Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ελπιζω να ξερεις οτι μπορεις να στειλεις με mail στους χαρακτηρες σου τα heirloom items, απο alliance σε horde και αντιστροφα... FFS όχι. Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να στείλω ούτε heirloom ούτε gold από alliance σε horde, μόνο από ίδιο faction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ εσένα θέλω κατά πρώτο λόγο αλλά αφού δεν ανταποκρίνεσαι τι να κάνω παίζω με το δροσερό αγόρι του φωτός Έχει μυαλό, παίζει civ5 Είναι γουστόζα, παίζει fifa Δεν είναι ηλίθια, δεν παίζει pro Ασχολείται με τις τεχνολογικές εξελίξεις----)σπάσιμο μπλειστατιον Κορίτσι για σπίτι!!!!!!!!Marry me sleepy LOL Μαλλον γεννηθηκα σε λαθος σωμα η σε λαθος χωρα (καλα μην το σκεφτεστε...το 2ο ειναι ) Erwdios μπορεις να στειλεις heirlooms σε horde αρκει να ειναι στον ιδιο server. Wtb τονους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 FFS όχι. Μου είχαν πει ότι δεν μπορώ να στείλω ούτε heirloom ούτε gold από alliance σε horde, μόνο από ίδιο faction οκ μαθε λοιπον οτι τα heirloom items μπορεις να τα στελνεις σε ολους τους χαρακτηρες σου ανεξαρτητου fanction, και οτιδηποτε γραφει πανω bind on account το ιδιο. gold ομως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Wtb τονους.Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ενεργοποίησε κάποια από τα εναλλακτικά keyboards και όχι αυτό που θέτει ως default μετά την τελευταία αναβάθμιση. Περιμένω το psn id σου για διαδικτυακές μάχες σε fifa και ότι άλλο θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Περιμένω το psn id σου για διαδικτυακές μάχες σε fifa και ότι άλλο θες.... Ναι, ναι, οκ, μετά το Fifa ξέρετε όλοι τι φαντάζεται ο chill αλλά μάλλον με τα hairy του θα μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ναι, ναι, οκ, μετά το Fifa ξέρετε όλοι τι φαντάζεται ο chill αλλά μάλλον με τα hairy του θα μείνει. Ζηλευεις που στρεφω την προσοχή μου αλλού ε ? Hairy το 2010?dude πρέπει να γνωριστεις με την bodygroom της Phillips...... Sent from my iPod touch using Insomniao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ζηλευεις που στρεφω την προσοχή μου αλλού ε ? Hairy το 2010?dude πρέπει να γνωριστεις με την bodygroom της Phillips...... Philisave dude για ομοιόμορφο σχέδιο και πρωτοτυπία στο ξύρισμα. Σχεδιάκια FTW. Σε βλέπω να μ' ακολουθείς στην υπογραφή σου αν το συνεχίσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hooper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 8ελω βοη9εια για το wow μου δεχνει οτι ειμαι σε διαφορετικη χωρα και οτι δεν εχω το παιχνιδι ειμαι trial account και το game το εχω κατεβασει με torrent μηπως μπορεις να με βοη9εισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ενεργοποίησε κάποια από τα εναλλακτικά keyboards και όχι αυτό που θέτει ως default μετά την τελευταία αναβάθμιση. Περιμένω το psn id σου για διαδικτυακές μάχες σε fifa και ότι άλλο θες.... thanks, το βρήκα. Δυστηχώς δεν κάνω update στο firmware οπότε το psn είναι άχρηστο προς το παρών. Έχει όμως ο αδερφός μου το fifa10 στο 360 αν ενδιαφέρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ρε υπάρχει κανένα ΚΑΛΟ Ελληνικό guild της προκοπής; Enhancement Shaman (resto offspec) με εμπειρία από 9/12 ICChc, ενδιαφέρομαι, κυρίως για alliance side. Έχω βαρεθεί λιγάκι το server (hellfire). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έχει όμως ο αδερφός μου το fifa10 στο 360 αν ενδιαφέρεσαι. Οχαχα0χαχαχα0χαχα0ααχ0αχ0χα0χα0 Έχει κι εμένα ο αδερφός μου το Fifa 10 αν ενδιαφέρεσαι :lol: ---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ---------- Ρε υπάρχει κανένα ΚΑΛΟ Ελληνικό guild της προκοπής;Enhancement Shaman (resto offspec) με εμπειρία από 9/12 ICChc, ενδιαφέρομαι, κυρίως για alliance side. Έχω βαρεθεί λιγάκι το server (hellfire). Ελληνικό guild και της προκοπής δεν υπάρχει . & - Έλληνας player σημαίνει loot whore του θανατά και backstaber μέχρι εμετού. Σου μιλάω εκ πείρας, γιατί συμμετείχα σε αμιγώς ελληνικό guild και εντάξει, λίγο ακόμα και θα σκότωνα άνθρωπο. Να πέφτει trinket από ICC 25 HC σε pug, να το έχει, αλλά να μην το φοράει, να το κερδίζει στο roll και να στο πουλάει 5k... Ή ο guildmaster να σου παίρνει τα bracers που κυνηγάς για κανένα τρίμηνο με τον main σου, για τον 8ο alt του. Άντε γεια. Ψάξου για κανένα guild με τπτ Σκανδιναβούς που είναι και χαλαρά ατομάκια και έχουν αρχές στο gaming όπως progress>loot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Agree, μακριά από ελληνικά guilds, αλάργα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έχει όμως ο αδερφός μου το fifa10 στο 360 αν ενδιαφέρεσαι. Πφφφφφ μπορεί να μην αξίζω πολλά αλλά ένα update στο firmware το αξίζω Δεν πειράζει έχω τον erw2 Τρελό αγόρι γιουχου βάλε μπρος την philisave σου και σου έρχομαι............με φόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISTINAGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το παιχνίδι είναι "έρωτας"...................!Το έπαιζα με ένα παλιό μου PC windows 98' και είχα λιώσει ώρες ολόκληρες....εννοείται ότι θα πάρω και το καινούριο...αν και καθυστέρησε κάτι χρονάκια, εφόσον η δίψα μου δεν έχει ακόμα σβήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αχ τι σου θυμησαμε; Καλως όρισες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895&page=501&highlight=%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82 Server - Guild - char name Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις