Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α καλα πλεον μιλαμε για τρελο fail.

Τα fps μου απο 60 που ηταν σταθερα εχουν πεσει στο..1

Δε ξερω τι και πως, ξερω μονο οτι ειναι unplayable και δε το ξαναακουμπαω μεχρι να φτιαχτει το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Thx παιδες για τις συμβουλες σας αλλα 1ον το pc μου ειναι αρκετα καλο και 2ον το εχω κανει αυτο που ειπες με το recommended.

Αυτο που σκεφτομαι οτι μπορει να φταιει ειναι το εξης.

Καποια addons θεωρησα οτι δεν αλλαζουν τιποτα και ετσι τα αφησα out dated ( Barteder και atlas loot πχ)

Θα κοιτα ξω να αλλαξω και αυτα μπας και στρωσει η κατασταση.

Ρε παιδια στον σταθερο υπολογιστη οταν παει να πατσαρει το 5gb patch μουβγαζει error στο 50% could not patch a file κτλ, ξερει κανενας τι παιζει?

Ευτυχως στο laptop μπηκε οποτε:

Καλα μα ποσο noobofriendly πια?

Τα talents δεν εχουν κανενα απολυτως νοημα πλεον τελειως straitforward απλα διαλεγεις tree και εισαι οκ

Λιγο επαιξα pvp με τον shadow priest και τον rogue(subtley) τελειως παιδικη χαρα :P

Zerg και 2 shot οποιος προλαβει opener, χαβαλε εχει δεν λεω αλλα φαινεται να εχει αλλαξει πλεον σε ''παταω 4 κουμπια και οποιος πεθανει πρωτα''). Λογικο βεβαια δεν περιμενα σοβαρο pvp απλα πρεπει να κανουν πολυ δουλεια για το expansion

είναι κάποια addons που σου γονατίζουν το pc από τότε που βγήκε το patch. Περίμενε για update (για τα addons).

Επίσης στο Dalaran κάποιες φορές έχει πολύ lag.

Δοκίμασα να τανκάρω ένα heroic με τον protadin..τι χάλι ήταν αυτό, μόνο εγώ δεν είχα aggro:p τί Ηoly power και μλκς είναι αυτές..ουστ.

Από την άλλη δοκίμασα και με τον druid και μου άρεσε η αλλαγή. Τέλος το maul/swipe spam:-D Εν τω μεταξύ ενώ ο pala με icc gear σε κάποια slots και 5,3k gs έχει 48κ buffed σε group (χωρίς fortitude αλλά με jc stam gems), ο druid έχει παραπάνω (χωρίς jc), αν θυμάμαι καλά 53κ buffed με 4,7-4,8κ gs.

Resto shaman πλέον δεν είναι easy mode, ele spec μια χαρά με το earthquake, επιτέλους ένα aoe και γι'αυτό το class.

Mage δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε raid και προς το παρών είναι μονο fire specced. Μάλλον το 2ο θα είναι frost <3

Γιατί λες ότι resto δεν είναι easy mode? Μια χαρά ευκολάκι είναι το healing του, δεν είχαμε κάποια μεγάλη αλλαγή, πέρα από το flashάκι του. Απλώς τώρα εγινε πιο mana efficient και θέλει λίγο μυαλό για ποιο healing spell θα χρησιμοποιήσεις. Δεν γίνεται να spammάρεις πλέον chain heal και να πετάς riptides σε κανά tank που και που, γιατί θα μείνεις με το mana στο χέρι.

Με το x-perl τι γίνεται? Έγινε update για το 4.0.1? Δεν μπορώ να παίζω με τα units της Blizz με φρικάρουν.

Με τον Pala δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, έχω πέσει με τα μούτρα στο μάγο.

Arcane FTW. :D

Θα τον δώ λίγο το Σ/Κ τον Pala αν και γενικά ακούω τα χειρότερα.

Τέλος υπάρχει μία έξαρση σε νέους DK. Say welcome to the new Palas. Nuff said.

όχι, δεν είναι τόσο όσο πριν. Βέβαια δεν έχω πολυπάει σε raids με αυτό το toon ακόμα προσπαθούσα να την ντύσω. Πριν χρησιμοποιούσα riptide/lesser healing wave και κανένα chain heal όταν έπρεπε. Chain heal πήρε τα @@. Βαριέμαι να ασχοληθώ πλέον.

Hunter δεν έχω κοιτάξει καθόλου, ούτε warrior.

Άντε να γίνει και update το UI που χρησιμοποιώ γιατί δεν τη παλεύω με αυτό της Bliz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...