Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ισχύει ακόμα αυτό?

Unfortunately, no—but thank you for bringing this up. For those reading along, the following mage glyphs in 4.0.1 are incorrectly classified as Major glyphs instead of Prime glyphs and, as a result, cannot be slotted at this time:

Glyph of Arcane Barrage

Glyph of Molten Armor

Glyph of Frostbolt

Glyph of Arcane Missiles

Glyph of Frostfire Bolt

Glyph of Fireball

While this issue cannot be hotfixed, we understand the impact it will have on players and so are searching for means by which to address the matter as quickly as possible. It's definitely a priority for us.

/facepalm:mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριοι!

μπηκά και γώ να δω τις αλλαγές και πέρα απο το πρώτο σοκ όλα τρέχουν καλά,

ένα πράγμα μου την έχει σπάσει!

χωρίς να φοράω tabard του guild έχω πάνω απο το chest armor ένα μπλέ σαν τη σημαία της alliance.

αντι δηλαδή να φαίνεται το armor και το χρώμα του κτλ φαίνεται σαν να φοράω και κάτι με μπλε.

έχει κανείς κάτι παρόμοιο??

θα το σπάσω αν δεν βρώ τι σκατά είναι!

paladin btw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν Druid.

PvE

Balance - Καλο, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα καλο. Καλυτερο απο πριν μπορω να πω μιας και εχει ενα καποιο ενδιαφερον.

Feral - Feral αυτη τη στιγμη ειναι unplayable. Οχι μονο θα κανετε κατα πολυ λιγοτερο damage αλλα και το rotation ειναι fucked up εντελως. Hint: αλλαξτε ολα σας τα stats που ξεπερνουν το cap με agility και ΜΗΝ παρετε σε καμια περιπτωση το fero bite glyph αν εχετε καλο gear.

Restoration - Οχι ασχημα. Θεωρω πως ειναι ο δευτερος καλυτερος και ενδιαφερον healer μετα τον priest. Δεν αλλαξε κατι ριζικα περα απο το οτι θα κασταρετε πολυ απο εδω και περα και δεν θα σπαμαρετε hots δεξια και αριστερα.

PvP

Balance - Μην κανετε τον κοπο. Θα φατε τα μουτρα σας. Τζαμπα τα πληκτρολογια που θα σπασετε απο τα νευρα σας. Σιγουρα αρκετα χειροτερα απο πριν και δεν παιζει να καλυτερεψει γιατι το συστημα εχει πλεον τελειωσει.

Feral - Οχι καλα. Το damage ειναι σε υπερβολικα χαμηλα επιπεδα και προκαλει μονο γελιο στους αλλους. Οταν θα τρωτε τα 30κ instant crits απο τους mages οταν εσεις θα καταφερνετε επειτα απο ΠΟΛΥ κοπο και ιδρωτα το -μεγιστο- 9κ θα καταλαβετε.

Resto - Νταξ, λειτουργει ως ενα σημειο αλλα το damage απο σχεδον ολες τις class ειναι τεραστιο και οτι κανετε πανω-κατω το damage θα το αναιρεσει ευκολα.

Γενικα η κατασταση εχει απλα -ok- σε PvE και χαλια μαυρα σε PvP. Αντιθετα ειναι η χαρα των mages, DK's, Priests, Hunters.

Επεξ/σία από ikaruga24

Ειμασταν που ειμασταν OP τωρα νταξει, το παρακαναν νομιζω.

Και οι 2 νεες προσθηκες στα 2 healing trees αντιστοιχα ( chakra και power word : barrier) χαλαρα θα μπορουσαν να μετονομαστουν σε god mode.

Να δουμε μεχρι ποτε θα κρατησει ολο αυτο το παραμυθακι.

ps - Επισης ειναι και το αλλο. Χτες σα holy ειχα 25k mana και σημερα εχω 37..(Ναι ξερω οτι τα sp gems γιναν int αλλα το sp μου παρεμεινε αθικτο στο 3500..Οποτε well done..)

To μονο που δεν καταλαβα ειναι με ποια λογική το chakra του αμεσου heal προκαρει μονο με το heal και οχι το flash ή το greater, ποιος ο σκοπός του? Από την αλλη who cares? chakra - renew και godmode :-D

Πάει, καήκαμε ζωντανοί πάλι, το παιχνίδι από το 0.

Interface: Ω τι κόσμος μπαμπά. Χάθηκα 1 ώρα να ψάχνομαι σαν τρελός με τα talents και τα glyphs. Όποιος δεν έχει διαβάσει mmo-champions για τις αλλαγές (όπως ο γράφων) να σπεύσει, γιατί θα εκτεθεί ingame. Ούτε το tab με τα mounts δεν μπορούσα να βρω. Φοβερό το κομμάτι με τα glyphs που τα αγοράζουμε μία φορά δια παντός και τα αλλάζουμε, ανάλογα με το spec και το fight. Τρομερά έξυπνη αλλαγή.

Απίστευτο το grid addon της Bliz το οποίο ενσωμάτωσε στο interface, αλλά εκεί που έμεινα πραγματικά μλκας ήταν στα γραφικά όταν procάρουν. Τα έσπασε η Bliz με αυτά, που σημαίνει ότι μαθαίνει από τις παραλείψεις της.

Gameplay: Shaman και Mage που έπαιξα κατά κύριο λόγο δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ίσως λίγο το rotation του mage στο οποίο προστέθηκε πλέον και το arcane barrage αλλά και το mana burst αν το παρακάνεις με τα missiles. Γι' αυτό προτείνεται το mage armor. Στο resto shaman, πέρα από το νέο flashάκι που προστέθηκε δεν είδα κάποια φοβερή αλλαγή. Από τους druids στα μικρά level αφαίρεσαν το mark of the wild. Μεγάλο nerf :P

Balance: Εκεί πραγματικά τα σκάτωσε για την ώρα, ειδικά στο pvp.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά με 1100 resilience και full relentless/wrathfull ήμουν 3 shoted από frost mage ο οποίος μάλιστα με σκότωνε με ice lance που critαράν για 10 k each. Επίσης fire mage με είχε με ένα living bomb... Για όνομα Bliz τι σκατά σκεφτόσουν? Επίσης druid healer δεν έπεφτε ούτε με τον θεό μπάρμπα... Τον βαρούσαμε 7 και δεν κατέβαινε ούτε στο 50%. Μάλλον τους προορίζει για boss σε raids, 25 HC η Blizz, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο boost. Τουλάχιστον τώρα μπορείς να του ρίξεις και κανένα polymorph... και να αρχίσεις να τρέχεις σαν τρελός... Retri Pala, παρελθόν. Ίσως για pve να αξίζει στο pvp είναι "Μην το βαράτε το παιδί..."

Professions: Reforge, μεγάλη μαγκιά, τπτ άλλο. Ίσως στο reforge να οφείλονται και τα τεράστια boost σε συγκεκριμένους παίχτες που ανέφερα παραπάνω.

Βέβαια με την κατάργηση του sp μας έμειναν τα item bonus στο χέρι, αλλά δε βαριέσαι, σε 2 μήνες οι πρασινιές θα είναι καλύτερες από τις μωβιές.

Συμπέρασμα: Gief people Cataclysm asap!!! :cry:

---------- Προσθήκη στις 08:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:25 ----------

Δόξα τω Θεώ την πήραν χαμπάρι άμεσα:

Rather than try and address multiple threads, I'm just going to plop our current thoughts in this one post. Please excuse the brevity.

1) We think Fury, Arms, Feral cat and Retribution dps is too low and we will be buffing them.

2) We think mage dps is too high, especially Fire, and will be nerfing it.

3) We think Shadow priest dps is too high, but that's largely a result of Shadow Word: Death spam, which is tough on healers. We'll be fixing that.

4) We think Destro warlock dps is too high, but that's largely a result of Searing Pain spam, which is tough on tanks. We'll be fixing that.

5) As we suspected, PvP dps is just too high given that the health pools of Cataclysm haven't kicked in yet. While competitive PvP is over for the moment, we still want the environment to feel better so we will be buffing resilience. This change might be reverted at level 85.

There will probably be more changes after another night of raiding and BGs. Many of the bug fixes we have made today will affect dps as well. Stay tuned.

Τι ηθελα και μιλαγα, απο χτες το βραδυ εχουν αρχισει κατι τρελα κρασαρισματα του wow. Εκει που ειμαι hc και γουσταρω ξαφνικα κολλανε τα παντα και μενω με το.. chakra στο χερι. Τζιζους

Τι ηθελα και μιλαγα, απο χτες το βραδυ εχουν αρχισει κατι τρελα κρασαρισματα του wow. Εκει που ειμαι hc και γουσταρω ξαφνικα κολλανε τα παντα και μενω με το.. chakra στο χερι. Τζιζους

Κι εγώ το έπαθα 2-3 φορές αυτό, αλλά δεν έπεσαν οι servers, οπότε klein meine :-)

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει με απλά ελληνικά τι ρόλο παίζει το mastery και πώς μπορείς να επωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτό?

παιδακια εγω μπορει να ειμαι καινουριος στο WoW (εχω εναν 66 lvl blood elf rogue [subtlety]) αλλα σε ολους εσας που το κακοβλεπετε και θεωρειτε unbalance το pvp του και τα classes μεταξη τους,οσον αφορα αυτο το θεμα,αλλα και για πολλα αλλα εχω να σας πω,ειστε τελειως λαθος!

Εχετε παιξει AION παιδακια να δειτε τι θα πει UNBALANCE? σας το λεω εγω που ειχα πριν ΜΗΝΕΣ assasin miragent-full abyss class.

με μια λεξη θα το ελεγα αυτο το παιχνιδι μια πολυ κακη copyα του WoW!

Ασε να μην πιασω το Lineage2 (για οσους το θυμαστε γιατι μιλαμε για παιχνιδι πραγματικα ξεχασμενο) οπου και εκει επισης ειχα 85 lvl char.

Στο καινουριο patch update του WoW παιδια εχουνε μειωσει αρκετα το input-lag οταν το V-Sync ειναι enable. δοκιμαστε το οσοι το ειχατε disable.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...