Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι να το κάνεις το qhelper? Οπου βλέπεις κόσμο πήγαινε και σύ Αλλωστε έχει βάλει η blizz το δικό της qhelper.. Ενταξει δεν ειναι και οτι καλύτερο αλλά βοηθάει. Ποιο εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πόσο καιρο έχεις να κάνεις quest??? Eχουν track τα quest και σου δειχνει που πρέπει να πας, μ'αρεσε σαν προσθήκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πόσο καιρο έχεις να κάνεις quest??? Eχουν track τα quest και σου δειχνει που πρέπει να πας, μ'αρεσε σαν προσθήκη! Α, ναι καλά, σώθηκες. Ακολούθα το βελάκι η φάση. Εγώ θέλω να το βλέπω στο map, δεν μπορώ να ρισκάρω να με ρημάξουν 10 mobs επειδή το βελάκι λέει χώσου από εδω. Questhelper με lighthead οπωσδήποτε, γιατί και το qh πολλές φορές κάνει λάθος στα coords. Τα quests γενικά τα αποφεύγω πάντως γιατί τα βαριέμαι οικτρά. Ανεβαίνω κυρίως με instances και μόλις γίνω Χ6 (16,26,36 κοκ) χώνομαι στα bgs για extra boost Πιο πριν δε λέει να μπεις, είσαι λουκούμι για τους Χ8-Χ9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σερνότανε στα raids όχι ομως και στα quest ή στις αλλες περιοχες.. Πάντως 1η μέρα θα γίνεται πανικός και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι ωραία.. Ακόμα θυμαμαι borean Tundra να κανουμε ωρα 20 ατομα για να σκοτώσουμε εναν τυπά στην κουζινα.. Α, εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Έχω σκοπό να το πιάσω από την αρχή. Level 1 priest και φύγαμε για τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Α, εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Έχω σκοπό να το πιάσω από την αρχή. Level 1 priest και φύγαμε για τελικό. Να υποθέσω Worgen? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2010 από Erwdios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Quest helper ρε παιδιά γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχαμε κανονικά στο wrath...? Νομίζω ότι οι τυπάδες που το φτιάχνουν μαζεύουν τα στοιχεία από την Beta... έτσι θυμάμαι.. Carbonite quest helper ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Quest helper ρε παιδιά γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχαμε κανονικά στο wrath...? Νομίζω ότι οι τυπάδες που το φτιάχνουν μαζεύουν τα στοιχεία από την Beta... έτσι θυμάμαι.. Carbonite quest helper ftw! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Με έφτιαξες τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Quests και τα μυαλά στα κάγκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά, τα quest στα δείχνει στο map και μάλιστα οριοθετεί ακριβώς στην περιοχή που κάνουν patrol, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί κάποιος να βάλει qhelper απο τη στιγμή που έχει και αρκετά λάθη στα coords. Καλά τις πρώτες μέρες θα γίνει χαμός έτσι κι αλλιώς, ελπίζω να μην έχει μεγάλα queue μόνο. Μετά από καμιά βδομάδα ησυχάζουν τα πράγματα στο lvling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλά τις πρώτες μέρες θα γίνει χαμός έτσι κι αλλιώς, ελπίζω να μην έχει μεγάλα queue μόνο. Μετά από καμιά βδομάδα ησυχάζουν τα πράγματα στο lvling. Εγω παντως θα κανω τα πρωτα levels στον εντελωνς αδειο και ερημο server μου και μετα transfer ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ---------- Σχεδον εφτασε και το patch http://www.mmo-champion.com/content/2010-Patch-4.0.1-on-live-servers-this-week Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 στο 4..0 που μπαινει αυριο θα μπορουμε να πεταξουμε στην παλια περιοχη ? ή θα πρεπει να περιμενουμε το expansion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 πρέπει να περιμένεις μπαίνουν νέα talents,skills,interface αλλά για exp πρέπει να περιμένουμε ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Θα μπουν και καινουρια items? Αυτα που θα αγοραζουμε απο vendors λεω με JP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 με το cataclysm νομίζω. Δεν πιστεύω πριν βγει το cata να βγάλουν item που θα τα φοράς στα 84-85 και τα παίρνεις με dungeons/raids Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 για αν μπορουμε να πεταξουμε ρωταω οχι για το αν μπορουμε να κανουμε lvl up . Lvl up το ξερω οτι δεν θα μπορουμε . Παιζω wow απο τον 1ο μηνα κυκλοφοριας του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις