polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Παίδες έχω το email της Bliz που λεει να παίξει κάποιος για 10 μέρες δωρεάν και καλά να τεστάρει το game. Όποιος γουστάρει ας μου πει να του στείλω ενα invitation, βεβαια ας έχει κατεβάσει τα CDs πρώτα γιατί τα χρειάζεται εννοείται..
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 gia to off the record klasika to guild mas to eixe drop to alogo . pou eisai polaki re c na paizeis mazi massssss....... ( 7o boss mc kai sinexizoume gia na to bgaloume olo mallon autin i tin alli week ) Δηλαδή το guild μας έκανε drop το άλογο σε raid??? Ποιος το πήρε??? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φαντάζομαι ρολαραν όλοι έτσι????? MC ρε man δεν τρελάθηκα ποτέ... Σπάσιμο νεύρων ειναι, δεν προσφέρει ούτε διασκέδαση ούτε τίποτα.. Εχω δει βιντεο από σχεδόν κάθε boss να πέφτει, εντάξει ψιλοβαρετό.. Αντε πηγαινε συνεχώς εσύ να μαζέψεις τους περισσότερους πόντους να σου δίνουν τα Nightslayer πάντως!! Ελπίζω να πάρεις και το bracers σύντομα γιατί νοιώθω λιγο ασχημα που το έχω εγώ που σταματάω και όχι εσύ που συνεχίζεις.. Ψιλομπάζο είναι βέβαια, αλλα οκ, ειναι epic!.. Αν και διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ με την καινούρια τακτική του guild... Aκους εκεί να δίνεται αυτομάτως σ'αυτον με τους περισσότερους πόντους.. Θα μου πεις ναι αλλα αυτος με τους περισσότερους πόντους θα το έπαιρνε ετσι κ αλλιως.. δεν διαφωνώ.. Αλλά αν εγω ειχα πχ 130 πόντους και ο Sapios 140, αν γούσταρα θα τον πίεζα μέχρι τους 130 και θα το έπερνε με 131.... Οπότε για τα επόμενα 2-3 raids αυτός θα ήταν εκτός συναγωνισμού + οτι μπορεί και να μην γούσταρε να ποντάρει τόσους οπότε θα το έπερνε κάποιος άλλος (μπορεί πχ να μην θεωρουσε οτι αξίζει αυτό το ιτεμ τόσους ποντους)... Για να μην πώ για τους 150 άσχετους που έχουν σκάσει μύτη... Ξαφνικά *ΟΠΟΙΟΝ* 60άρη βρίσκουμε τον πετάμε μέσα... Παλιότερα παρακάλαγα να βάλουμε 2 φίλους μου που ηταν 60 εδώ και 2μήνες και με γράφανε κανονικά. Και τώρα, εισαι 60?? ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. Τελοσπάντων, δεν έχει και νόημα που τα συζητάμε, έτσι κ αλλιώς εγώ την έκανα. Μπήκα σήμερα ξημέρωμα στις 6 (μολις ξύπνησα) να στείλω 137 gold σε ένα φίλο μου 40άρη να πάρει mount, πήρα και 1-2 τελικά screenshots και έγραψα ένα "BB all, i'm quiting wow" στο main! Ίσως ξαναμπώ γιατί ξέχασα να βάλω poisons στα daggers κ να πάρω το screenshot, είναι πιο ωραίο με την πρασινίλα να φωσφορίζει!
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 allakse to sistima kai telika einai me betting ksana. ta bracers pesane ksana kai ta pire o ypoulos me " poustia " alla tespa den kaigomai kai toso giati pou tha pane tha pesoune. Arxizoume ftanoume se simeio opou peftoun warlocks items kai den ta thelei kaneis giati ta exoun :pppp Stin teliki ante ela kai na pigainoume bg na pername kala... To alogo einai auto pou kavalaei o baron sto strat. Oloidio. Apla einai tromera mourato sto if mesa. To pire enas hunter pou me diafeugei to onoma tou twra distixws. To asteio einai oti mazeue lefta gia epic alla den mporouse me tpt stin teliki na ta mazepsei kai itan me olo ki olo 40 g. Ara tixeros
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ε ναι, αφού ειναι 2-3 οι warlock, λογικό είναι!!! Το γλέντι θα είναι στους Παλαδίνους... Ειναι τοσοι πολλοί που θα πέσει μαλιοτράβηγμα!!! Δεν εκανα delete τον char ρε συ, απλά είναι cancelled! Ίσως κάποια στιγμή να ξαναμπώ! MSN έχεις?
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Oi pala einai megali istoria. Itan na parei o aduril item simfwna me tous pontous ( eixe apla tous poio pollous ) kai bgainei epeidi eixe kourastei. Me to pou bgainei peftoun ta shoulders kai ta pairnei o digi opou eixe parei kai ta pants nwritera. Genika arxizoun ola ta classes na ntinontai me last emas omws epeidi den exei pesei tpt. 2 bracers exoun pesei kai 1 zoni. Bebaia oute opla peftoun kai toso. 1 wraio dager epic gia healer epese kai to pire o quala kai ena ring epic pali arketa kalo. Dld pou na min pigainame kai mc sixna. Autin tin week gia na fantasteis exoume paei kana 4 me 5 fores .
andrip Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 παιδιά παίζει κάτι με το worldofwarcraft.gr ? είναι down εδώ και 2-3 μέρες.
G_Zisis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας.Αυτόν τον καιρό λέω να αρχίσω World of Warcraft.Επειδή όμως δεν έχω ιδέα από Warcraft,μπορείτε να μου πείτε με ποιο χαρακτήρα να αρχίσω?Επίσης μπορείτε να μου πείτε έναν server που να έχει πολλούς έλληνες?
pseira Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 1. Θα σου πρότεινα warlock / warrior . Απέφυγε hunter/rogue/paladin καθώς υπάρχει κορεσμός και δε θα βρίσκεις΄θέση για instance. Κι ο mage καλός είναι αλλά ο warlock έχει τζάμπα mount στα 40 κ γενικότερα είναι πιο σπάνια class. 2. genjuros χαλαρά. Το θέμα είναι ομως ότι το 80% υτου πληθυσμού είναι 60ρηδες, οπότε ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις σε έναν νεο σερβερ.
ennatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω όλοι οι Servers έχουν αρκετούς έλληνες. Τουλάχιστον στους δύο που παίζω εγώ, Terenas και Sylvanas, υπάρχουν και ελληνικά guild. Αν όμως τα αγγλικά σου έιναι ικανοποιητικά τότε η εμπειρία επικοινωνίας με άλλους ευρωπαίους θα σου φανεί ενδιαφέρουσα. Τώρα για πρώτο χαρακτήρα μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα, όλοι έχουν την ομορφιά τους στο παιχνίδι. Θα σου σύστηνα όμως Priest ή Druid, καθώς είναι σε διαρκή ζήτηση από όλους. Με τέτοιο χαρακτήρα δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα να μπεις σε ομάδες, σε dungeons Κλπ. Από εκεί και πέρα ένας πολύ καλός χαρακτήρας που μπορεί να κάνει παιχνίδι Solo (δηλαδή να ανεβαίνει επίπεδα χωρίς μεγάλη βοήθεια) είναι ο Palladin και ο Shaman από την πλευρά της ορδής.
sarisn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ... ο warlock έχει τζάμπα mount στα 40... Δεν του λες όμως τι θα τραβήξει για να πάρει το epic mount όταν φτάσει 60 lol ;-)
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 terma o pala gia mena... arxisa warrior horde ston warsong me tin parea mou...
G_Zisis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Καλά μάλλον warlock θα πάρω,όμως πείτε κι άλλους servers που να έχουν ελληνικά guild.
salstrom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 HORDE rules αν θες κατι καλο κανε undead shadow priest.νεος server με πολλους ελληνες ειναι ο venture co.
thefirestarta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δεν του λες όμως τι θα τραβήξει για να πάρει το epic mount όταν φτάσει 60 lol ;-) Τίποτα μωρε 35 Black Dragonscale 25 Dark Iron Ore 10 Elixir of Shadow Power 6 Large Brilliant Shard 3 Arcanite Bar Για αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις