Radiatedsoul Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Imo , μην παρασυρθείτε , το παιχνίδι είναι πλέον casual και θα παραμείνει έτσι , ειναι casual για οποιον θελει να ειναι casual, και hardcore για οποιον θελει να ειναι hardcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 7/12 , άντε βρε καλά καψίματα και καλά ξενύχτια , θα σας φέρουμε και καφέ . Imo , μην παρασυρθείτε , το παιχνίδι είναι πλέον casual και θα παραμείνει έτσι , και αφήστε τις ....απαριές της blizz για guild achivs κλπ, αυτά είναι για τη noobaria . Εμείς έχουμε φτιάξει ένα κλειστό guild από vanilla παίχτες καμιά 50αρια όλοι και όλοι και θα περιοριστούμε στα δεκάρια αφήνοντας για ....τους άλλους τη δόξα . i want μονο που vanilla έπαιζα prive και ημουν μεγαλο noobaki ένα σοβαρό casual θέλω σαν παιδάκι και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrall Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Eπιτέλους το expansion... ...κι όποιος θέλει παίζει, όποιος δε θέλει βλέπει άλλους να παίζουν. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θεωρούν κάψιμο τη βδομάδα που θα πάρουν 5lv, αλλά μην τρελαίνεστε κι όλας. Όσοι είναι casuals θα ξεκινήσουν στις 15/12 και θα βρουν όλα τα leveling areas πιο άδεια κι από τα τασάκια στα netcafes που απαγόρευσαν το κάπνισμα. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για server first, μπορείς κάλλιστα να παίζεις 3 ώρες τη βδομάδα και να το φχαριστιέσαι κι όλας. Κάψιμο; last year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ρητορικά ερωτήματα μιας και ο ντούλης έχει ban..... Not anymore Από την ώρα που είπε ο μπουμπουλιν ότι ή 7 ή 14 θα βγει κατάλαβα ότι η blizz διαβάζει insomnia. Ο Ντούλης έχει 7/12 γενέθλια και εγώ 14 . Τελικά διάλεξαν τον Ντούλη ffs. Καλύτερο δώρο αλήθεια περίμενες ρε? Kουφαλίτσα τι λέει θα μας κεράσεις collectors ?Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα στόχο ding 29 RL και ding 85 ingame \0/ (at the same time!) Περιμένω να μου στείλεις collectors σπίτι με κορδελίτσα για τα γενέθλια. Αντί να σβήνω κεράκια, θα σβήνω XP Άντε, με το καλό να έρθει γιατί το βαρεθήκαμε. Αφού έφτασα στο σημείο να ανεβάζω druid φαντάσου... porca miseria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 νομιζω οτι το Wrath τελικα ηταν μια αποτυχια . Ολοι βαρεθηκαν γρηγορα .... δεν ξερω που ωφειλεται αυτο . Αντε να ερθει 7/12 να παιξω τουλαχιστον στο ρεπο μου γιατι μονο τοτε θα μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ βαρέθηκα γιατί σταμάτησα τα raids. Αυτό με τα 25άρια κατέστρεψε το παιχνίδι. Νομίζω ότι η Blizz δεν αφουγκράστηκε εγκαίρως την ανάγκη για δημιουργία μικρότερων raid groups και συνέχισε να στηρίζει τα 25άρια. Ε, με τα σύγχρονα δεδομένα δεν μπορείς να βρεις 25 άτομα να raidάρουν 2 και 3 φορές τη βδομάδα, πώς να το κάνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Not anymore Σκατά ρε πρέπει να αλλάξω υπογραφή τώρα..... Θα σου κάνω δώρο ένα duel στο οποίο θα σε αφήσω να κερδίσεις (και πολύ θα σου ναι κωλόn00bo.......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Σκατά ρε πρέπει να αλλάξω υπογραφή τώρα..... Θα σου κάνω δώρο ένα duel στο οποίο θα σε αφήσω να κερδίσεις (και πολύ θα σου ναι κωλόn00bo.......) Καλά, μόλις πάρεις το πρώτο relentless item από HP έλα να μου χαϊδέψεις τα hairy balls. Μέχρι τότε απλώς lean forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Get a room! Τί έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά? Που και που παίζω, ανεβάζω σιγά σιγά rogue αλλά με το civ5, fifa11 και σπάσιμο του ps3 κοιτάζω το εικονίδιο του WoW και βαριέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Get a room! Τί έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά? Που και που παίζω, ανεβάζω σιγά σιγά rogue αλλά με το civ5, fifa11 και σπάσιμο του ps3 κοιτάζω το εικονίδιο του WoW και βαριέμαι. 2 μήνες είχα να παίξω και με πρίζωσαν οι πρώην guildies nα αρχίσω να ασχολούμαι ενόψει Cataclysm και ξανακύλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα μου λένε να πάω αλλά δε θέλω. Κάνουν τα tanks και οι healers sign και δεν έχουμε dps για raids Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ξεκίνησα να ανεβάζω Horde druid, αλλά διαπίστωσα ότι χωρίς το 20% των heirloom θα 80αρίσω στις 31 του Φλεβάρη και το έκοψα στο lvl 12. Ήθελα να δω την άλλη πλευρά, αλλά παίζει πολύ μοναξιά και μέσα σε 4 ώρες πήρα 4 lvls την ώρα που σε 1 ώρα με alliance φορώντας heirlooms πήρα 3 levels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Get a room! Τί έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά? Εγώ εσένα θέλω κατά πρώτο λόγο αλλά αφού δεν ανταποκρίνεσαι τι να κάνω παίζω με το δροσερό αγόρι του φωτός αλλά με το civ5, fifa11 και σπάσιμο του ps3 κοιτάζω το εικονίδιο του WoW και βαριέμαι. Έχει μυαλό, παίζει civ5 Είναι γουστόζα, παίζει fifa Δεν είναι ηλίθια, δεν παίζει pro Ασχολείται με τις τεχνολογικές εξελίξεις----)σπάσιμο μπλειστατιον Κορίτσι για σπίτι!!!!!!!!Marry me sleepy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Get a room! Τί έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά? Που και που παίζω, ανεβάζω σιγά σιγά rogue αλλά με το civ5, fifa11 και σπάσιμο του ps3 κοιτάζω το εικονίδιο του WoW και βαριέμαι. Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες στην Ελλάδα; Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ξεκίνησα να ανεβάζω Horde druid, αλλά διαπίστωσα ότι χωρίς το 20% των heirloom θα 80αρίσω στις 31 του Φλεβάρη και το έκοψα στο lvl 12. Ήθελα να δω την άλλη πλευρά, αλλά παίζει πολύ μοναξιά και μέσα σε 4 ώρες πήρα 4 lvls την ώρα που σε 1 ώρα με alliance φορώντας heirlooms πήρα 3 levels. Ελπιζω να ξερεις οτι μπορεις να στειλεις με mail στους χαρακτηρες σου τα heirloom items, απο alliance σε horde και αντιστροφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις