Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 fps με απενεργοποιημένα τα add ons

dalaran 7 fps

video settings low

και αν το ανεβάσω η διαφορά είναι 2-3 fps

δεν το περίμενα από την blizz

ελπίζω σε patch κολλάει το σύμπαν λέμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαιρετε παιδες

για βοηθηστε γιατι ο GM ειναι γτπ

λοιπον, καθως ειμουνα σε instance μου σκαει μυνημα απο τον GM οτι θελει να μου πει κατι

παταω το chat και μου λεει οτι χρησιμοποιω τον τσαρ μου για exploitation.

ρωταω κ γω τι ειναι αυτο τι εκανα κ τετοια και απανταει οτι θα εχω 24 ωρες suspension κ με κανει disconnect...

τι στο &%$#$% εκανα ξερει κανεις ???

Αν έβριζε θα του έλεγε όμως για "exploitation" ο GM? 24 ώρες suspension δεν είναι τίποτα, αύριο το απόγευμα πάλι μέσα θα είσαι, όμως καλό θα ήταν να καταλάβεις τι έγινε, μπας και χρησιμοποιείς ξέρω 'γω κανα περίεργο addon που δεν τους γουστάρει, οπότε πάλι τα ίδια θα έχεις.

μα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ουτε ενα αδδον, ουτε εβρισα κανεναν κ γενικα δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να παιζω το παιχνιδι !!!

για αυτο ρωταω τι παιχτηκε γιατι εμεινα ολιγον τι λακασμα ετσι που μου ξηγηθηκε ο GM

το ρωταω το βλακα τι παει στραβα και μου λεει ''i disconnect you now, send e-mail for complaints''...

ουτε τσαμπα να παιζα δε θα μιλαγε με τετοιο τροπο

εστειλα κ mail και ζητησα εξηγησεις

παντως δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα, ας μου λεγε τι και πως να ξερω τι μου γινεται εστω !!!

15 fps με απενεργοποιημένα τα add ons

dalaran 7 fps

video settings low

και αν το ανεβάσω η διαφορά είναι 2-3 fps

δεν το περίμενα από την blizz

ελπίζω σε patch κολλάει το σύμπαν λέμε

Κάτι άλλο πρέπει να είναι, έχω χειρότερο pc από εσένα και ακόμα και στο dalaran έχω 30fps με κάποια addons.

[email protected]

4gb ram

VGA: 3870

Win7 64bit.

Δοκίμασε τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών. Ακόμα και κανένα repair στο WoW.

χαιρετε παιδες

για βοηθηστε γιατι ο GM ειναι γτπ

λοιπον, καθως ειμουνα σε instance μου σκαει μυνημα απο τον GM οτι θελει να μου πει κατι

παταω το chat και μου λεει οτι χρησιμοποιω τον τσαρ μου για exploitation.

ρωταω κ γω τι ειναι αυτο τι εκανα κ τετοια και απανταει οτι θα εχω 24 ωρες suspension κ με κανει disconnect...

τι στο &%$#$% εκανα ξερει κανεις ???

Κάτι παρόμοιο μου συνέβει και εμένα, μόνο που εγώ δεν μίλησα καθόλου εχθές και τώρα το πρωί είδα 3ις ώρες ban γιατί έβρισα στο chat....μαζί με αυτό μου ήρθε και επιβεβαίωση αλλαγής e-mail στον λογαριασμό μου στο battle.net (δεν έκανα καμία αλλαγή) και μόνο με το security question κατάφερα να κάνω reset τον λογαριασμό μου.

Στην δική μου περίπτωση μυρίζει hack αλλά πως? Δεν είχα κανένα addon....περίεργα πράγματα...

Δεν ξέρω πιθανόν, τώρα άλλαξα κωδικό + έβαλα στο iphone το πρόγραμμα ασφάλειας του battle.net οπότε δεν νομίζω να ξαναγίνει....

Γεγονός είναι ότι πριν από 16 ώρες έφαγα τρίωρο ban και ακόμα ο λογαριασμός μου είναι suspended....πολύ δίκαιο....ευτυχώς γι' αυτούς είμαι ακόμα στην δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...