guido Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ναι με το πραγματικό account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν αργεί και έχεις το eu ptr client δοκίμασε: σενα prive server που έπαιζα και ήταν us patch 3.3.5 και έπαιζα με eu client κai to eu patch βγήκε μια βδομαδα αργοτερα. ειχα μετονομάσει όλα τα GB σε US και το patch μπήκε μια χαρά χάχα και στο realmlist αντί για eu βάλε us μου τελείωσε η Prepaid και θα πάρω άλλη μαζί με το Cata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Βρες Γκομενα!!!!! εχω γκομενα ΜΜΟ χρειαζομαι. Ξεκινησα το warhammer να σκοτώνω την ωρα μου. Φαίνεται καλο αλλα στα φορουμ παιζει παρα πολυ κραξιμο ο κοσμος λεει οτι στην κατασταση που ειναι το game ειναι ακομα σαν beta (!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μου κανει εντυπωση που εχει βγει απο το προι το 7 december release date και δεν λεει κανεισ σας τιποτα για αντε ολη μια βολτα στο mmochampion.Σε 2 βδομαδες το patch ante Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 http://www.mmo-champion.com/content/1994-Cataclysm-Beta-Build-13117 πράγματι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.mmo-champion.com/content/1994-Cataclysm-Beta-Build-13117 πράγματι... Λερώθηκα....... Αλλά δεν έχω χρόνο για λιώσιμο γαμώτο......ούτε καν Σ/Κ. Θέλω μια εβδομάδα free να λιώσω το κορμί μου 24/7 μπροστά σε ένα monitor. I <3 nolife ρεεεεεεεεεε . Και xmas/πρώτη του χρόνου πέφτουν Σάββατο, ε αι στο διάολο ffs^n Από την ώρα που είπε ο μπουμπουλιν ότι ή 7 ή 14 θα βγει κατάλαβα ότι η blizz διαβάζει insomnia. Ο Ντούλης έχει 7/12 γενέθλια και εγώ 14 . Τελικά διάλεξαν τον Ντούλη ffs. Καλύτερο δώρο αλήθεια περίμενες ρε? Kουφαλίτσα τι λέει θα μας κεράσεις collectors ?Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα στόχο ding 29 RL και ding 85 ingame \0/ (at the same time!) Ρητορικά ερωτήματα μιας και ο ντούλης έχει ban..... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2010 από chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα ,,, Εκανα τα βηματα που ειπε ο φιλος Ikaruga σχετικα με τον premade char σε US ptr client. Θα πρεπει να κατεβασω και τον US ptr client η μπορω να κανω δουλεια και στον ευρωπαικο ptr client που ειχα κατεβασει; Επισης λεει οτι σε 1 ωρα περιπου θα ειναι ετοιμος πως θα μπορεσω να κανω login? Με το πραγματικο μου account που εχω στο κανονικο παιχνιδι η με καποιο αλλο; Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολα τα μελη του φορουμ. ---------- Προσθήκη στις 11:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:25 ---------- καλα η πρωτη ερωτηση ειναι λιγο χαζη ηδη κατεβαζω τον us ptr client εξακολουθει η δευτερη ερωτηση ομως. Οποιο PTR και να κατεβασεις βλεπεις ολους τους σερβερ ετσι και αλλιως. Το κανονικο σου account θα χρησιμοποιησεις και θα μπορεσεις να φτιαξεις premade χαρακτηρες για να παιξεις. Τσακ μπαμ κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrackM@steR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση.Επειδη σε 2 και κατι μηνες θα βγει το expansion εχει ποια νοημα να κυνηγας μανιωδως να ντυσεις τον χαρακτηρα σου με τα τελευταια epics κτλ?Εγω προσπαθω με frost emblems να τον ντυσω αλλα μετα σκεφτομαι αν σε 2 μηνες αντικατασταθουν ολα τα epics με μπλεδουρες γιατι να λιωνω τοσο πολυ!Εκτος βεβεια αν το drop loot του ICC κρατησει μεχρι και μετα οποτε να συνεχισω την προσπαθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μεχρι το lvl 82-83 θα σου μεινουν μονο τα τρινκετς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 είπαν της blizzard ότι αλλάζεις icc gear στα 84 αλλά στα βίντεο του TotalHalibut άλλαζε στα 82-83 εγώ γιαυτό δεν βάζω κάρτα τώρα (όχι για τη σχολή lol ) QQ μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Φυσικα και δεν εχει νοημα. Τα ICC απο τα παιδια στην beta τα εχουν ηδη αλλαξει ολα μεχρι και το 83 level. Same game, same crap around. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θεωρητικά όσο καλύτερο gear έχεις τόσο ευκολότερο ή γρηγορότερο lvl up κάνεις. Ιδικά από icc hc . Σε ενδεχόμενα κοινά quest με hordes ή αντίστροφα , είναι πιθανό να γίνεται στην αρχή της μουρλής (το ξανάδαμε το έργο). Επίσης άλλο να ρίχνεις ένα mob με χ2 χαστούκια το πολύ και άλλο να το βασανίζεις στο kite , και να χεις και άλλα ~10 να φας για να φτάσεις στο quest item ή οτιδήποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερα να τα κρατήσεις τα emblems, αν συμφέρει το convert που θα γίνει στο exp, αναφέρει κάτι το mmo champion αλλά δε θυμάμαι. Πάντα πρέπει να σκεφτούν και τους παίκτες που δεν έχουν gear σε κάθε expansion. Το πιο απλό που θα συμβεί, είναι ότι αντί να κάνεις ένα 5αρι στο 80 θα το κάνεις στο 82*. Με βάση το Wrath επίσης, το lvl up ήταν(και θα είναι) αρκετά εύκολο ακόμα και στις αρχές, αφού δεν περιλαμβάνει - κατά 70% - πολύ slaying. Μια ζωή well rested είμασταν στο Wrath, αφού τα qs ζητούσαν use αντικειμένων και καμιά δεκαριά mobs. Οπότε μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Αυτό σε περίπτωση που καίγεσαι τώρα, για να μη μείνεις πίσω στο expansion. Άμα γουστάρεις να παίζεις, προφανώς πρέπει να συνεχίσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 7/12, Ο κύβος ερρίφθη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 7/12 , άντε βρε καλά καψίματα και καλά ξενύχτια , θα σας φέρουμε και καφέ . Imo , μην παρασυρθείτε , το παιχνίδι είναι πλέον casual και θα παραμείνει έτσι , και αφήστε τις ....απαριές της blizz για guild achivs κλπ, αυτά είναι για τη noobaria . Εμείς έχουμε φτιάξει ένα κλειστό guild από vanilla παίχτες καμιά 50αρια όλοι και όλοι και θα περιοριστούμε στα δεκάρια αφήνοντας για ....τους άλλους τη δόξα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις