shadowfax-1- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι μόνο θέμα loot τα ελληνικά guild. Δε ξέρω κανένα ελληνικό guild που να έχει progress. O Έλληνας μία τρώει dc, μία έχει μπάλα, μία είναι καλοκαίρι. Είτε προσγειώθηκε αεροπλάνο μέσα στο σπίτι του, έπεσε η γιαγιά από τις σκάλες ή τον απήγαγαν οι εξωγήινοι κλπ κλπ.Επειδή πέρασα αρκετά χρόνια genjuros και alliance. Κοίτα το progress στα ελληνικά guild και κοίτα γενικά σε άλλα guild. Genjuros ακόμα 9/12 hc και όλοι έχουν παρατήσει το game γιατί έχουμε βαρεθεί να κάνουμε farm 11/12 hc σε μια μέρα. Δε ξερω αν το guild στο οποιο συμμετεχω διαμορφωθηκε απο παιδια που βαρεθηκαν αυτα ακριβως αυτα(σκεψου τωρα οτι καθομαι και κανω το συνηγορο και δεν εχω ουτε διοικητηκες θεσεις ουτε τπτ)αλλα υπαρχει σωστος τροπος σκεψεις(ΙΜΗΟ χωρις βεβαια να ξερω τη συγκροτηση ξενων Guild): α)Δε-Πε το Prog guild κανει τα10ρια raid.Το prog guild Προερχεται απο ποσοστο παρουσιων καθως και απο το ποσο "καλο" ειναι το gear ωστε να μπορεις να συμετασχεις στο guild run σε καθε επιπεδο. Β)Τρ-Τε:Το 2ον group κανει τα χαμηλοτερου επιπεδου raids.Μπορουν να συμμετασχουν και παιδια με τους Alt τους ΑΝ ΚΑΙ εφοσον δεν υπαρχει η αναλογη/πρεπουσα προσελευση ΟΙ gm και leader εχουν ολο το μηνα φτιαξει το προγραμμα και εχουν κανει ηδη invites. Χρησιμοποιουν το συστημα του EP/GP ενω καθε 3 βδομαδες γινονται τα promotion και τα demotion. Γενικα απολυτη ικανοποιηση σε ενα guild το οποιο κατα 80-85% ειναι Ελληνες.Πολυ προσεγμενη δουλεια και συμμετοχη και σε bg + arena. Γενικα το παιχνιδι ειναι κορεσμενο...Ακομα και το expansion ειναι ενας τροπος οχι για να ερθουν καινουργιοι παιχτες(καθε αλλο...Η bliz με αυτη της τη λογικη δε κυνηγαει νεους πελατες αλλα τους 22χρονους-πριν απο 2 χρονια-τους οποιους εχασε με το WotLK και το κορεσμο τους...Εγω παντως δε θα ξεκιναγα 1 MMORPG το οποιο θα επρεπε-ουσιαστικα μονος μου-να ασχοληθω με τον χαρακτηρα μου-ελαχιστοι πλεον ανεβαζουν χαρακτηρα και ακομα και αυτοι που ασχολουνται εχουν βαλει herlooms-),και η αληθεια ειναι οτι εγω δε θα μπορουσα να συμμετασχω σε ενα ξενο guild. Σεβομαι τις αποψεις σας αλλα ειλικρινα χωρις το συγκεκριμενο guild το παιχνιδι θα το ειχα παρατημενο εδω και καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Με τα preorder τι παίζει? Τι πιθανότητες έχουμε να παίξουμε το παιχνίδι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας? Προφανώς δεν πρόκειται να πάω να στηθώ έξω από κατάστημα (όπως είχαν κάνει πολλοί με το WotLK) ενώ αν θυμάμαι καλά η Blizzard δεν πούλαγε expansion serials στο site της για αρκετές εβδομάδες/μήνες. Υπάρχει κανα site της προκοπης που να πουλάει serials και να το προτείνετε? Κοιτάω προς g2play.net μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Βασικά, θα υπάρχει για download απο το Blizzard Store απ ο,τι φαίνεται. γιατι να το πάρεις απο αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν υπάρχει, προφανώς θα το πάρω από εκεί, δεν το συζητάω. Απλώς με το WotLK θυμάμαι ότι δεν το πούλαγαν από την αρχή απ' το site τους. Έγινε διαθέσιμο μετά από καναδυο μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Εχθές μετά απο παύση 6-7 μηνών ξανά άνοιξα το account μου.το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι πλέον στον spinebreaker για να πέξεις pvp bgs πρέπει να κάνεις τάμα.όλα είναι unavailable όταν πας και επιλέξεις πχ isle of conquest ή alterac valley και μέσω τον cross realms μπαίνεις μόνο μέσω απο random battleground. ΕΡΩΤΗΣΗ: θέλω να μεταφέρω 2 απο τους 5 80αριδες που έχω σε άλλο server μόνο και μόνο για το pvp. Θέλω απο το πρωί μέχρι και το βράδυ να λιώνω.Ποιόν server μου προτείνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Αν υπάρχει, προφανώς θα το πάρω από εκεί, δεν το συζητάω. Απλώς με το WotLK θυμάμαι ότι δεν το πούλαγαν από την αρχή απ' το site τους. Έγινε διαθέσιμο μετά από καναδυο μήνες. Ναι το θυμάμαι. Νομίζω στην ανακοίνωση έλεγε και για online διάθεση μέσω store, αφήνοντας να εννοηθεί απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, χωρίς να το διευκρινίζει όμως. Εγώ ψήνω κλασσικά την collectors αν κάποιος την έχει δει για preorder σε ελληνικό κατάστημα ας δώσει ένα heads up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Tι παιζει με justice και Honor points http://www.mmo-champion.com/content/1971-Cataclysm-Currency-and-Honor-Calculator που θα χρησιμευσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Tι παιζει με justice και Honor points http://www.mmo-champion.com/content/1971-Cataclysm-Currency-and-Honor-Calculator που θα χρησιμευσουν; Τα emblems που σου έχουν μείνει θα μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε gold και όλα τα pvp badges θα μπορείς να τα μετατρέψεις σε HP. Γουστάρω, θα 85αρίσουμε και θα πάρουμε όλο το gold από παλιά badges και θα ανεβάσουμε και νέα HPs για τα νέα PvP items. Το γατί το έχω φτάσει 25 lvl και σπέρνει. Και σαν tank και στο pvp είναι killer. Prowl FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με τα preorder τι παίζει? Τι πιθανότητες έχουμε να παίξουμε το παιχνίδι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας? Προφανώς δεν πρόκειται να πάω να στηθώ έξω από κατάστημα (όπως είχαν κάνει πολλοί με το WotLK) ενώ αν θυμάμαι καλά η Blizzard δεν πούλαγε expansion serials στο site της για αρκετές εβδομάδες/μήνες. Υπάρχει κανα site της προκοπης που να πουλάει serials και να το προτείνετε? Κοιτάω προς g2play.net μεριά. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις preorder τίποτα. Πήγαινε 1-2 μέρες πριν βγει το expansion σε κάνα Πλαίσιο και θα είσαι κυριλέ. Αν και την ίδια μέρα να πας (7 Δεκέμβρη) αποκλείεται να μην το βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί και αν πας. Έτσι την είχα πατήσει εγώ με το WotlK όταν το είχα προπαραγγείλει από 2-3 site και τελικά μου έμεινε και μία κόπια στο χέρι. Το έδωσα σε έναν γνωστό βέβαια αλλά θέλω να σου πω πως είχε η κατάσταση. Σε όποιο (μεγάλο) μαγαζί και να πήγαινες έβλεπες ράφια γεμάτα με expansions. Πλέον το παιχνίδι το έχουν σταματήσει ΠΑΡΑ πολλοί παίχτες και δεν πρόκειται να το αρχίσουν ποτέ ξανά (εντάξει ίσως κάποιοι δοκιμάσουν το Cataclysm αλλά όχι για πολύ). Ο χαμός γινόταν μέχρι και το TBC που έπρεπε να κάνεις τάμα για να βρεις μια κόπια. Αυτό που λέει η Blizzard για τους 12 μύρια παίχτες περιλαμβάνει και κάποιες περιοχές του κόσμου που τώρα ξεκίνησε η υποστήριξή του εκεί (πχ. Mainland China), οπότε καταλαβένετε πως έχει η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Υποθέτω αναφέρει όλα τα account και όχι μόνο τα ενεργά όταν λέει 12 μύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Νομίζω η Blizzard πάντα αναφέρεται σε "subscriptions", όχι σε "accounts". Άρα μάλλον συνυπολογίζουν μόνο αυτούς που πληρώνουν ακόμα. Τα συνολικά account ποσώς με ενδιαφέρουν, τι να το κάνω αν παίζουν 200 εκατομμύρια σε κινέζικους servers και 500 άτομα σε όλη την Ευρώπη? Συνήθως κοιτάω τα ευρωπαϊκά accounts και ακόμα καλύτερα το population του συγκεκριμένου realm που παίζω (έπαιζα, έχω σταματήσει εδώ και μισό χρόνο). Σχετικά με το preorder δεν μίλαγα για φυσική κόπια. Όμως τελικά έχετε δίκιο να λέτε για το Πλαίσιο, γιατί το Cataclysm δεν είναι παιχνίδι σαν τα άλλα (πχ. Fifa) να κοστίζει στην Ελλάδα 50% περισσότερο από όσο έξω. Λογικά ίδια τιμή θα έχει παντού. Άρα θα κοιτάξω μήπως το κάνω έτσι και αν δεν βγάλω άκρη θα αγοράσω serial. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2010 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν παραγγελία απ' έξω, είναι αν τελικά επιλέξω τον κολέκτορα, γιατί φοβάμαι μήπως δεν τον βρω εδώ. Ειδάλλως δεν έχει νόημα μιας και θέλω 7/12 να παίξω asap. Το θέμα είναι αν θ' αντέξουν οι servers της Bliz ή θα έχουμε τα ίδια με το μεγάλο patch (3,1 αν θυμάμαι καλά που εισήγαγε και το dual spec) και χαροπαλεύουμε. Επίσης η απορία είναι η εξής: Το expansion βγαίνει Τρίτη και Τετάρτη θα έχουμε maintenance? Αν γίνει αυτό θα είναι για σφαλιάρες. Πρέπει να ξέρουμε να κανονίσουμε τα ρεπά μας την τρέλα μου μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σερνότανε στα raids όχι ομως και στα quest ή στις αλλες περιοχες.. Πάντως 1η μέρα θα γίνεται πανικός και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι ωραία.. Ακόμα θυμαμαι borean Tundra να κανουμε ωρα 20 ατομα για να σκοτώσουμε εναν τυπά στην κουζινα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σερνότανε στα raids όχι ομως και στα quest ή στις αλλες περιοχες.. Πάντως 1η μέρα θα γίνεται πανικός και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι ωραία.. Ακόμα θυμαμαι borean Tundra να κανουμε ωρα 20 ατομα για να σκοτώσουμε εναν τυπά στην κουζινα.. :lol: Αυτό θέλω να το ζήσω. Δεν έχουμε καινούργια περιοχή για να γίνει συνωστισμός, αλλά ολική αλλαγή της Kalimdor και του EK. Νομίζω θα έχει αρκετές περιοχές για ίδια lvl, όπως συμβαίνει τώρα στα low lvl. Ας πούμε για 20-30 πας Ashenvale, Westfall, Darkshore. Ε, κάπως έτσι θα πηγαίνεις και για 80-81 π.χ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε quest helper... ---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- Σερνότανε στα raids όχι ομως και στα quest ή στις αλλες περιοχες.. Μωρέ είχε πέσει το σύμπαν. Δεν σε άφηνε ούτε log in να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τι να το κάνεις το qhelper? Οπου βλέπεις κόσμο πήγαινε και σύ Αλλωστε έχει βάλει η blizz το δικό της qhelper.. Ενταξει δεν ειναι και οτι καλύτερο αλλά βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις