Radiatedsoul Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ειπα να ξεκινησω να κανω το Loremaster αλλα απο τα λιγα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης για το Kalimdor και Eastern Kingdom βρισκω οτι το να μαζεψεις ολα τα q ειναι αρκετα δυσκολο γιατι δεν μπορεις να τα βρεις ολα ευκολα . Τι εννοουν οι ποιητες ? Δηλαδη στο Eastern Kingdom που εχει 700 κατι quest για το achie ειναι τοσα ακριβως ? ή εχει π.χ 1000 και σου ζηταει τα 700 ? το εχω κανει το loremaster με alliance και ειναι 740 που φαινονται,και σου ζηταει 700. πριν το νερφ ζηταγε 750 για τον τιτλο, και φυσικα δεν υπηρχαν, και το νερφαρανε. Παντως οταν εκανα αλλαγη σε horde, εμεινε ο τιτλος, αλλα οχι τα επιμερους achievements. Δηλαδη σαν horde δεν ειμαι loremaster of Kalimdor, ουτε loremaster of the eastern kingdom, αλλα εχω τον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Over nine thousand here Και Loremaster και πολλά άλλα. Μου φυγε ο πάτος για το Lore μόλις βγήκε το WotlK αλλάαααα.... /elitistjerk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ τα έχω κάνει όλα αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν κατάλαβα και τίποτα Πιο πολύ μου έμεινε η ευχαρίστηση ότι δικαίωσα το λόγο για τον οποιο άρχισα να παίζω WoW. Είχα ακούσει ότι είχε πολλά quests... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Απογοητευση ο Balance Druid στην PTR. Ενω "στα χαρτια" εχει οτι χρειαζεται για να ειναι ανταγωνιστικος απεναντι στους υπολοιπους casters στην πραξη ειναι απλα ενα no fun ρομποτακι. Ολα απολυτα προβλεψιμα χωρις τιποτα ουσιαστικα νεο για να εμπλουτισει το ρεπερτοριο του τοσο σε PvP οσο και PvE. Στο PvE "λειτουργει" οκ αλλα στο PvP ειναι απλα κατω του μετριου. Αυτη τη στιγμη τρεχω με Mage (και μετα θα τρεξω τον Warlock) και ειναι σιγουρα 10 σκαλια πανω σε σχεση με τον Balance Druid και ολα αυτα τα καταλαβα εχωντας παιξει μολις 20% απο το χρονο που εχω αφιερωσει στον Balance Druid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 καλά δεν ειχα ιδέα οτι μπορείς να παίξεις στον PTR με inactive account. ειμαι inactive χρόνο+ και με έβαλε κανονικά. απλά ο char μου δεν έχει γινει ακόμα copy . Πόσο καιρό παίρνει πάνω κάτω; και περίπου πόσο καιρό θα είναι up η PTR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μην περιμενεις την ευρωπαικη εκδοση. Κανε copy αμερικανικους χαρακτηρες και παιξε στους αμερικανικους σερβερ. Εχει και premade ετοιμους αν θελεις (που θελεις γιατι δεν μπορεις να κανεις copy τους νορμαλ χαρακτηρες σου στην US version). - Πανε στο battlenet account management σου - κανεις μετα add game -> buy digital game - αλλαζεις μετα αμεσως το game region σε "North America" - διαλεγεις το original WoW και πατας "free trial" (το παιχνιδι θα εχει προστεθει στο account σου αυτη τη στιγμη) - μετα μπαινεις με τον νορμαλ κωδικο σου εδω: http://www.worldofwarcraft.com/charcopy/character-copy.html Κανεις οτι κανεις και για την Ευρωπη και σε λιγοτερο απο 1 ωρα θα εισαι ετοιμος. Απλα οταν ανοιγεις την PTR θα διαλεγεις τους αναλογους US server που εκανες το Copy των χαρακτηρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 frostwhisper ...migration...εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μην περιμενεις την ευρωπαικη εκδοση. Κανε copy αμερικανικους χαρακτηρες και παιξε στους αμερικανικους σερβερ. Εχει και premade ετοιμους αν θελεις (που θελεις γιατι δεν μπορεις να κανεις copy τους νορμαλ χαρακτηρες σου στην US version). - Πανε στο battlenet account management σου - κανεις μετα add game -> buy digital game - αλλαζεις μετα αμεσως το game region σε "North America" - διαλεγεις το original WoW και πατας "free trial" (το παιχνιδι θα εχει προστεθει στο account σου αυτη τη στιγμη) - μετα μπαινεις με τον νορμαλ κωδικο σου εδω: http://www.worldofwarcraft.com/charcopy/character-copy.html Κανεις οτι κανεις και για την Ευρωπη και σε λιγοτερο απο 1 ωρα θα εισαι ετοιμος. Απλα οταν ανοιγεις την PTR θα διαλεγεις τους αναλογους US server που εκανες το Copy των χαρακτηρων. ok θα το δοκιμάσω απο το σπίτι γιατι ειμαι δουλειά τωρα.στον eu μου έλεγε unavailable για premade char. Πάντως eu μπαίνει κανονικά απλά με 1 lvl char...Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ok θα το δοκιμάσω απο το σπίτι γιατι ειμαι δουλειά τωρα.στον eu μου έλεγε unavailable για premade char. Πάντως eu μπαίνει κανονικά απλά με 1 lvl char...Thx! Eu ανεκαθεν ειχαμε προβληματα με τους premades χαρακτηρες. Απο τοτε ομως που μπορουμε και βλεπουμε και τις αμερικανικες PTR τοτε δεν μας εμποδιζει τιποτα να κανουμε χαρακτηρες και να παιζουμε στους δικους τους σερβερ και ολα να ειναι και ρολοι ε? Ποτε δεν καταλαβα ομως γιατι στην ευρωπη ειχαμε τοσα προβληματα δεδομενου οτι και η Ευρωπαικη PTR στην Αμερικη βρισκεται (οι servers θελω να πω) γι αυτο και παντα ειχαμε στην καλυτερη 300 MS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 οκ thx. το ότι μπορώ και μπαίνω κανονικά με frozen account είναι normal; για να ξέρω να είμαι ψυχολογικά έτοιμος οτι μπορεί να φάω πόρτα ξαφνικά , μην χαίρομαι τζάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω inactive account εχω εδω και σχεδον 2 χρονια (παρα 2 μηνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νοιάζονται καθόλου για την Ευρώπη και δεν νομίζω ότι οι developers κοιτάνε για feedback στο Ευρωπαϊκό φόρουμ καθόλου. Οι moderators δεν κάνουν καν τον κόπο να κάνουν copy paste τα announcements από το αμερικανικό φόρουμ και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται(γενικά άμα θέλετε ενημέρωση για το PTR το αμερικανικό φόρουμ είναι μονόδρομος). Δεν το συζητώ να απαντήσουν με blue post σε ενδεχόμενες ερωτήσεις ή feedback κλπ. απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Ο μόνος λόγος που υπάρχει το ευρωπαϊκό PTR είναι για να μην γκρινιάζουμε εμείς εδώ στας Ευρώπας. @guido Ναι το ότι μπορείς να μπαίνεις με frozen account είναι normal, μπορεί να λέει ότι χρειάζεται να έχεις πρόσφατα ενεργό account αλλά δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Για την ακρίβεια και από το vanilla να έχεις να παίξεις πάλι μπορείς να μπεις στο PTR, αρκετοί που κάνουν testing έχουν να ενεργοποιήσουν το acc τους καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ok παίδες ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασα αλλά πολύ ψηλό latency ρε γαμώτο 500-600 ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα ,,, Εκανα τα βηματα που ειπε ο φιλος Ikaruga σχετικα με τον premade char σε US ptr client. Θα πρεπει να κατεβασω και τον US ptr client η μπορω να κανω δουλεια και στον ευρωπαικο ptr client που ειχα κατεβασει; Επισης λεει οτι σε 1 ωρα περιπου θα ειναι ετοιμος πως θα μπορεσω να κανω login? Με το πραγματικο μου account που εχω στο κανονικο παιχνιδι η με καποιο αλλο; Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολα τα μελη του φορουμ. ---------- Προσθήκη στις 11:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:25 ---------- Καλημέρα ,,, Εκανα τα βηματα που ειπε ο φιλος Ikaruga σχετικα με τον premade char σε US ptr client. Θα πρεπει να κατεβασω και τον US ptr client η μπορω να κανω δουλεια και στον ευρωπαικο ptr client που ειχα κατεβασει; Επισης λεει οτι σε 1 ωρα περιπου θα ειναι ετοιμος πως θα μπορεσω να κανω login? Με το πραγματικο μου account που εχω στο κανονικο παιχνιδι η με καποιο αλλο; Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολα τα μελη του φορουμ. καλα η πρωτη ερωτηση ειναι λιγο χαζη ηδη κατεβαζω τον us ptr client εξακολουθει η δευτερη ερωτηση ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις