Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε έχει.

10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες10 χαρακτήρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρες Γκομενα!!!!! :P

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν Belf chicks RL.......Και σε όσες προσπαθώ να βάλω μεγάλα αυτιά και να τις μάθω να λένε "Anu belore dela'na!" μου λένε "τι λες μωρή ανωμαλάρα" και έτσι ffs :lol: Έχω και σαν είδωλο τον Rhonin οπότε ψάχνω την δικιά μου Vereesa :P

Gnomes, Trolls και Cows (ειδικά αυτές :devil:) υπάρχουν σε αφθονία αλλά belfίτσες/εναπομείναντες high elfίτσες ούτε για δείγμα.

Γι'αυτό λοιπόν συμπάσχω με τον alex και λέω "GIEF CATA NAO"

Το καλύτερο για εμένα πάντως θα ήταν να βγει αρχές ιανουαρίου γιατι το θέμα ειναι να βγεί οταν το παιχνίδι θα είναι απόλυτα έτοιμο και να βιαστούν να το βγάλουν και να ειναι γεμάτο bugs

Έτσι και αλλιώς ο κόσμος θα το παίξει οποτε και να βγεί

Καποιος διεστραμένος βγάζει εθιστικά παιχνίδια πριν την εξεταστικη και Ευρωμπασκετ - Euro - mudial πάνω στις εξεταστικες.. Μετα φταινε οι μονιμοι φοιτητες :mad:

Καλύτερα μέσα Δεκέμβρη!!! Γιατί αυτό σημαίνει μηδενικά έξοδα για xmas και new years day......

.

.

.

.

.

.

αφού θα το γιορτάσουμε στην Stormwind :o

P.s. Άσχετο αλλά κωλοχρονιά ρε γαμώτο σε σχέση με τις αργίες. Δεκαπενταύγουστος Κυριακή, Xmas, Πρωτοχρονιά Σαββάτο ε ΈΛΕΟΣ :mad:!!

ειπα να ξεκινησω να κανω το Loremaster αλλα απο τα λιγα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης για το Kalimdor και Eastern Kingdom βρισκω οτι το να μαζεψεις ολα τα q ειναι αρκετα δυσκολο γιατι δεν μπορεις να τα βρεις ολα ευκολα . Τι εννοουν οι ποιητες ? Δηλαδη στο Eastern Kingdom που εχει 700 κατι quest για το achie ειναι τοσα ακριβως ? ή εχει π.χ 1000 και σου ζηταει τα 700 ?

Έχει 1000 και σου ζητάει 700. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει αρκετή υπομονή. Σε Kalimdor και Eastern Kingdoms δεν δυσκολεύτηκα. Οι μόνες περιοχές που συνάντησα κάποια δυσκολία ήταν σε κάποιες περιοχές του TBC, όπου τα quest ήταν συνολικά 78 ξέρω 'γω και έπρεπε να κάνεις 75 (και μερικά ήταν group quests, όμως δεν υπήρχε άνθρωπος τριγύρω να βοηθήσει).

outland δεν εχω προβλημα . Τα ειχα κανει σχεδον ολα τοτε που ειμουν 70αρης . Μου εχουν μεινει μονο 1 στο Terokkar που ξερω ποιο ειναι ( το πουλι που σε περναει μεσα απο ενα χωριο που σου δινει το q το ιδιο το πουλι το θυμαμε σαν χθες που στο τελος του q σχεδον εφαγα gang απο horde 70αρη ενω ειμουν 64 αν θυμαμαι καλα και 4 στο Netherstorm . Θελει υπομονη το ξερω αλλα το ιδιο ηθελε και οταν εκανα το The Explorer οποτε δεν πειραζει θα το κανω τσουκου τσουκου . Northrend μου εχει μεινει στο Icecrown εχω 139 / 140 και εκανα το τελευταιο μου complete αλλα επρεπε να φυγω δουλεια και το παρατησα δεν το εδωσα . Αφου εχει αρκετα περισσοτερα απο αυτα που ζηταει ΟΚ θα γινουν ευκολα . Eastern εχω ηδη 444 / 700 αλλα Kalimdor ειμαι μονο 150 οποτε εκει θα φαω λιγο ζορι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...