Erwdios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Καλα συγγνωμη αλλα αν ΔΕΝ παρψ Cataclysm δεν θα μπορω να μαθω να πεταω στο azeroth ?!?!?!?!? Ποιος ο λογος ρε γμτ ? Ρε, δεν τα είπαμε? Θα ξεκινάς lvl 1 από το clasic wow, μετά στο 58 πας Outlands, μετά 68 πας Northrend και μετά, 80 περνάς Cataclysm. Προγραμματιστικά το clasic wow content θα μείνει ως έχει. Οι αλλαγές σε EK και Kalimdor θα γίνουν με το Cataclysm. Συνεπώς, όχι, δεν θα μπορείς να πετάς Azeroth. Αλλά γιατί το συζητάμε? Υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις Cataclysm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 τοτε γιατι καπου στα αρχικα σταδια αναπτυξης του cataclysm αναφερθηκε οτι ακομα και οι χρηστες που ΔΕΝ εχουν το cataclysm θα δουνε τις αλλαγες του παιχνιδιου αναγκαστικα ?!?!? Δεν πρεπει να αγορασω το cataclysm για να δω τα barrens π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 τοτε γιατι καπου στα αρχικα σταδια αναπτυξης του cataclysm αναφερθηκε οτι ακομα και οι χρηστες που ΔΕΝ εχουν το cataclysm θα δουνε τις αλλαγες του παιχνιδιου αναγκαστικα ?!?!? Δεν πρεπει να αγορασω το cataclysm για να δω τα barrens π.χ Οπως και με το wotlk ολοι μπορουσαν να δουν το λιμανι αλλα δεν μπορουσαν να πανε απεναντι, η το dark portal αντιστοιχα Ετσι και τωρα θα βλεπεις τις φωτιες στα barrens αλλα για να παρεις xp να παρεις lvl κτλ πρεπει φυσικα να αγορασεις το expansion.Απλα θα βλεπεις τα διαφορετικα textures στισ περιοχες χωρις το expansion βασικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 πρώτες εντυπώσεις , καλές εως πολύ καλές . τεχνικά το παιχνίδι δείχνει να έχει κάνει άλματα , καμία σχέση με τη σαχλαμάρα του vanilla . Σε μερικές κλάσεις έχουμε ριζικές αλλαγές , όπως hunters . Οι νεοι ΑΟΕ face melters δείχνουν να είναι οι mages ,.....αμουν και σπέρνουν . Απίστευτο εως ξεφτίλα nerf για τους ret palas , αν δεν φτιάξει το class δεν βλέπω το λόγο να παίξει κανείς ret pala στο cataclysm, broken class . Σταθερές αξίες locks , shadow priests ,, warriors , ενισχυμένοι οι dk για taking . Αυτά απόσο βλέπω μέχρι΄τώρα . Δεν έχω καταλάβει τι πολυπαίζει με τους thiefs , ερμ ... rogues ήθελα να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μαμιεται το νεο πατς και τα corrupted RS LInks Oι Shadow Priests από τις αλλαγες των ταλεντς μου φανηκαν οτι γινονται overpowered ή ειναι η ιδεα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 πρώτες εντυπώσεις , καλές εως πολύ καλές . τεχνικά το παιχνίδι δείχνει να έχει κάνει άλματα , καμία σχέση με τη σαχλαμάρα του vanilla . Care to explain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 τεχνικά εννοούσα καλύτερο . Ναι όντως οι SP φαίνονται ΟΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε μου έχει βγάλει την Παναγία αυτό το patch. Είχα 7 gb ελεύθερα, μου έβγαλε πρόβλημα χώρου και αφού ελευθέρωσα ακόμη 5, μου το ξαναέκανε. Πόσο μεγάλο είναι το ρδέλο? Μου την έδωσε και πάτησα uninstall σε Mass Effect 2, mafia 2 και NBA 2k 10, 25gb απελευθέρωσα για να τα καταφέρω. 2 φορές ο updater επανεκκίνησε και μόλις τώρα εμφανίστηκε ο launcher. Έρχομαι τρέχοντας να μπω και συνεχίζει να κατεβάζει ακόμα 1,6 gb. Ήμαρτοοοοοοον, από τις 3 το παλεύω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εγω εχω κατεβάσει 2 φορες τα αρχεια του πατς από RS και τα περναω στο wow.. Λεει οτι βρισκομαι στο 53% και εχω κατεβασει 3 GB και οχι 5.7 που ειναι το πατς.... Οτι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 δεν χανετε και τιποτα .. Εμενα μπηκε 15 λεπτα εφαγα d/c και τωρα κολλαει στο Connected εδω και κανα 2 ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ααααργκ θα με κανετε να ενεργοποιησω την συνδρομη,και ειχα πει να το κανω οταν θα βγει το exp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ηταν 15΄στη login screen και μετα αφου γεμισε η μπαρα με πεταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εμενα παει μια χαρα. Εχει καποια μικροπροβληματακια(δε μπορω να κανω inspect) αλλα κατα βαση ειναι ενταξει, εκανα και hc HoR. Οσων αφορα το Class μου τωρα. Ειμαι ενθουσιασμενος. Healαρα ως discipline. Μιλαμε για τρελο boost, δε καταλαβαινεις τιποτα. Το καινουριο spell στην κορυφη του disco ειναι πολυ χρησιμο και το flash heal εχει ανεβει απιστευτα. Να φανταστειτε, δε χρειαστηκε να χρησιμοποιησω penance ουτε μια φορα. Θα δοκιμασω και ενα run ως holy αλλα με βλεπω να μενω disco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Λέγε μας τέτοια!!! Αλλα το disc ήταν ήδη εξαιρετικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Καλα περιμενε να το δεις ετσι οπως το καναν τωρα και μου λες μετα τι ηταν ( 16k crit Flash heal..Τι ειπες? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις