Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το παιχνίδι είναι "έρωτας"...................!Το έπαιζα με ένα παλιό μου PC windows 98'

και είχα λιώσει ώρες ολόκληρες....εννοείται ότι θα πάρω και το καινούριο...αν και καθυστέρησε κάτι χρονάκια, εφόσον η δίψα μου δεν έχει ακόμα σβήσει...

Έλα chill σε καταλάβαμε :P

Μην προσπαθείς να προσεγγίσεις τη sleepy σαν φίλη :lol: μετά την πίτα!!!

Έλα chill θα κάνουμε μπανά-ΝΑ!!! Εγώ είμαι, ο αδερφός της sleepy, κόπιασε για FIFA 10!!!

Welcome girl, have fun, cu in game ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δύο μήνες χωρίς WoW....το κόψα και δε την παλεύω...χαζεύω συνέχεια τους χαρακτήρες μου στο armory...τρέμουν τα χέρια μου και πηγαίνουν μόνα τους στα WASD....

I cant take it anymore..........

6 μήνες χωρίς WoW ούτε οι χαρακτήρες μου δεν φαίνονται πια στο armory :P

μετά από 5 χρονια σχεδόν non-stop, από τον απρίλιο που σταμάτησα σκέφτομαι το wow και βαριέμαι περισσότερο :P

Παιδια ερωτηση.

Εκανα recruit ενα φιλο. Τι ακριβως παιζει με το xp?

Στα quests παιρνω κανονικα το triple αλλα στα mobs παιρνω το κανονικο που θα επαιρνα ετσι και αλλιως.

Παιδια ερωτηση.

Εκανα recruit ενα φιλο. Τι ακριβως παιζει με το xp?

Στα quests παιρνω κανονικα το triple αλλα στα mobs παιρνω το κανονικο που θα επαιρνα ετσι και αλλιως.

Εφόσον η διαφορά των χαρακτήρων σας είναι μικρότερη των 3 lvl τότε παίρνεις τριπλάσιο για τα πάντα! Μέχρι το 60 lvl βέβαια και για 3 μήνες!

ερωτησις:

χρεαιζεται να κατεβασω απο τωρα το stand-by patch που εχει βγαλει η Βliz,η αφορα μονο αυτους που δεν θα παρουν το expansion? ρωταω για να μην καθομαι να κατεβαζω τελευταια στιγμη 4gb οταν το αγορασω.

ερωτησις:

χρεαιζεται να κατεβασω απο τωρα το stand-by patch που εχει βγαλει η Βliz,η αφορα μονο αυτους που δεν θα παρουν το expansion? ρωταω για να μην καθομαι να κατεβαζω τελευταια στιγμη 4gb οταν το αγορασω.

Αφορά όλους

Που αποθηκευτηκε το νέο patch? Δνε το βρισκω και ειμαι σχεδον σίγουρος ότι δεν εχει κατέβει.. Παράλληλα δεν τρεχει και ο background downloader, κατι που δειχνει οτι το έχω κατεβάσει αλλά θελω να το επιβεβαιώσω για σιγουρια.

Που αποθηκευτηκε το νέο patch? Δνε το βρισκω και ειμαι σχεδον σίγουρος ότι δεν εχει κατέβει.. Παράλληλα δεν τρεχει και ο background downloader, κατι που δειχνει οτι το έχω κατεβάσει αλλά θελω να το επιβεβαιώσω για σιγουρια.

καλα η Bliz εχει μπλεξει τα μπουτια της με τα cache/temp/backup files που δημιουργει.

εκατσα τωρα και εσβησα 12gb απο αχρηστα αρχεια που ουτε καν ηξερα οτι υπηρχαν. :mad:

τσεκαρε στα εξης folders να δεις αν εχει κατεβει εκει:

"C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\yourusername\AppData\Local\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\All Users\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\All Users\Blizzard"

και στον Cache subfolder που υπαρχει στο Installation folder του Warcraft.

ελεος ρε Blizzard :mad:

Καλά δεν είναι ακριβώς "άχρηστα" γιατί πρακτικά είναι οι installer του παιχνιδιού. Αν χρειαστεί να εγκαταστήσεις ξανά το παιχνίδι θα γλυτώσεις αρκετές ώρες αν τα έχεις κάπου αποθηκευμένα, αντί να πρέπει να τα κατεβάσεις.

καλα η Bliz εχει μπλεξει τα μπουτια της με τα cache/temp/backup files που δημιουργει.

εκατσα τωρα και εσβησα 12gb απο αχρηστα αρχεια που ουτε καν ηξερα οτι υπηρχαν. :mad:

τσεκαρε στα εξης folders να δεις αν εχει κατεβει εκει:

"C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\yourusername\AppData\Local\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\All Users\Blizzard Entertainment"

"C:\Users\All Users\Blizzard"

και στον Cache subfolder που υπαρχει στο Installation folder του Warcraft.

ελεος ρε Blizzard :mad:

Μ αυτά που έσβησες τώρα το πιο πιθανό είναι να μπλέξει τα μπούτια του ο installer του patch που έρχεται, αν και στο απεύχομαι .

Διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες:Εγω γιατι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το Ελληνικο Guild στο οποιο συμμετεχω και δεν εχω δει κανενα απο τα καραγκιοζιλικια στο Looting που αναφερατε?

Genjuros ειμαι και alliance btw...Το guild name δεν υπαρχει λογος να αναφερθει.Οκ υπαρχουν απαιτησεις και ορισμενες φορες που το ριχνουμε στο σορολοπ ακουμε και απο τους Μαστερς κανα δυο φωνηεντα(οχι μπινελικια κτλ)καθως και τιμωριες(ειτε για 1 Prog run μακρια-δε θυμαμαι να εχει γινει σε μενα- ειτε Gp).

Απολυτα ικανοποιημενος

Δεν είναι μόνο θέμα loot τα ελληνικά guild. Δε ξέρω κανένα ελληνικό guild που να έχει progress. O Έλληνας μία τρώει dc, μία έχει μπάλα, μία είναι καλοκαίρι. Είτε προσγειώθηκε αεροπλάνο μέσα στο σπίτι του, έπεσε η γιαγιά από τις σκάλες ή τον απήγαγαν οι εξωγήινοι κλπ κλπ.

Επειδή πέρασα αρκετά χρόνια genjuros και alliance. Κοίτα το progress στα ελληνικά guild και κοίτα γενικά σε άλλα guild.

Genjuros ακόμα 9/12 hc και όλοι έχουν παρατήσει το game γιατί έχουμε βαρεθεί να κάνουμε farm 11/12 hc σε μια μέρα.

Μ αυτά που έσβησες τώρα το πιο πιθανό είναι να μπλέξει τα μπούτια του ο installer του patch που έρχεται, αν και στο απεύχομαι .

μπα εχω να παιξω wow ενα εξαμηνο,οτι ειναι να κανει ο Installer θα το κανει τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...