addon....περίεργα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μηπως κανας γνωστος σου ψαρεψε τον κωδικο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω πιθανόν, τώρα άλλαξα κωδικό + έβαλα στο iphone το πρόγραμμα ασφάλειας του battle.net οπότε δεν νομίζω να ξαναγίνει.... Γεγονός είναι ότι πριν από 16 ώρες έφαγα τρίωρο ban και ακόμα ο λογαριασμός μου είναι suspended....πολύ δίκαιο....ευτυχώς γι' αυτούς είμαι ακόμα στην δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις