Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αργεί και έχεις το eu ptr client δοκίμασε:

σενα prive server που έπαιζα και ήταν us patch 3.3.5 και έπαιζα με eu client κai to eu patch βγήκε μια βδομαδα αργοτερα. ειχα μετονομάσει όλα τα GB σε US και το patch μπήκε μια χαρά χάχα

και στο realmlist αντί για eu βάλε us

μου τελείωσε η Prepaid και θα πάρω άλλη μαζί με το Cata

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρες Γκομενα!!!!! :P

εχω γκομενα ΜΜΟ χρειαζομαι.

Ξεκινησα το warhammer να σκοτώνω την ωρα μου. Φαίνεται καλο αλλα στα φορουμ παιζει παρα πολυ κραξιμο ο κοσμος λεει οτι στην κατασταση που ειναι το game ειναι ακομα σαν beta (!!!)

Μου κανει εντυπωση που εχει βγει απο το προι το 7 december release date και δεν λεει κανεισ σας τιποτα για αντε ολη μια βολτα στο mmochampion.Σε 2 βδομαδες το patch ante

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λερώθηκα.......:X

Αλλά δεν έχω χρόνο για λιώσιμο γαμώτο......ούτε καν Σ/Κ. Θέλω μια εβδομάδα free να λιώσω το κορμί μου 24/7 μπροστά σε ένα monitor. I <3 nolife ρεεεεεεεεεε :lol:. Και xmas/πρώτη του χρόνου πέφτουν Σάββατο, ε αι στο διάολο ffs^n

Από την ώρα που είπε ο μπουμπουλιν ότι ή 7 ή 14 θα βγει κατάλαβα ότι η blizz διαβάζει insomnia. Ο Ντούλης έχει 7/12 γενέθλια και εγώ 14 :-D. Τελικά διάλεξαν τον Ντούλη ffs. Καλύτερο δώρο αλήθεια περίμενες ρε? Kουφαλίτσα τι λέει θα μας κεράσεις collectors :P?Αν ήμουν στην θέση σου θα έβαζα στόχο ding 29 RL και ding 85 ingame \0/ (at the same time!)

Ρητορικά ερωτήματα μιας και ο ντούλης έχει ban.....

Επεξ/σία από chill

Καλημέρα ,,,

Εκανα τα βηματα που ειπε ο φιλος Ikaruga σχετικα με τον premade char σε US ptr client. Θα πρεπει να κατεβασω και τον US ptr client η μπορω να κανω δουλεια και στον ευρωπαικο ptr client που ειχα κατεβασει; Επισης λεει οτι σε 1 ωρα περιπου θα ειναι ετοιμος πως θα μπορεσω να κανω login? Με το πραγματικο μου account που εχω στο κανονικο παιχνιδι η με καποιο αλλο;

Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολα τα μελη του φορουμ.

---------- Προσθήκη στις 11:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:25 ----------

καλα η πρωτη ερωτηση ειναι λιγο χαζη ηδη κατεβαζω τον us ptr client εξακολουθει η δευτερη ερωτηση ομως.

Οποιο PTR και να κατεβασεις βλεπεις ολους τους σερβερ ετσι και αλλιως. Το κανονικο σου account θα χρησιμοποιησεις και θα μπορεσεις να φτιαξεις premade χαρακτηρες για να παιξεις. Τσακ μπαμ κατασταση.

Παιδια μια ερωτηση.Επειδη σε 2 και κατι μηνες θα βγει το expansion εχει ποια νοημα να κυνηγας μανιωδως να ντυσεις τον χαρακτηρα σου με τα τελευταια epics κτλ?Εγω προσπαθω με frost emblems να τον ντυσω αλλα μετα σκεφτομαι αν σε 2 μηνες αντικατασταθουν ολα τα epics με μπλεδουρες γιατι να λιωνω τοσο πολυ!Εκτος βεβεια αν το drop loot του ICC κρατησει μεχρι και μετα οποτε να συνεχισω την προσπαθεια.

Θεωρητικά όσο καλύτερο gear έχεις τόσο ευκολότερο ή γρηγορότερο lvl up κάνεις. Ιδικά από icc hc . Σε ενδεχόμενα κοινά quest με hordes ή αντίστροφα , είναι πιθανό να γίνεται στην αρχή της μουρλής (το ξανάδαμε το έργο).

Επίσης άλλο να ρίχνεις ένα mob με χ2 χαστούκια το πολύ και άλλο να το βασανίζεις στο kite , και να χεις και άλλα ~10 να φας για να φτάσεις στο quest item ή οτιδήποτε άλλο.

Καλύτερα να τα κρατήσεις τα emblems, αν συμφέρει το convert που θα γίνει στο exp, αναφέρει κάτι το mmo champion αλλά δε θυμάμαι. Πάντα πρέπει να σκεφτούν και τους παίκτες που δεν έχουν gear σε κάθε expansion. Το πιο απλό που θα συμβεί, είναι ότι αντί να κάνεις ένα 5αρι στο 80 θα το κάνεις στο 82*.

Με βάση το Wrath επίσης, το lvl up ήταν(και θα είναι) αρκετά εύκολο ακόμα και στις αρχές, αφού δεν περιλαμβάνει - κατά 70% - πολύ slaying. Μια ζωή well rested είμασταν στο Wrath, αφού τα qs ζητούσαν use αντικειμένων και καμιά δεκαριά mobs. Οπότε μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Αυτό σε περίπτωση που καίγεσαι τώρα, για να μη μείνεις πίσω στο expansion. Άμα γουστάρεις να παίζεις, προφανώς πρέπει να συνεχίσεις :-).

7/12 ,

άντε βρε καλά καψίματα και καλά ξενύχτια , θα σας φέρουμε και καφέ .

Imo , μην παρασυρθείτε , το παιχνίδι είναι πλέον casual και θα παραμείνει έτσι , και αφήστε τις ....απαριές της blizz για guild achivs κλπ, αυτά είναι για τη noobaria . Εμείς έχουμε φτιάξει ένα κλειστό guild από vanilla παίχτες καμιά 50αρια όλοι και όλοι και θα περιοριστούμε στα δεκάρια αφήνοντας για ....τους άλλους τη δόξα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...